No więc, razem z forumowym kolegą Olkiem wpadliśmy na pomysł zamówienia kostek Herdim.
Niefajna to fakt, że trzeba zamówić... 100 sztuk.
(Made in West Germany , grubość 1.10 mm)
w cenie 12 złotych za 5 sztuk - 2.4 zł/sztuka
(wliczona przesyłka Pocztą Polską - zwykła przesyłka listowna polecona, nothing fancy - chyba, że ktoś chce pobraniową, to wtedy będzie c. 15 złotych za 5 sztuk).
Wybaczcie, że się narzucamy z 5 sztukami, ale to po prostu absolutne minimum -
pieniądze śmieszne, a my musimy dymać na pocztę w czynie społecznym ,
toteż najchętniej przyjmiemy zamówienia 10 sztuk - wtedy wyjdzie 22 złote za 10 kostek plus przesyłka - 2.2 zł/kostka.
Nie musicie grać na gitarze, aby dokonać zakupu. Bo czy istnieje piękniejszy talizman, niż kostka Ukochanego Gitarzysty w portfelu?
Dla "niegitarowych" szczególnie polecamy odbiór osobisty pojedynczych sztuk na wyżej wspomnianych mitach warszawskich.
Jacek P.(*) - 5; Chrapcio - 5; kkingstoun - 5;
Elessar - 10; deedrz1990 - 10; Mr Mercury - 10; teka55 - 10; madredeus - 10;
Anton - 10 (5? 8?);
marcin93 - 3 (5?);
Lookas - 2;
KOSTKI SIĘ SKOŃCZYŁY!
Ewentualnie, jeśli ktoś jest gapą i nie zdążył zamówić - proszę obserwować wątek - a nuż się ktoś wycofa i będą znowu dostępne?
EDIT (16:06@04/04/11):
baj de łej: przed chwilą (15:40@04/04/11) złożyłem zamówienie.
Jak tylko do mnie dotrą (wg strony producenta - powinny być w przeciągu 5 dni roboczych), to każdy kto wyraził chęć dostanie prywatną wiadomość na forum z prośbą o przelanie odpowiedniej kwoty na podany numer konta. Jak tylko otrzymam wpłatę - wysyłam kostki w przeciągu dnia czy dwóch.
PS
Postarajcie się wszyscy puścić ten przelew jak tylko otrzymacie wiadomość - żebym nie musiał latać 10 razy na pocztę. Dzięki!