U22 Płyta koncertowa
Napisano 22 czerwca 2012 - 18:30
Niepokoi tylko czas jaki upłynął od nagrywania, koncert był 14 miesięcy temu a tu cisza, Pasadena wyszła po 8 miesiącach od rejestracji... Czyżby koncert w Sao Paulo był na tyle słaby, że zespół uznałby, że jednak trafi do kosza. No ale mogliby chociaż zrobić tak jak z U22? Tylko dla elity U2.com Nie słuchałem bootlega z Sao Paulo ale wątpię by rzeczywiście był to taki koszmarny występ U2, iż nie nadawałby się publikacji. Mam nadzieję, że nas jeszcze zaskoczą z tym brazylijskim dvd.
W ogóle to sorry za taki gigantyczny offtop ale sprawa jest ważna i warta przedyskutowania.
Co do U22 nie mam za dużo do powiedzenia, musiałbym wylewać wiadro pochwał i zachwytów wspominając, że jest tam jeden z najlepszych Untilów w historii, urywający przysłowiowe cztery litery Ultraviolet czy obdarowujący mnie (za każdym odsłuchem) gęsią skórką TUF. Daruje sobie
Napisano 22 czerwca 2012 - 19:49
Napisano 22 czerwca 2012 - 22:42
Napisano 23 czerwca 2012 - 11:30
Ale tak serio ja wciąż jeszcze wierzę, że będzie z tego jakieś DVD. Dlaczego mieliby poprzestać na jednym wydawnictwie z tej trasy (nie chce się powtarzać ale to jednak warte podkreślenia: największej trasy koncertowej w historii muzyki).
derka - pewnie na dwudziestolecie Rose Bowl czyli gdzieś tak w 2029 roku
Napisano 23 czerwca 2012 - 12:06
Bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że wydadzą go kiedyś jako "litlle" DVD (jak Mediolan z VT), niż jako CD koncertowe, znając ich niecheć do wydawania płyt "live".
Gdyby z tego kiedyś coś zmontowali to może załączą do reedycji NLOTH w wersji uber - super z okazji 10 lecia wydania płyty, czyli w 2019 będę tu zatem większą optymistką od Ciebie Jacob
Napisano 25 czerwca 2012 - 12:18
Napisano 26 czerwca 2012 - 15:02
Swoją drogą można rozszerzyć jeszcze o Sunday z Duals no i Mercy z Wide Awake
Napisano 26 czerwca 2012 - 19:30
U22 wreszcie u mnie... czyżby alfabetycznie wysyłali
Swoją drogą można rozszerzyć jeszcze o Sunday z Duals no i Mercy z Wide Awake
Dokładnie. Tak samo pomyślałem i dodałem do Playlisty.
Tyle że jak to wcisnąć do 22 utworów żeby tworzyło ładną całość.
Oh child, wipe the tears from your eyes
You know I need you to be strong
And the day is as dark as the night is long
Feel like trash, you make me feel clean
I'm in the black, can't see or be seen
Napisano 28 czerwca 2012 - 18:31
mój egzemplarz także już dotarł filmik autorski.
Pozdrawiam.
http://www.youtube.c...h?v=0oB-N6IDSLM
Napisano 28 czerwca 2012 - 21:55
meHau
współczuje ,Jakim trzeba być człowiekiem ,by tak kogoś przesyłki traktowac?
Na szczęście to nie moja przesyłka Moja dotarła w nienaruszonym stanie! Mój listonosz zostawił awizo, koperta z pewnością by nie weszła do skrzynki
Taką niespodziankę w skrzynce znalazł chyba jakiś Niemiec, bo fotka pochodzi z facebookowego U2tour.de
A tyle mówią o niemieckim ordnungu
A propo samej płyty.. wrażenia słuchowe na naprawdę wysokim poziomie. Very good
No i bardzo miła ta wspominka i WTSHNN z Chorzowa. Fajny gest w stronę Polaków
Napisano 28 czerwca 2012 - 22:20
Na szczęście to nie moja przesyłka Moja dotarła w nienaruszonym stanie! Mój listonosz zostawił awizo, koperta z pewnością by nie weszła do skrzynki
Taką niespodziankę w skrzynce znalazł chyba jakiś Niemiec, bo fotka pochodzi z facebookowego U2tour.de
A tyle mówią o niemieckim ordnungu
A propo samej płyty.. wrażenia słuchowe na naprawdę wysokim poziomie. Very good
No i bardzo miła ta wspominka i WTSHNN z Chorzowa. Fajny gest w stronę Polaków
Też mam pozytywne wrazenia i zadowolony jestem
Niema co nażekać .Pamiątka świetna.
Napisano 28 czerwca 2012 - 22:23
Dokładnie. Tak samo pomyślałem i dodałem do Playlisty.
Tyle że jak to wcisnąć do 22 utworów żeby tworzyło ładną całość.
Sunday dajesz po Crazy Tonight które bierzesz z Artificial Horizon i ustawiasz po COBL, jak normalnie było w secie.
Mercy proponuję po One Tree Hilll albo Elevation. Oryginalnie było po Bad ale przejście snippet All I Want > prawdziwe All I Want szkoda rozrywać. I już mamy U26
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych