jakby sie wszyscy angazowali w teksty i jeszcze dbali o to by móc sie z nimi utozsamiac, to wiekszosc piosenek by nie ujrzala swiatla dziennego nigdy

Napisano 07 kwietnia 2007 - 18:19
Napisano 08 kwietnia 2007 - 16:56
Napisano 08 kwietnia 2007 - 21:51
Napisano 09 kwietnia 2007 - 10:04
Adam Clayton to taki Andy Fletcher z DM - tylko fajka i nicnieróbstwo.
Napisano 09 kwietnia 2007 - 10:52
Nie martw się, jakby zupełnie nic nie robił nie zagrzałby miejsca w zespole
Robi co do niego należy.
Chyba nikt nie napisał, że Adam grzeszy i gorszy publikę na koncercie fajcząc. Po prostu ot, tak sobie delikatnie szydzimy z jego nawyków, zachowań itp.Ps.-Jeśli chodzi o te fajki do których sie tak przyczepiacie...Nie jest jedynym który fajczył na scenie. To rock and roll a nie filharmonia, wyluzujcie trochę
Poza tym niektorzy troche "stuck in the moment"
przypominam ,że obecnie Adam jest JEDYNYM członkiem zespołu,który nie pali
- Tyle że mi to osobiście nie robi różnicy czy pan Clayton pali czy nie.
Napisano 09 kwietnia 2007 - 13:06
Zbyt dosłownie zrozumiałaś mojego posta.
Może tak; nie wychyla się ani trochę poza ramy tego, co do niego należy.
Napisano 12 kwietnia 2007 - 08:42
Napisano 12 kwietnia 2007 - 09:26
A propos, czy Wy też uważacie, że Adam na zdjęciach wygląda starzej niż na żywo ? Pamiętam, jaki zaskoczony byłem ( mając w pamięci zdjęcia z innych koncertów VT ) jego wyglądem w Chorzowie, zastanawiałem się nawet, czy aby nie skorzystał z odnowy biologicznej
A potem obejrzałem fotki z Chorzowa, i wyglądał na nich dokładnie tak, jak na pozostałych.. ciekawe.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 12 kwietnia 2007 - 09:36
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych