Survivor OT: Radiohead - Kid A
Started by
Rodia
, paź 26 2010 16:30
176 replies to this topic
Napisano 29 października 2010 - 08:19
In Limbo
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 31 października 2010 - 00:09
Musiałem poczekać aż z infa o godzinie wysłania postu zrobi się... no, godzina, zamiast tego ile minut minęło, ale tak, zdążyłaś Nota bene jest to bardzo dobry przykład na techniczne niedoskonałości zarządzania i funkcjonowania tego forum, no ale to temat na inną dyskusję Wyniki, więc tak. Oddano całe 14 głosów, które rozłożyły się następująco:
Morning Bell - 6
In Limbo - 5
Kid A - 2
The National Anthem - 1
Pozostało 8 kawałków:
Everything In Its Right Place
Kid A
The National Anthem
How To Disappear Completely
Optimistic
In Limbo
Idioteque
Motion Picture Soundtrack
Bardzo dobrze, ok. Wszystko idzie zgodnie z planem, teraz czas niestety na Kid A. Sorry, ale nieważne ile razy próbuje się przekonać do tego kawałka ten zniekształcony wokal Yorke'a i pierdzenie mnie odrzucają. Ma niektóre super momenty i śliczną końcówkę, ale to jednak nie to.
Aha, nie rozumiem waszych głosów na In Limbo, po prostu nie rozumiem i będę walczyć o tę piosenkę ze wszystkich sił. Co wy do niej macie?
Trzecia runda trwa do poniedziałku 1 listopada do godz. 23.59.59.
Morning Bell - 6
In Limbo - 5
Kid A - 2
The National Anthem - 1
Pozostało 8 kawałków:
Everything In Its Right Place
Kid A
The National Anthem
How To Disappear Completely
Optimistic
In Limbo
Idioteque
Motion Picture Soundtrack
Bardzo dobrze, ok. Wszystko idzie zgodnie z planem, teraz czas niestety na Kid A. Sorry, ale nieważne ile razy próbuje się przekonać do tego kawałka ten zniekształcony wokal Yorke'a i pierdzenie mnie odrzucają. Ma niektóre super momenty i śliczną końcówkę, ale to jednak nie to.
Aha, nie rozumiem waszych głosów na In Limbo, po prostu nie rozumiem i będę walczyć o tę piosenkę ze wszystkich sił. Co wy do niej macie?
Trzecia runda trwa do poniedziałku 1 listopada do godz. 23.59.59.
Napisano 31 października 2010 - 08:20
In Limbo
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych