U2 w radiu
Napisano 19 listopada 2009 - 11:40
Przegladajac strony o u2 wyczailem, ze dzis, tj. 19 listopada w Radiu Piekary (dla miejscowych Slazakow podobno 88,7 lub w necie (www.radiopiekary.pl)
od 22 bedzie audycja poswiecona naszemu kochanemu zespolowi
juz nastawilem datownik
nikogo nie moze zabraknac przed radioodbiornikami badz netem
sprobuje nagrac jakos
Napisano 20 listopada 2009 - 21:49
To mi sie jeszcze udalo.. mam w formacie .acc - jesli ktos potrafi zgrac na mp3 - tzn ma do tego program, to moge mu wyslac pliczek.
Nie wiem tez na jaki serwer mozna wrzucic
ktos chetny to na priv
Napisano 17 grudnia 2009 - 17:18
U2 Live From Wembley, on BBC Radio Two. Monday December 21st, 7pm to 8pm. Presented by Chris Evans.
Radio 2 will broadcast a one hour selection of songs from U2's 360%deg; Tour at Wembley Stadium this past summer. U2 played over two nights at Wembley - this recording is from the Saturday show on 15 August, 2009.
Audycji można będzie posłuchać z tej strony.
Napisano 03 stycznia 2010 - 17:44
Napisano 03 stycznia 2010 - 18:16
Ale nie jestem pewien, poprawcie mnie ewentualnie.
Kydryński słusznie zauważył, że Knopfler (też był w eterze) i Bono to "nie gwiazdy nowej MTV, ale całkiem nieźle się trzymają".
Całe szczęście.
Napisano 03 stycznia 2010 - 19:20
Dzięki mayday za nakierowanie na właściwy trop
Napisano 28 stycznia 2010 - 11:53
Jako że pora była dosyc wczesna nie pamietam wielu szczegolów, wiem tylko że wspominali o koncercie w Wiedniu dzień wczesniej i że Bono miałby do Polski bardzo niedaleko.
a na potwierdzenie moich słów:
http://www.dziennikb...ci-na,id,t.html
Napisano 30 stycznia 2010 - 01:07
Dzisiaj wyjątkowo dobrze mi się wstawało, głownie dzięki temu, że tuż przed 7 w Trójce zabrzmiał New Year's Day. Niby nic wielkiego , ale panowie prowadzący wspomnieli przy okazji o zbliżającej się 30. rocznicy powstania Solidarności. Jej obchody miałby wg nich uświetnic sam Bono
Jako że pora była dosyc wczesna nie pamietam wielu szczegolów, wiem tylko że wspominali o koncercie w Wiedniu dzień wczesniej i że Bono miałby do Polski bardzo niedaleko.
a na potwierdzenie moich słów:
http://www.dziennikb...ci-na,id,t.html
Widzę, że mieliśmy podobne odczucia o poranku. Codziennie budzi mnie Trójka, również słuchałam tego przeglądu prasy, co Ty. Gdy zabrzmiało NYD, wysłałam maila do prowadzącego audycję [Marcin Łukawski - fan U2, wielokrotnie się z tym już ujawniał] właśnie z informacją o koncercie Wiedniu. Słowa o tym, że Bono miałby z Wiednia niedaleko (i że wybieram się na ten koncert) były właśnie moje. Wiem, że to nieskromne, ale cieszę się, że ktoś z Forum też to słyszał Pozdrowienia dla słuchaczy Trójki!
Napisano 06 maja 2010 - 13:24
Pozdrowienia dla słuchaczy Trójki!
Najbliższy poniedziałek (10-05-2010) - cały dzień z U2 w radiowej Trójce.
Edit: zapomniałem dodać - dawno mnie tu nie było więc przy okazji tej jakże miłej wiadomości pozdrawiam Wszystkich stałych i mniej stałych bywalców forum, piszących i nie piszących
Napisano 06 maja 2010 - 19:52
Najbliższy poniedziałek (10-05-2010) - cały dzień z U2 w radiowej Trójce.
O, jak cudownie Już się nie mogę doczekać Wielkie dzięki za informację
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 06 maja 2010 - 22:20
przypomnialy mi sie piekne czasy mojej matury, bo 10 mialam tez mega wazna dla mnie mature z niemieckiego ^^Cezar kocahm Cię po prostu;) 10-05 --> matura z biologi najwieszy wyzawanie mojego dotychczasowego zycia;) milo bedzie wrocic do domku i posluchac;)
huh. szkoda, ze moge tylko przez Internet odbierac radio, ale calyd zien bede w takim razie, a raczej cale popoludnie katowac wspolokatorow Trojka.
Napisano 08 maja 2010 - 09:10
Dzień z Bono i U2 na antenie Trójki!
10 maja Bono, wokalista i centralna postać U2, kończy 50 lat. Z tej okazji poniedziałek na antenie Programu III Polskiego Radia upłynie pod znakiem muzyki tego najsłynniejszego irlandzkiego zespołu rockowego.
W porannym Zapraszamy do Trójki pojawi się Marek Niedźwiecki, który opowie o artyście, a przez cały dzień przewijać się będą piosenki U2, z których część poprzedzona zostanie komentarzami Bono i The Edge?a w tłumaczeniu Piotra Metza.
Swe ulubione fragmenty twórczości zespołu przedstawią również Grzegorz Hoffmann w ?Gh+? (19.00-21.00) i Wojciech Mann w ?Manniaku po ciemku? (22.00-23.00).
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych