Rozterki multicamowe
Napisano 14 lipca 2011 - 21:18
Ale. jak widzę juz tema t piotrek poruszał z ochoczystem . WSTYD
Piotr - 10 zł
Slawas - 10 zł
Smoke - 10 zł(napewno-widac po poscie)
i wielu takich sie znajdzie których 10 zł (paka fajek nie zubożeje)
Pozdro jak pisałem
WIELKA SZKODA
Ujawnił bym sie wczesniej ale próbował Piotr i przyjął baty na forum wiec poco było drążyc temat - teraz mamy co chcielismy - mysle ze i Jedrzej jest podobnego zdania Zrobił wielką rzecz bo 99% ludzi nawet na to by sie niezdobyła - ale Krytykowc bedą wszystko od A do Z - wspomnisz me słowa Jedrzej - Pozdro Trzymaj sie ciepło - Ja jestem za Tobą
Napisano 14 lipca 2011 - 21:24
bo sam nieotrzymam super DVD
teraz mamy co chcielismy - mysle ze i Jedrzej jest podobnego zdania Zrobił wielką rzecz bo 99% ludzi nawet na to by sie niezdobyła - ale Krytykowc bedą wszystko od A do Z - wspomnisz me słowa Jedrzej - Pozdro Trzymaj sie ciepło - Ja jestem za Tobą
Chyba zacznę pić mniej tej herbaty.
Mam jakieś delirki
Nie ogarniam dalej kolegi SlawasU2 ale pozdrawiam serdecznie
#26 Guest_Grinderman_*
Napisano 14 lipca 2011 - 21:24
Jak już zbierzecie te pieniądze to pomyślcie jak wykombinować nagrania od gościa, który umieścił fragmenty w tym poście. Jest tylko jeden problem, ten gość nie chce pieniędzy. Nie wiem... może chce płatności w naturze. Ktoś chętny?Ale. jak widzę juz tema t piotrek poruszał z ochoczystem . WSTYD
Piotr - 10 zł
Slawas - 10 zł
Smoke - 10 zł(napewno-widac po poscie)
Napisano 14 lipca 2011 - 21:29
U2ropa znam Ci osobiscie i dziwie sie twej postawie
SRAĆ NA KASĘ - miec piekną pamiątkę moja dewiza ------------
PO TO DRĄZYŁEM TEMAT
teraz sam sie Banuję - niejednym to przypasuje
Napisano 14 lipca 2011 - 21:33
P.S. Jak to dobrze widzieć, że jest jeszcze wielu ludzi, dla których zasady coś znaczą
Napisano 14 lipca 2011 - 21:39
Jak już zbierzecie te pieniądze to pomyślcie jak wykombinować nagrania od gościa, który umieścił fragmenty w tym poście. Jest tylko jeden problem, ten gość nie chce pieniędzy. Nie wiem... może chce płatności w naturze. Ktoś chętny?
Swoją drogą, niezła ze mnie gapa. Właśnie ściągnąłem 17 minut IEM'a, którego wcześniej nie słuchałem .
EDIT:
Aa, to z Chorwacji . No nic...
Napisano 14 lipca 2011 - 21:40
.Jedrzejowi chwała .ale niepisz tu takich rzeczy ze to ochoczysta bys nielukał nawet bo pojęcia niemasz - Jedrzej zrobił co mógł z naszych DVD ( znaczy fanów) a ochoczyst chuj wi co zrobił ale naskrobał zajebiste nagrania i jak zobaczysz sam ocenisz i nie pitol w obłokach OK - Kuzwa mac bo mnie juz to przedszkole zaczyna draznic w takich wypowiedziach
Fan kuzwa od 2005 lub 2001 roku i wielce sie wypowiada ze tak czy tak - zamiast dązyc do tego by było jak najlepiej
ADMINISTRATORZY mozna post i mnie zbanowac - ale niemoge dopuscic do tego by taka jazda była na forum - tylko czerpac !!!!
Napisano 14 lipca 2011 - 21:50
SławasU2, smoke, Piotrek_1986 - miejcie odrobinę przyzwoitości, do klepania pierdół ludzi wielu, do roboty nikogo (jak w peerelu)
pabcio75 - ciekawe czy jak już uda Ci się zassać to będziesz seedować !??
Ludzie nie czas narzekać !!!
Wielkie podziękowania dla Jędrzeja, jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej pracy.
Napisano 14 lipca 2011 - 22:00
Jedrzej Robote zrobiłes wielka i chwała ci z to zale sa ludzi e którzy tego neocnia trzeżwo - teka jest jednym z nich i mam to gdzies co napisze- - teka chaesz pogadac daj na gg pogadamy prywatnie ok czy sie boisz i oczerniasz ludzi ze pisą co mysla lub pod wpływem alkocholi trawy - bo niekumam
chyba forum po to jest by pogadac i swe opinie wyznac a nie tylko przytakiwac innym.
nr gg mam w profilu
Napisano 14 lipca 2011 - 22:01
a na marginesie - Sławku, jak to:
ma się do tego?teka 55 BÓG z Toba mam gdzies to co myslisz
chyba forum po to jest by pogadac i swe opinie wyznac a nie tylko przytakiwac innym.
aha, no osobiście widziałem obydwie wersje i jakoś nie mam w żadnym momencie myśląc o naszym-Jędrzejowym jakiegoś poczucia straty, że coś nie weszło, coś zostało u tego miłego pana na O. nie widzę żadnego problemu, dobrze się to ogląda, pikne jest, czego więcej chcieć?
Napisano 14 lipca 2011 - 22:08
Skoro to forum to możemy pisać otwarcie tutaj co myślimy.
To że przeczysz sam swoim wypowiedziom to Twoja sprawa.
Primo . Nie prawię mądrości czy też przejawiam jak to sobie zwiesz.
Po drugie wydaje mi się że pisanie takim słownictwem nie przystoi.
Raczej troszkę kultury
Jesteśmy dorośli więc zakładam raczej że wiemy co to dobre wychowanie i zachowanie.
Oczywiście nikt nikomu nie broni wypisywania tego co myśli, lecz jaka jest tego forma.
Ale jak widzę powciskane penisy to odechciewa mi się.
Zresztą.
to Ty piszesz- nie ja
thank God
i dziękuję za błogosławieństwo
no i nikogo tu nie oczerniam
love.
Napisano 14 lipca 2011 - 22:11
nikogo nigdy nieuraziłem na tym czy innym forum - bo u2 fani to zawsze dla mnie rodzina - ale widze ze nie zawsze :? i TO MIE KUZWA BOLI WSIO CO CHCE NAPISAC
NIE RAZ NIE 2 OKICHAŁEM KŁUTNIE NA FORUM -ALE TU NIEMOGŁEM WYTRZYMAC I TO TYLKO PO tWYCH WYPOWIEDZIACH.... ILE MASZ LAT JAKIE DOSWIADCZENIE Z U2 I ECHHHHHHHHHHHHH..............
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych