2010-08-06 - Stadio Olimpico - Turyn, Włochy
Napisano 25 lipca 2010 - 21:31
a pająka widać bardzo dobrze pod linkami, tylko trzeba wiedzieć czego szukać
a na popa bym nie liczył, nie odważą się
Napisano 25 lipca 2010 - 22:01
Oczywiście masz rację.Chyba 2? ES i Your Blue Room.
No i powrót Bulleta, czy The Fly byłby mile widziany, to w końcu ma być R'n'R show!
No i również jestem za tymi powrotami, niech pokażą, że stać ich na nowe DOBRE aranżacje (a nie nowe OKROPNE - MWays...). Ja bym stawiał na Even Better zamiast Crazy.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 25 lipca 2010 - 22:02
Anton życzę udanego koncertu i jakieś wieści z pępka swiata, zwłaszcza jak zagrają a sort of homecomming, ktore to bym chciał usłyszeć na żywo
a pająka widać bardzo dobrze pod linkami, tylko trzeba wiedzieć czego szukać
a na popa bym nie liczył, nie odważą się
Kontrakt już mam podpisany na informowanie was w dniu koncertu i może czasem podczas koncertu jeśli będzie wiało nudą, heh
Na A Sort Of Homecoming to sam zagłosowałem, a drugą wybrałem Last Night On Earth. Myślę, że jak tak dużo ludzi się domaga czegoś z popa to zagrają.
Zresztą to wy bedziecie wiedziec lepiej ode mnie, bo ja, jeśli plotki się potwierdzą, jutro idę na post u2owy i zobaczycie mnie tylko w offtopicu jak już.
kurde, musze isc spac zeby isc do pracy, zeby zarobic na czesc z tych koncertów, ale pewnie nie pójdę spac...
Napisano 26 lipca 2010 - 09:13
Napisano 26 lipca 2010 - 09:16
Napisano 26 lipca 2010 - 09:55
Na A Sort Of Homecoming to sam zagłosowałem, a drugą wybrałem Last Night On Earth. Myślę, że jak tak dużo ludzi się domaga czegoś z popa to zagrają.
No tak, jak zagrają coś z Popa to oczywiście LNOE, czyli moją najbardziej nielubianą Ślycznie.
A Sort of Homecoming - o taak, niech tylko Bono znajdzie w sobie w tym kawałku wokal z Ultrawajleta, nauczy się tekstu i będzie miotło(a)
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 26 lipca 2010 - 13:14
Oczywiście masz rację.
No i również jestem za tymi powrotami, niech pokażą, że stać ich na nowe DOBRE aranżacje (a nie nowe OKROPNE - MWays...). Ja bym stawiał na Even Better zamiast Crazy.
Jak Even Better zamiast Crazy to w wersji Perfecto Mix Próbowali tego ponoć przed Barcą rok temu. Ale jeszcze większy odjazd mógłby zrobić Lady With The Spinnig Head (Extended Dance Mix) to było by szaleństwo. Choć trzeba przyznać, że Crazy w Remixie ciężko będzie im czymś pobić, dlatego może pozostać w secie, pytanie czy się nie przejadło?
Może HGRYW Horses w wersji full zaczęli by grać? Na żadnym oficjalnym DVD niestety tego nie mamy, a przydało by się
PS Tak "nowe" MW jest okropne, z trasy na trasę gorsze, fuuuu, taka wersja dla leni z chamburgerami z USA, aż muszę obejrzeć sobie to z ZooTV lub PopMartu....
Wychodzi na to, że MW nie jest jak wino, ale jak ser, z roku na rok coraz bardziej pleśnieje....
Napisano 26 lipca 2010 - 14:15
A to będzie jakiejś oficjalne Dvd???
Ja mam przeczucie że powróci Even Better.
Chciałbym takich kawałków jak Gone,LNOE,Please,Exit,Bullet,no i jakąś niespodziankę.
A wyrzuciłbym ze znanego seta,Breathe,Stuck Akustycznie,I Still.W zamian coś bardziej mniej granego na koncertach.
Ciekaw jestem czy Bono da radę śpiewać jeszcze Pride.
Napisano 26 lipca 2010 - 15:00
Wygląda na to że dostaniemy takie filmiki albo coś w ich stylu, jak przy barcelonie i chicago!
Napisano 26 lipca 2010 - 15:02
Niech nawet nie próbujeCiekaw jestem czy Bono da radę śpiewać jeszcze Pride.
Po co się przemęczać skoro ma się coś takiego jak Promenade z tej płyty...
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 26 lipca 2010 - 15:33
Ja liczę, bo z ostatnich tras pojawiało się około 2 DVD na trasę. Może za rok do jakiegoś Best Of'a coś dorzucą, albo do SoA. Zwłaszcza jeżeli będzie nowy album i nowe utwory.A to będzie jakiejś oficjalne Dvd???
Tylko po co? Ma ciekawsze utwory do śpiewania/grania! Oby Pride w najbliższym czasie się nie pojawiało, no chyba, że akustyczne.................................................(żartowałem ).Ciekaw jestem czy Bono da radę śpiewać jeszcze Pride.
Trochę mało czasu na 30 dni do, ale 10 może jeszcze być! Może jakaś EPKa będzie z Tuynu jak z poprzednich Legów.Najnowszy news z U2.com
Wygląda na to że dostaniemy takie filmiki albo coś w ich stylu, jak przy barcelonie i chicago!
Napisano 26 lipca 2010 - 16:32
Bono nie ciekawie ją śpiewa,tak od niechcenia,no i w ogóle przeżarło się już.
Zamiast takiego Wowy lepiej by dać np Drowning Man czy Love Is Blidness.Chodzi mi o zastąpienie równie spokojnym utworem.
Jeśli chodzi jeszcze o inne kawałki, to o np Do You Feel Loved,Mofo to można sobie pomarzyć.
Moim zdaniem do tej trasy pasowałby kawałek Miami.
Wyobrażam sobie żółto zielone nogi sceny,i białe migające światła podczas refrenu.
Ale to też marzenia
Napisano 26 lipca 2010 - 17:30
Od ochrony wiadomo, że zespół ma przyjechac dzisiaj w nocy/wieczorem na gotową scenę (cała reszta + iglica mają zostac dzis zamontowane ponoc) i zaczac próby? Jeśli tak, to jest to koniec mojej kariery w tym temacie na 11 dni
Ale może ktoś kto zna włoski będzie wiedział lepiej - LINK
edit: chyba jednak próby się zaczną jutro, scena zostanie dzisiaj skończona, a U2 przyleci do Turynu dziś w nocy.
albo zespół już przyjechał ...
jejeje!
Napisano 26 lipca 2010 - 18:52
Napisano 26 lipca 2010 - 21:21
edit: chyba jednak próby się zaczną jutro, scena zostanie dzisiaj skończona, a U2 przyleci do Turynu dziś w nocy.
albo zespół już przyjechał ...
Tak, próby mają wystartować jutro, natomiast zespół jest już w Turynie
ciuch ciuch!
Napisano 27 lipca 2010 - 13:22
Na U2Place pojawiło się także zdjęcie z wnętrza stadionu ukazujące scenę, jednak jeszcze bez iglicy:
ciuch ciuch!
Napisano 27 lipca 2010 - 19:11
ciuch ciuch!
Napisano 27 lipca 2010 - 19:52
Napisano 27 lipca 2010 - 20:23
ciuch ciuch!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych