Dystrybucja multicamu
Napisano 14 czerwca 2011 - 16:52
A tak na boku kiedy multicam będzie już dostępny do ściągniecia
Megaupload nie jest złym wyjściem ja ściągałem z niego multicam Stroubidula (Stade de France 3 leg)i całkiem przyjemnie bez problemów poszło
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 14 czerwca 2011 - 20:53
jedrzej wrzuć na U2torents i po problemie, bez szukania potem linkow po sieci, poza tym ludziom z poza pl bedzie łatwiej go ściągnąc
a to wszelkie rozdrabnianie sie z meauploadem i innymi a o tym chomiku to nawet nie wspominając to tylko strata czasu
a dla tych co to jest niewiarygodnie wielki problem z u2t i jeszcze wiekszy żeby ktos im nagrał to umieśc już na tym Youtubie i niech sobie ssią z niego
Napisano 15 czerwca 2011 - 07:31
kurde problemy tylko robicie,
jedrzej wrzuć na U2torents i po problemie, bez szukania potem linkow po sieci, poza tym ludziom z poza pl bedzie łatwiej go ściągnąc
a to wszelkie rozdrabnianie sie z meauploadem i innymi a o tym chomiku to nawet nie wspominając to tylko strata czasu
a dla tych co to jest niewiarygodnie wielki problem z u2t i jeszcze wiekszy żeby ktos im nagrał to umieśc już na tym Youtubie i niech sobie ssią z niego
Wymyslasz problemy
Mamy czas, wiec rozmawiamy.
Gdyby multicam byl juz ostatecznie wyrenderowany to nie czekalbym 5 sekund zeby go wrzucic
Dopiero co wmontowałem czołówkę i znalazłem super buga w oprogramowaniu, który wydłuży proces ostatecznego renderowania 2x...
Nie wiem czy podawałem ten termin, ale moim zdaniem całość będzie opublikowana ok 1 lipca.
Napisano 15 czerwca 2011 - 18:49
Jędrzej co do terminu to ważne że się ukaże
Napisano 16 czerwca 2011 - 21:35
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 16 czerwca 2011 - 21:41
Pamiętam że przy dystrybucji multi z Chorzowa'05 działało coś w rodzaju drzewka wysyłkowego - osoba numer jeden wysyłała osobie numer dwa, ta osobie numer trzy itp., jakoś się udało, też można takie opcje rozważyć, hm?
Napisano 13 lipca 2011 - 05:51
Napisano 13 lipca 2011 - 08:34
Dobrze gada a jak ktoś nie chce kupować konta to zawsze może ściągać pliki naprzemiennie.Rapidshare /hotfile /inne / generator itp... wpiszcie sobie w google dużo z nich działa Teraz opłaca się kupić na rapidzie konto, bo na allegro mozna kupic nie ograniczony transfer na jedna dobre za złotówke;) Damy rade:)
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 13 lipca 2011 - 22:17
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych