2010-12-09: Suncorp Stadium - Brisbane, Queensland, Australia
Napisano 09 grudnia 2010 - 14:58
Napisano 09 grudnia 2010 - 15:15
- Bono
Napisano 09 grudnia 2010 - 15:56
Napisano 09 grudnia 2010 - 16:04
Napisano 09 grudnia 2010 - 17:31
płacisz za bilet a oni szybciej kończą grac,to zwrot kasy się należy.
Ja bym się wkurzył jakbym był na takim koncercie.
Napisano 09 grudnia 2010 - 17:33
Dokładnie,mogli zacząć koncert 30 min prędzej.
A czy jest gdzies w regulaminie imprezy, ze zagraja okreslona ilosc utworow i ze w setliscie na pewno znajdzie sie X, Y oraz Z?
Napisano 09 grudnia 2010 - 17:46
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Napisano 09 grudnia 2010 - 17:46
A czy jest gdzies w regulaminie imprezy, ze zagraja okreslona ilosc utworow i ze w setliscie na pewno znajdzie sie X, Y oraz Z?
Może i nie ma,ale jak wiesz ze na każdym koncercie było to grane,to pewnie byś się wkurzył że u Ciebie na koncercie tego nie było,i nie mów że nie
Napisano 09 grudnia 2010 - 17:59
zrzęd, zrzęd, zrzęd....
jakbym była na takim koncercie to straciłabym głos i władzę w nogach a później poszłabym na australijskie sikaczowe piwo (albo pyszne australijskie winko ) oblać to, że byłam na takim koncercie...
Napisano 09 grudnia 2010 - 18:01
Może i nie ma,ale jak wiesz ze na każdym koncercie było to grane,to pewnie byś się wkurzył że u Ciebie na koncercie tego nie było,i nie mów że nie
nie
Napisano 09 grudnia 2010 - 18:05
Dokładnie,mogli zacząć koncert 30 min prędzej.
hahahaha!!!!
Zwrot kasy !!!! Dobre!!! Myślałem, że padnę ze śmiechu
Od razu mi się humor poprawił
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 09 grudnia 2010 - 19:35
Myślę że w umowie między zespołem a organizatorem jest zapisana minimalna długość koncertu. Za coś w końcu im się płaci. A kupując bilet akceptuje się regulamin, w którym pewnie jest jakieś odniesienie do takiej umowy, więc tak, poniekąd można wymagać żeby forma koncertu była zgodna z zaplanowaną. Oczywiście nie konkretnych piosenek, ale gdyby skończyli po godzinie to pewnie dałoby się coś wywalczyć.
Napisano 09 grudnia 2010 - 23:55
Napisano 10 grudnia 2010 - 10:50
Ale idąc na koncert chciałbyś zobaczyć to samo co widzieli ludzie na całym świecie.
Może i dokładnie tego samego seta,ale długość koncertu powinna być wszędzie taka sama,a już na pewno nie krótsza.
A teraz możecie się pośmiać i mi trochę powbijać
Napisano 10 grudnia 2010 - 10:59
Nie było UV / HMTMKMKM ani WOWY... I co i nic... Lało tak okrutnie, że ludzie uciekali ze stadionu... I co U2 miało powtarzać koncert?
Myślę, (być może) jest jakies logiczne wytłumaczenie nie zagrania MOS? Nie wiem... może pogoda, może samopoczucie (zdrowie) któregoś z chłopaków, może coś ze sprzętem...
Nie wiem, czy wieszanie psów na U2 w tym przzypadku jest do końca na miejscu?
Pamiętajmy, że cały zespół do MOS-a przykładał zawsze duża wagę (tak jak we wspomnmianym przeze mnie ZUrichu (zrezygnowali z UV / HMTMKMKM i WOWY ale nie z MOS). Pytanie dlaczego tu nie było podobnie...
Powiem szczerze, że nie wierzę, że odpuścili sobie MOS bez jakieś naprawdę ważnej przyczyny...
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 10 grudnia 2010 - 11:23
Napisano 10 grudnia 2010 - 15:29
Ale co do ciszy nocnej,to powinni być na to przygotowani i zaczynać tak koncert żeby się wyrobić z zaplanowanym setem.
W sumie dziwie się że w Polsce grali tak długo,bo powinni skończyć już po Unknown Caller,bo z tego co wiem w Polsce mamy cisze nocną o godz 22:00,a koncert rozpoczął się po 21:00
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych