Survivor OT: Radiohead - Kid A
Started by
Rodia
, paź 26 2010 16:30
176 replies to this topic
Napisano 31 października 2010 - 23:17
OLB, masz zamiar zagłosować w tej rundzie tyle razy, ile razy napisałeś, że u2 wrote miami?
Napisano 01 listopada 2010 - 21:47
Dobra, dziś nie zapomnę. W dwóch poprzednich miałem głosować w ciągu dwóch ostatnich godzin na 'mniejsze zło'. Ta płyta jest strasznie równa i ciężko jest cokolwiek wybrać. No ale trzeba to zrobić.
Kid A - ten utwór ma coś w sobie. Wszystko tutaj jest na swoim miejscu. Ale tak jak napisał Rodia - zniekształcony wokal na dłuższą metę też zaczyna mnie drażnić. Więc...
Kid A - ten utwór ma coś w sobie. Wszystko tutaj jest na swoim miejscu. Ale tak jak napisał Rodia - zniekształcony wokal na dłuższą metę też zaczyna mnie drażnić. Więc...
Napisano 02 listopada 2010 - 00:24
Mam zajebisty pomysł. Specjalnie na tę okazję, ten surwajwor i tę rundę konkurs utworów muzycznych zostanie poszerzony o grono użytkowników. Odpowiednio wykwalifikowane gremium naukowe składające się ze mnie po wartości merytorycznej postów userów orzeknie, którzy z nich mogą nadal brać udział w surwajworze, a którzy nie, tak więc, jedziemy:
Rodia - Kid A
U2Roopa - Kid A
zooshe - In Limbo
Max - In Limbo
Mrówa - In Limbo
Weronika - Kid A
OneLazyBastard - Idioteque x2 (ostrzeżenie)
aestia - Idioteque
el_f - Kid A
stokrotka - In Limbo
teka55 - In Limbo
Łukasz - Kid A
margo - In Limbo
Szczotecz-kal - Kid A
bee - In Limbo
Innymi słowy: wiem, że to ja tu Agatkę zaprosiłem, ale to był głupi błąd, to się powinno stosować tylko w skrajnych sytuacjach więc ładnie Cię proszę Agatko, daj tu spokój :* A OLBa proszę o jednokrotne głosowanie na piosenki
Wracając do wyników właściwych:
In Limbo - 7
Kid A - 6
Idioteque - 2 (głos Agatki policzony dla zasady )
Bardzo mnie to wkurwia, tym bardziej, że różnica jest jednogłosowa, no ale cóż poradzić.
Pozostało jeszcze 7 piosenek:
Everything In Its Right Place
Kid A
The National Anthem
How To Disappear Completely
Optimistic
Idioteque
Motion Picture Soundtrack
Kid A
Kolejna runda trwa do środy 3 listopada do godz. 23.59.59.
Rodia - Kid A
U2Roopa - Kid A
zooshe - In Limbo
Max - In Limbo
Mrówa - In Limbo
Weronika - Kid A
OneLazyBastard - Idioteque x2 (ostrzeżenie)
aestia - Idioteque
el_f - Kid A
stokrotka - In Limbo
teka55 - In Limbo
Łukasz - Kid A
margo - In Limbo
Szczotecz-kal - Kid A
bee - In Limbo
Innymi słowy: wiem, że to ja tu Agatkę zaprosiłem, ale to był głupi błąd, to się powinno stosować tylko w skrajnych sytuacjach więc ładnie Cię proszę Agatko, daj tu spokój :* A OLBa proszę o jednokrotne głosowanie na piosenki
Wracając do wyników właściwych:
In Limbo - 7
Kid A - 6
Idioteque - 2 (głos Agatki policzony dla zasady )
Bardzo mnie to wkurwia, tym bardziej, że różnica jest jednogłosowa, no ale cóż poradzić.
Pozostało jeszcze 7 piosenek:
Everything In Its Right Place
Kid A
The National Anthem
How To Disappear Completely
Optimistic
Idioteque
Motion Picture Soundtrack
Kid A
Kolejna runda trwa do środy 3 listopada do godz. 23.59.59.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych