Survivor OT: David Bowie- Low
Started by
user420
, wrz 05 2010 22:55
139 replies to this topic
Napisano 24 września 2010 - 22:04
A New Career in a New Town
Napisano 26 września 2010 - 21:55
Buuuuuuuuuuuuuuuuuu...spoznilem sie, tak to jest jak czlowiek na chwile odejdzie od komputera.
Ale glosy, ktore padly po czasie i tak by nic nie zmienily, wiec w sumie mozna je zaliczyc.
Oczywiscie na trzecim miejscu laduje Sound and Vision ktory dostal 7 glosow.
Walka o pierwsze miejsce bedzie dosyc zabawna, bo w sumie zostaly dwa wybitne utwory, ktore dla mnie znacza chyba po rowno. Nie wiem, czy w ogole jes sens, zebym tutaj mial glosowac.
Pewnie wszystko pojdzie na 'a new career' wiec moglbym oddac glos na warszaffke, zeby nie bylo. No ale jednak..
Dobra, glosujcie
A New Career in a New Town VS Warszawa
Do wtorku do 22!
Ja odpadam z gry i zostawiam te dwa utwory w moim prywatnym rankingu na pierwszym miejscu
Ale glosy, ktore padly po czasie i tak by nic nie zmienily, wiec w sumie mozna je zaliczyc.
Oczywiscie na trzecim miejscu laduje Sound and Vision ktory dostal 7 glosow.
Walka o pierwsze miejsce bedzie dosyc zabawna, bo w sumie zostaly dwa wybitne utwory, ktore dla mnie znacza chyba po rowno. Nie wiem, czy w ogole jes sens, zebym tutaj mial glosowac.
Pewnie wszystko pojdzie na 'a new career' wiec moglbym oddac glos na warszaffke, zeby nie bylo. No ale jednak..
Dobra, glosujcie
A New Career in a New Town VS Warszawa
Do wtorku do 22!
Ja odpadam z gry i zostawiam te dwa utwory w moim prywatnym rankingu na pierwszym miejscu
Napisano 28 września 2010 - 11:23
A New Career in a New Town
Napisano 28 września 2010 - 21:07
KONIEC!!!!
7:2 wygrywa Miasto Czesława Niemena A W Nim!
W sumie to bylo do przewidzenia, ale na tym albumie jest moim zdaniem kilka utworow ktore rownie dobrze moglyby zajac 1 miejsce. Mam nadzieje, ze ten survivor sprowokowal kogos, kto wczesniej nie znal "Low" do przesluchania tego albumu. Ogolnie martwi mnie tak niska frekwencja przy okazji tej zabawy.
Ja wiem, ze to jest forum u2 a nie forum muzyczne no ale jednak..
http://www.youtube.c...h?v=9Gy94N_mcWs
Tak wiec czekamy na The Go-Betweens i dalej jedziemy juz jak zarzadzi Pan Moderator.
Ja raczej nie bede mial czasu prowadzic zabawy, wiec jesli ktos jest chetny na Arcade Fire to pisac
7:2 wygrywa Miasto Czesława Niemena A W Nim!
W sumie to bylo do przewidzenia, ale na tym albumie jest moim zdaniem kilka utworow ktore rownie dobrze moglyby zajac 1 miejsce. Mam nadzieje, ze ten survivor sprowokowal kogos, kto wczesniej nie znal "Low" do przesluchania tego albumu. Ogolnie martwi mnie tak niska frekwencja przy okazji tej zabawy.
Ja wiem, ze to jest forum u2 a nie forum muzyczne no ale jednak..
http://www.youtube.c...h?v=9Gy94N_mcWs
Tak wiec czekamy na The Go-Betweens i dalej jedziemy juz jak zarzadzi Pan Moderator.
Ja raczej nie bede mial czasu prowadzic zabawy, wiec jesli ktos jest chetny na Arcade Fire to pisac
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych