No zobaczymy z tym Glasvegas, może będzie OK, zawsze mogli gorzej wybrać A o The Fly też myślałem o jakimś mocniejszym podejściu, Metallica - jak najbardziej tak choć i pewnie mocy po trochu od Gavina można się spodziewać.z wszystkich piosenek i zespolow swiata musieli akurat takie g... jak glasvegas dac do acrobata
reszta niemal idealna choc myslalem o Fly w podejsciu czegos ostrzejszego Metallica, Muse...
ale pewnie bedzie ciekawie.
Jak się uda kupić to będzie miły dodatek do reedycji.
W sieci można już znaleźć LiB w wykonaniu Jacka White'a Brzmi całkiem nieźle. Dość surowo, ale już od pierwszego razu robi wrażenie. Czekam na resztę!
Istnieje, pewnie jeśli chodzi o używane, ale zbytnio bym nie liczył na to. TJT trochę potaniało (wcale nie jest drogie jak na to co zawiera). Box NLOTH też potaniał (wiem, że nie reedycja ), ale TUF już nie. Pasadena krążyła w okolicach 250/300, ale i tak uważam to za przesadę!! i nie mam zamiaru po tej cenie kupować.Dlaczego te reedycje są takie drogie?! Jest możliwość że po jakimś czasie od premiery wersja deluxe potanieje?
Przy zawartośći aż 10 płyt i grubej książki Super Deluxe w okolicach 300 zł wydaje się i tak być w nie najgorszej cenie (paradoksalnie taniej niż Pasadena!!). Nie jestem zachwycony zawartością, bo większość utworów mam, a prawdziwych nowości co kot napłakał, ale kusi. O wersji Uber nawet nie myślę, zdecydowanie nie warta ceny i poza zasięgiem.
Widział ktoś może w BBC FTSD? Ponoć fajne wykonanie Horses i LiB. Ciekawi mnie bardzo czy to są pełne wersje czy tylko wstawki?