Survivor OT: Radiohead - Kid A
Napisano 12 listopada 2010 - 00:52
Numb, tłumacz się ze zmiany zdania
Napisano 12 listopada 2010 - 10:20
A w ogóle to nie znacie się wyrzucić Idioteque i Kid A
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 12 listopada 2010 - 10:49
Ale i tak bym chcial, zeby wygralo Idioteque. Moze wersja albumowa jest TYLKO genialna, ale dla mnie ten utwor to pewien przelom w muzyce, a zarazem powrot do korzeni (Pan Greenwood za syntezatorem modularnym, na zywo przeklada te wszystkie kabelki i kreci potencjometrami <serce>).
na potwierdzenie:
http://www.youtube.com/watch?v=5Jsjh7gAhWs
How To Disappear Completely (And Never Be Found Again)
BANNED
Napisano 12 listopada 2010 - 11:11
Zgadzam się z Mrówą to jakieś oszustwo, komisja sejmowa powinna zbadać ta sprawę
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 12 listopada 2010 - 12:15
I przez pół roku w którym tyle się dzieje (trasa wiadomo) tylko 3 wpisy z czego przynajmniej 2 w tym temacie ??!!?? z księżyca spadłeś??Przesadzacie, dziewczyna się w sierpniu zarejestrowała! Może zaraz i mnie odmówicie głosu??
Zresztą żeby nie było do dziewczyny nic nie mam (chociaż ciekawi mnie czy w ogóle słuchała tej płyty) tylko do Rodii, zresztą sam się przyznał że zaproszenie jej to jego pomysł.
Jakieś standardy muszą obowiązywać.
Napisano 12 listopada 2010 - 12:28
Poza tym, odnosząc się do Twojego argumentu o trzech postach w ciągu paru miesięcy, w których TYYYYLE się działo w świecie U2... TO JEST SURVIVOR RADIOHEAD, w temacie OFFTOPIC. Każdy powinien mieć prawo głosu w nim. Rozumiem, że w takim razie odmawiasz prawa do głosowania nieaktywnym użytkownikom? Czy na tej samej zasadzie, kiedy ktoś nowy, z zerowym dorobkiem postowym coś napisze w innym temacie, to tę wypowiedź ignorujesz?
Napisano 12 listopada 2010 - 12:35
Dobrze, że Everything zostało.
Czasem nawet daltonizm działa na moją korzyść, bo mam w głębokim poważaniu ten 'pedalski niebieski'.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 12 listopada 2010 - 13:04
Po to jest forum żeby komentować, użyta zdanie "z księżyca spadłeś", o ile mi wiadomo nie jest powszechnie uważane za obraźliwe, jeśli poczułeś się dotknięty to już twój problem. A co do napisania "jej" z małej litery - powytykaj mi jeszcze brak przecinków i inne błędy ortograficzne, poczujesz się bardziej dowartościowany.Jakieś standardy muszą obowiązywać, rzeczywiście, więc zachowaj dla siebie komentarze w stylu "z księżyca spadłeś". Pisanie "Jej" z małej litery świadczy o tym, że rzeczywiście "nic" do Niej nie masz.
Więc uważasz że jeśli poproszę kliku znajomych żeby się zarejestrowali na forum i zagłosowali tak jak by mi pasowało - to wszystko jest w porządku, bo ja nie.Poza tym, odnosząc się do Twojego argumentu o trzech postach w ciągu paru miesięcy, w których TYYYYLE się działo w świecie U2... TO JEST SURVIVOR RADIOHEAD, w temacie OFFTOPIC. Każdy powinien mieć prawo głosu w nim. Rozumiem, że w takim razie odmawiasz prawa do głosowania nieaktywnym użytkownikom? Czy na tej samej zasadzie, kiedy ktoś nowy, z zerowym dorobkiem postowym coś napisze w innym temacie, to tę wypowiedź ignorujesz?
To mój ostatni wpis w tej kwestii, nie zamierzam z tobą dłużej polemizować i tak zrobił się niepotrzebny offtop.
Napisano 12 listopada 2010 - 13:31
Słuszna uwaga. Szkoda, że odmawiasz tego prawa innym, kiedy ich zdanie nie jest Ci na rękę. Ciekawe, czy jakby zagłosowała na Everything In Its Right Place to też byś tak walczyła o prawdę, wolność naszą i Waszą?Po to jest forum żeby komentować
Użyj tekstu "z księżyca spadłeś" w stosunku do swojego ojca, albo nauczyciela/wykładowcy, albo pracodawcy. Ciekawe, czy jeśli a. da Ci w twarz, b. załatwi Ci naganę z zachowania/złoży skargę do dziekana, c. wywali Cię z pracy, bo takich mniej-więcej reakcji można się spodziewać, to też skomentujesz "to twój problem"?użyta zdanie "z księżyca spadłeś", o ile mi wiadomo nie jest powszechnie uważane za obraźliwe, jeśli poczułeś się dotknięty to już twój problem.
Widzisz - to jednak Twój problem. To Ty zachowujesz się jak gówniara, która napinając się wprowadza niesympatyczny klimat w temacie, który wszyscy traktują jako zabawę, niezbyt poważną zresztą. Jurek już na samym początku tego survivora, kiedy Aestia zagłosowała, Jej głosu nie policzył. Oczywistym jest, że i tym razem by nie policzył, szczególnie, że sam głosuje na Everything .
Natomiast pisanie zaimków osobowych z dużej litery to nie sprawa ortografii, a kwestia elementarnego wychowania, którego, jak znowu pokazujesz, Ty po prostu nie odebrałaś :-).A co do napisania "jej" z małej litery - powytykaj mi jeszcze brak przecinków i inne błędy ortograficzne, poczujesz się bardziej dowartościowany.
Tylko Ty twierdzisz, że Aestia pisze na czyjąś prośbę. Ja twierdzę natomiast, że o ile rzeczywiście założyła konto prawdopodobnie tylko i wyłącznie dla zagłosowania w survivorze ATYCLB, o tyle dziś jest to już Jej własna zabawa . (wcale tak nie uważam, ale tak miło się patrzy, jak się gotujesz ).Więc uważasz że jeśli poproszę kliku znajomych żeby się zarejestrowali na forum i zagłosowali tak jak by mi pasowało - to wszystko jest w porządku, bo ja nie.
A kto go zaczął? :>To mój ostatni wpis w tej kwestii, nie zamierzam z tobą dłużej polemizować i tak zrobił się niepotrzebny offtop.
Everything In Its Right Place
pomogę : )
A TO JEST OK?
Ja nic przeciwko nie mam... ale to się chyba trochę wpisuje w Twoją retorykę, Zooshe .
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych