Koszulka U2forums.com '09
Napisano 22 marca 2009 - 15:05
Swietne projekty, niekotre odjazd, bedzie bardzo ciezko wybrac ten jeden najlepszy, ale musimy sie sprezyc.
Pigol Aps, Zbych i marcin93 - mega projekty jak dla mnie!!! Marcin chetnie bym zobaczyl tyl jeszcze (leg europejski chyba najodpowiedniejszy) - ale jak dla mnie to chyba faworyt (pigol czy takie logo przejdzie?).
Ja to najchetniej bym 3 rozne kupil!!!
To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go
Napisano 22 marca 2009 - 15:41
Napisano 22 marca 2009 - 15:49
Napisano 22 marca 2009 - 16:00
Napisano 22 marca 2009 - 16:03
Napisano 22 marca 2009 - 16:08
Napisano 22 marca 2009 - 16:40
mam nadzieje, ze zaspokoi wasze potrzeby ....
max4U2 - nie chwal ani nie dziekuj, dopoki nie sprzedala sie pierwsza koszulka oki ????? .....
tymczasem przygotowuje pokaz rozmiarowki i fasonowki !!!
pozdrawiam
Napisano 22 marca 2009 - 17:42
jak najbardziej dostepne sa damskie fasony - wrecz damska rozmiarowka jest ....
mam nadzieje, ze zaspokoi wasze potrzeby ....
max4U2 - nie chwal ani nie dziekuj, dopoki nie sprzedala sie pierwsza koszulka oki ????? .....
tymczasem przygotowuje pokaz rozmiarowki i fasonowki !!!
pozdrawiam
Pigol świetna robota!!
Dzięki!
Napisano 22 marca 2009 - 21:45
a moze ktos swoje projekty przygotowałby pod szary -siwy kolor koszulek ? łatwiej bedzie z nawiazaniem do koloru płyty. zreszta jak juz zbyh wspomniał ile mozna miec tych czarnych koszulek?
Święta racja - kolejnej czarnej koszulce mówimy nie.
Pamiętam, że przy okazji Elevation Tour były fajne koszulki właśnie w szarym kolorze, chociaż jeżeli ma to być koszulka "narodowa" na koncert to wnioskowałbym za koszulką białą z elementami czerwonymi albo odwrotnie - w tym stylu jakie mieliśmy poprzednio na koncercie i oczywiście czcionka blitz (ta która jest na płycie).
Napisano 22 marca 2009 - 21:51
ale kategorycznie nie mowie koszulkom czerwonym, wygladalibysmy jak jacys kibice narodowej reprezentacji brakowalo by wtedy tylko kapelusza, trabki i umalowanej twarzy na bialo-czerwono.
Napisano 22 marca 2009 - 22:02
Napisano 22 marca 2009 - 22:05
Święta racja - kolejnej czarnej koszulce mówimy nie.
Pamiętam, że przy okazji Elevation Tour były fajne koszulki właśnie w szarym kolorze, chociaż jeżeli ma to być koszulka "narodowa" na koncert to wnioskowałbym za koszulką białą z elementami czerwonymi albo odwrotnie - w tym stylu jakie mieliśmy poprzednio na koncercie i oczywiście czcionka blitz (ta która jest na płycie).
Ja bym chętnie widział koszulkę w kolorze grafitowym z dodatkiem jakiś czerwonych wstawek, albo napisów.
I na lato by się nadawała, bo by tak słońca jak czarna nie przyciągała .
Napisano 22 marca 2009 - 22:22
ciuch ciuch!
Napisano 22 marca 2009 - 22:38
Napisano 22 marca 2009 - 22:39
Napisano 22 marca 2009 - 23:23
no to mamy ustalone ....
KOSZULKI BęDĄ KOLORU BIAŁEGO !!!!!!!!
innych projektów proszę nie skladac ... nie beda brane pod uwage przy kompletowaniu projektow do glosowania .....
oczywicie w sklepie jaki jest już utworzony - beda dostepne modele w innych kolorach
- jednak ta nasza forumowo-koncertowa bedzie tylko w jednym wariancie - biała .....
i do dnia koncertu bedzie mozna ja zamawiac .... nastepnego dnia zniknie bezpowrotnie i nigdy nie powroci .....
reszte opisze jak z adminem poskladamy wszystko do kupy ....
wiem ze obiecalem rozmiarowke dzis wieczor - ale z roznych przyczyn nie poskladalem tego do kupu - a chcialbym zrobic to wiarygodnie i dokladnie ....
wiec troszke jeszcze cierpliwosci ....
zeby podsycic ciekawosc to tak wyglada koszulka probna jaka umiescilem w sklepie :
przod:
tyl:
mam nadzieje, ze Was to zaintrygowalo .....
pozdrawiam
koszulkowy-koordynator
pigol
pozdrawiam Was serdecznie .....
Napisano 22 marca 2009 - 23:25
Super ze z kolorami wyszlo na biale, bardzo mnie to cieszy ; )
I mysle ze najlepsze projekty beda takie ze z przodu jakis tekst z nowej plyty + opcjonalnie mala graficzka
z tylu adres, opcjonalnie logo trasy + rozpiska
takich projektow juz bylo pare i z tego co widze cieszyly sie najwiekszym zainteresowaniem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych