Mr. Adam Clayton
Posted 12 kwietnia 2007 - 19:29
Dla mnie w czasach Elevation, Adam wyglądał najlepiej i najmłodziej w stosunku do wieku... Blond włoski, okulary lenonki [zawsze - pomarańczowe, niebieskie, fioletowe lub czerwone], spodnie bójówki [fioletowe, czerwone, pomarańczowe, zołte, zielone, itp]
A przy okazji... Czy na czas Bomby i VT Adaś zafarbował sobie włosy czy naturalnie mu zsiwiały??
#63 Guest_jakubbaranowski_*
Posted 23 kwietnia 2007 - 20:30
Posted 25 kwietnia 2007 - 09:16
Posted 20 maja 2007 - 08:46
The bass was put together by Jerry Auerswald a German luthier who is well known for putting together guitars for the likes of Prince.
Jakby ktoś chciał poczytać to zapraszam tutaj:
http://bass-soup.com...on-Popmart-Bass
Posted 08 lipca 2007 - 18:40
Posted 08 lipca 2007 - 19:13
Niestety bardzo często to ma znaczenie, i to duże .zresztą moim zdaniem to nie ma znaczenia jakiego jest wyznania
edit: Mój błąd, wzięłam Twe słowa jako w pojęciu ogólnym , a nie w odniesieniu do jednostki ;].
Posted 08 lipca 2007 - 19:31
Bono jest "pomiędzy". Jeden rodzic katolik, drugi protestant.
ale bono był wychowywany w katolicyzmie
ja: nie mówimy tu chyba o tak skrajnych przypadkach jak np. Al-Kaida poza tym Adam jest protestantem, co w sumie nie różni się aż tak bardzo od katolicyzmu
#78 Guest_u2megafan_*
Posted 08 lipca 2007 - 19:51
Posted 08 lipca 2007 - 20:04
Przyjmuję do wiadomości, że Adam jest protestantem. Wiedziałem, że od początku U2 Adam wyróżniał się spośród pozostałych chłopaków pod względem religii i nie byłem pewien jaką dokładnie wiarę wyznaje i czy w ogóle w coś wierzy. Cieszę się mimo wszystko, że jest chrześcijaninem.
Przecież w innym wypadku nie mielibyśmy piosenek tak przesiąkniętą wiarą...
Posted 09 lipca 2007 - 16:10
Adam był ateista Teraz jak sam Bono mówi w książce "Bono o Bono" Adam zaczął wierzyć IMO nie tak jak Bono
Tak. Jak byl "Dzien z U2" na Trojce, przytaczano fragmenty tej ksiazki. Bono powiedzial tam ze Adam stal sie najbardziej uduchowionym czlonkiem zespolu.
Adam nie był ateistą to chyba polega na tym,że Bono, Edge i Larry są katolikami, a Paul MsGuiness i Adam protestantami... chyba nic nie pokręciłam zresztą moim zdaniem to nie ma znaczenia jakiego jest wyznania
Adam byl ateista... Przeczytaj "Bono - Swiety i Grzeszny", lub "Walk On"
Reply to this topic
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users