Survivor OT: Radiohead - Kid A
Started by
Rodia
, paź 26 2010 16:30
176 replies to this topic
Napisano 08 listopada 2010 - 13:01
MPS
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 10 listopada 2010 - 00:26
Ja przepraszam, ale co to ma być? 11 głosów? A co się z resztą stało, wyjechaliście se na święto zmarłych do Rumunii czy co? Równie dobrze tego surwajwora może nie być
No dobrze, nevertheless, oto wyniki:
Motion Picture Soundtrack - 7
Idioteque - 3 (co mnie bardzo zdziwiło)
Everything In Its Right Place - 1
Nie rozumiem skąd już teraz tyle głosów na Idioteque (aż TRZY!!!) bo to przecież najlepszy utwór tej płyty, ale ok. Aby trochę was rozruszać, przedstawię dotychczasowy ranking niniejszego surwajwora:
10. Treefingers
9. Morning Bell
8. In Limbo (:/)
7. Kid A
6. The National Anthem
5. Optimistic
4. Motion Picture Soundtrack
A więc mamy już gotowe podium:
Everything In Its Right Place
How To Disappear Completely (And Never Be Found Again)
Idioteque
Moje wymarzone, wreszcie To teraz atakujemy Everything In Its Right Place. To utwór bez wad, ale pozostałe są zwyczajnie lepsze
Przedostatnia runda trwa do czwartku 11 listopada do godz. 23.59.59. WIĘCEJ GŁOSÓW!!!!!!!!!
No dobrze, nevertheless, oto wyniki:
Motion Picture Soundtrack - 7
Idioteque - 3 (co mnie bardzo zdziwiło)
Everything In Its Right Place - 1
Nie rozumiem skąd już teraz tyle głosów na Idioteque (aż TRZY!!!) bo to przecież najlepszy utwór tej płyty, ale ok. Aby trochę was rozruszać, przedstawię dotychczasowy ranking niniejszego surwajwora:
10. Treefingers
9. Morning Bell
8. In Limbo (:/)
7. Kid A
6. The National Anthem
5. Optimistic
4. Motion Picture Soundtrack
A więc mamy już gotowe podium:
How To Disappear Completely (And Never Be Found Again)
Idioteque
Moje wymarzone, wreszcie To teraz atakujemy Everything In Its Right Place. To utwór bez wad, ale pozostałe są zwyczajnie lepsze
Przedostatnia runda trwa do czwartku 11 listopada do godz. 23.59.59. WIĘCEJ GŁOSÓW!!!!!!!!!
Napisano 10 listopada 2010 - 00:49
Napisano 10 listopada 2010 - 03:17
Zajebiste wykonanie tej cudnej pieśni:
http://www.youtube.c...h?v=fSpJEuNZxIk
Ale i tak macie na nią głosować
http://www.youtube.c...h?v=fSpJEuNZxIk
Ale i tak macie na nią głosować
Napisano 10 listopada 2010 - 14:08
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Napisano 10 listopada 2010 - 23:08
JAJA SOBIE ROBICIE? W czym przepraszam Everything jest lepsze od Idioteque? Ja byłem pewien, że Idio bez trudu wygra tego surwajwora, a tu się okazuje, że nie tak łatwo. Dla mnie Everything też należy do podium, ale jednak rozstęp między trzecim, a pierwszymi dwoma miejscami jest ogromny. Everything jest tak z 8.5-9/10, a Idio i How To to pełne 10/10. O co wam chodzi?
Napisano 11 listopada 2010 - 13:47
Ja sobie jaj nie robię IMO Idioteque powinno być dokładnie tam, gdzie teraz jest Motion Picture Soundtrack, które to u mnie ma absolutne pierwsze miejsce. Ale cóż, rzecz gustu.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych