HERDIM PICKS
Started by
OneLazyBastard
, kwi 02 2011 23:07
36 replies to this topic
Napisano 04 kwietnia 2011 - 20:08
Bartek, myślę że możesz już dziś je zamawiać
Ależ już zamówiłem - dzisiaj przed 16 - napisałem o tym w pierwszym poście .
Napisz do Antka w sprawie tych pięciu - tzn. w sprawie dwóch . Masz dużo czasu na to - gdzieś do wtorku przyszłego tygodnia, ale im wcześniej tym.. lepiej .no dobra, niech będzie. biorę ostatnie trzy (ew. pięć)
Tymczasem - kostki się w takim razie już skończyły.
Napisano 09 kwietnia 2011 - 07:29
Rafał, niestety, nie da rady . W opakowaniu jest 100 sztuk, a wydaje mi się, że potencjał tego forum w związku z zapotrzebowaniem na Herdimy już się wyczerpał . Ale mogę dać Ci adres do najtańszego sklepu, jaki znalazłem. Będzie niestety sporo drożej, ale jeśli Ci bardzo zależy, to:
http://www.tone-toys...im-Normalform_1
Opakowanie 10 sztuk kosztuje 5.5 Euro, plus przesyłka około 3.9 E, daje to razem 9.4 E, czyli po ostatnim całkiem mocnym spadku kursu, wychodzi około 37,22 zł za 10 sztuk.
http://www.tone-toys...im-Normalform_1
Opakowanie 10 sztuk kosztuje 5.5 Euro, plus przesyłka około 3.9 E, daje to razem 9.4 E, czyli po ostatnim całkiem mocnym spadku kursu, wychodzi około 37,22 zł za 10 sztuk.
Napisano 09 kwietnia 2011 - 07:41
Niosę dobrą nowinę .
Wczoraj...
Herdimy dotarły! W błyskawicznym, czterodniowym tempie. Jednak co Niemcy - to Niemcy - wysłali DHLem, choć zamawiałem zwykłą przesyłkę Deutsche Post. W ogóle, dobry motyw z opakowaniem - pudełko około 30 cm długie, 20 cm szerokie, 20 cm wysokie, w środku natomiast jakaś taka pro-wyściółka, coby się transportowany obiekt nie zniszczył, no, naprawdę, spokojnie jajka mogłyby tam jechać, w ogóle, pierwszy raz coś takiego widzę , a pomiędzy tym, w dodatkowych 10 warstwach szarego papieru... maleńka foliowa torebka (wymiary może 7x4 cm) z zamkiem błyskawiczny z kostkami w środku.
Jednak co Niemcy - to Niemcy .
Na skrzynki forumowe zadeklarowanych osób właśnie lecą dane do przelewu .
Wczoraj...
Herdimy dotarły! W błyskawicznym, czterodniowym tempie. Jednak co Niemcy - to Niemcy - wysłali DHLem, choć zamawiałem zwykłą przesyłkę Deutsche Post. W ogóle, dobry motyw z opakowaniem - pudełko około 30 cm długie, 20 cm szerokie, 20 cm wysokie, w środku natomiast jakaś taka pro-wyściółka, coby się transportowany obiekt nie zniszczył, no, naprawdę, spokojnie jajka mogłyby tam jechać, w ogóle, pierwszy raz coś takiego widzę , a pomiędzy tym, w dodatkowych 10 warstwach szarego papieru... maleńka foliowa torebka (wymiary może 7x4 cm) z zamkiem błyskawiczny z kostkami w środku.
Jednak co Niemcy - to Niemcy .
Na skrzynki forumowe zadeklarowanych osób właśnie lecą dane do przelewu .
Napisano 20 kwietnia 2011 - 20:38
No nieźle wysłali Niemcy... Dla porównania powiem że do mnie przesyłka dotarła w rozdartej kopercie...Dobrze że kostki z niej nie wypadły:) No cóż - Poczta Polska...
A kostki brzmią super! No i ten wygląd... Polecam wszystkim graczom i fanom. Bartek - oby więcej takich pomysłów!
A kostki brzmią super! No i ten wygląd... Polecam wszystkim graczom i fanom. Bartek - oby więcej takich pomysłów!
Napisano 21 kwietnia 2011 - 12:27
Z tym błogosławieństwem to ciężko, ale zawsze można zrobić tak http://www.youtube.c...h?v=Iqf9ibAbBbU
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych