Zoo TV: Live from Sydney
Napisano 11 marca 2012 - 01:28
Napisano 11 marca 2012 - 01:45
Hoho, zagadali mnie w literakach, wchodzę, patrzę, a tu zacięta runda na koniec. W dodatku sytuację ratuje nie kto inny jak antoś nie sądziłem, że to kiedyś powiem, ale kocham Cię antoś :* No i Rodia też widzę, jedyny słuszny głos Fajnie, fajnie. Nie spodziewałem się, że Lemon może to przegrać, a tu bardzo miła niespodzianka
Dzięki za ciekawego survivora i teraz Monika z Vertigo Tour? No to już trzeba zakładać pożądny front obrony! Kto wie czego, ten wie
P.S. Piotrek, dałeś radę!
wreszcie czuję, że coś znaczę
obejrzałem sobie przed oddaniem głosu, tak jakoś zgodnie z sumieniem love is blindness jest dla mnie lepsze od lemon. po prostu lepsze.
zresztą, oglądając ten koncert doszedłem do wniosku, że nie ma tam kawałka, który by tak mocno rrrwał dupsko, jak w przypadku ET.
i też cię kocham, co mi tam.
a chicago wygra OOTS, wiadomo.
p.s. porządny piszemy przez 'rz', hehe
Napisano 11 marca 2012 - 02:01
Tabela zgodności gustów w % (LOL)
Biorąc pod uwagę, że ze mną masz ledwo ponad 50%, a z acrem nawet do tych 50% nie dochodzicie, a to z nim tworzymy ten front, to prawdopodobieństwo tego, że się zgodzimy spada jeszcze bardziej
Rodionie, spoko. Grunt, że się udało Chociaż fakt, że wtedy zwycięstwo smakowałoby lepiej, ale i tak jest dobrze, bo jak mówiłem, nie spodziewałem się tego, że jesteśmy w stanie powalczyć. Tak na prawdę pewien byłem siebie i Ciebie i tych którzy głosowali w poprzedniej rundzie, ale to by nie starczyło na zwycięstwo. Dlatego tymbardziej cieszy mnie wzorowa postawa antosia, który co prawda się mnie czepia, ale no dobra, beznadziejny błąd, kolejny na tym forum już, sorry
Napisano 11 marca 2012 - 09:26
a chicago wygra OOTS, wiadomo.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 11 marca 2012 - 12:50
Napisano 11 marca 2012 - 13:18
Napisano 11 marca 2012 - 14:14
W ostatnie rundzie udział wzięło 20 osób.
Głosy rozłożyły się następująco:
Love is Blindness 9
Lemon 11
... co oznacza, iż zwycięzcą survivora Zoo TV: Live From Sydney zostaje:
1. Love is Blindness
drugie miejsce zajmuje:
2. Lemon
na ostatnim stopniu podium znalazło się:
3. Running to Stand Still
Kolejne miejsca:
4. With or Without You
5. Mysterious Ways
6. The Fly
7. Stay (Faraway, So Close!)
8. Can't Help Falling in Love
9. Daddy's Gonna Pay For Your Crashed Car
10. Satellite of Love
11. Where the Streets Have No Name
12. One
13. Dirty Day
14. Bullet the Blue Sky
15. Even Better Than the Real Thing
16. Until the End of the World
17. Zoo Station
18. Angel of Harlem
19. New Year's Day
20. Pride (In the Name of Love)
21. Unchained Melody
22. Numb
Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w głosowaniu, a przede wszystkim dziękuję za możliwość poprowadzenia survivora. Muszę przyznać, że to ciekawe doświadczenie Mam nadzieję, że w miarę dobrze wywiązałam się z tego zadania. A nawet jeśli nie, to w przyszłości będzie lepiej
Gdyby Lemon wygrał, byłabym bardziej zadowolona, ale cóż. Frakcja Szczotkowa była bardziej zorganizowana Szkoda, że Dirty Day tak nisko [*] - to incydent nie do wybaczenia! No.
Monika, powodzenia z Chicago!
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych