Miałabym zrezygnować z przeżywania czekania całą sobą?powiedz ze masz do zalatwienia cos zwiazanego z pomoca Afryce i kup bilety na red zone, w koncu zarzekalas sie ze nastepnym razem tak zrobisz
2010-10-08 - Olympic Stadium - Rzym, Włochy
Napisano 01 września 2010 - 14:18
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 01 września 2010 - 14:23
Napisano 08 września 2010 - 23:38
oraz
Jak można najwygodniej dojechać pod stadion?, bo generalnie jakaś posucha na włoskich stronach odnośnie takich w sumie podstawowych informacji na temat samego koncertu i dojazdu.
Przy okazji dysponujecie informacjami na temat noclegów godnych polecenia, może ktoś jest kto tez jeszcze szuka ?, a jak wiadomo w kupie raźniej no i nie da sie ukryć, że i taniej . I chodzi mi raczej o jakieś konkretne linki, bo na przykład samych placówek typu "Dom Polski" w samym Rzymie jest kilka.
Napisano 09 września 2010 - 08:30
W końcu znaleźliśmy nocleg w Bed&Breakfast w pokoju 4-osobowym (7 min spacerkiem od Watykanu) 25 E od osoby w pokoju w łazienką i kuchnią no i oczywiście tradycyjnym włoskim śniadaniem na słodko.
Namiary znalazłem na jakimś forum. Nie ma problemu z kontaktem - dziewczyna załatwiająca wszystkie formalności to polka. Możesz spróbować...
monikaolb@interia.pl
tel: 0039 3922153309
Napisano 09 września 2010 - 13:08
Napisano 09 września 2010 - 13:12
Ja tam odpuszczan Rzym...czuje,że na tym legu się nie skończy chłopaki wydadzą płytę na wiosnę i będzie 3 leg i będziemy mieli takie miasta jak Londyn,Dublin,Poznań/Warszawa lub Chorzów no i marzy mi się Oslo lub Sztokholm...a jak nie to Stany kuszą zwłaszcza końcówka NYC,Mineapolis, Filadelfia
Też mam przeczucie że Dublinu sobie nie odpuszczą, a jeśli tak to niech się Rzym schowa.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 09 września 2010 - 14:20
A na 3 leg Sztockholm...Ah..(zaklinanie rzeczywistosci, zeby tak bylo)! Z Poznania lot do Sztockholmu w cenie 79 zl
Napisano 09 września 2010 - 14:57
arystoteles, wiem, ze to juz jesien, ale moze poszukaj campingow, nawet jesli sa pod Rzymem, to i tak dojazd do centrum miasta jest bardzo dobry ze wzgledu na kolej podmiejska, hosteli i tanich hoteli tez warto poszukac pod miastem.
A na 3 leg Sztockholm...Ah..(zaklinanie rzeczywistosci, zeby tak bylo)! Z Poznania lot do Sztockholmu w cenie 79 zl
Dla mnie camping to nie problem. Zależało mi jednak na tym by być stosunkowo blisko centrum - zostajemy w Rzymie niemal 5 dni więc lokalizacja ma znaczenie. A poza tym jadę z żoną... chciałbym bardzo by moja Aga miała ze swojej pierwszej wizyty w tym mieście same dobre wspomnienia.
Tak czy owak campingi - bardzo fajna sprawa. Na Campingu Roma przed dziesięcioma laty spędziłem kilka dni i bardzo dobrze wspominam ten czas.
Napisano 09 września 2010 - 15:05
1. anton
xx-xx-2011 - Belfast, Northern Ireland - chociaz oni niezbyt maja tam stadion, tylko jeden malutki.
1. anton
fajnie by bylo gdyby nie robili 3legu w Europie, a tylko np. występy w Irlandii - to byloby ekscytujace! aczkolwiek 3cim legiem w Europie, a zwłaszcza w Poznaniu nie pogardzę, choc Warszawa wydaje się bardziej oczywista.
a Rzym... cóż, trzeba rozsądnie gospodarowac pieniędzmi kiedy się nie pracuje
Napisano 09 września 2010 - 21:12
xx-xx-2011 - Dublin, Ireland
1. anton
xx-xx-2011 - Belfast, Northern Ireland - chociaz oni niezbyt maja tam stadion, tylko jeden malutki.
1. anton
fajnie by bylo gdyby nie robili 3legu w Europie, a tylko np. występy w Irlandii - to byloby ekscytujace! aczkolwiek 3cim legiem w Europie, a zwłaszcza w Poznaniu nie pogardzę, choc Warszawa wydaje się bardziej oczywista.
a Rzym... cóż, trzeba rozsądnie gospodarowac pieniędzmi kiedy się nie pracuje
Anton leć jednak do Rzymu...z moich informacji wynika,że raczej są niewielkie szanse na występy U2 w Europie w 2011...
Napisano 09 września 2010 - 23:58
A skąd wylatujecie?Wybieramy się do Rzymu z żoną i przyjaciółmi w terminie od 7 do 11 października.
Ja tam odpuszczan Rzym...czuje,że na tym legu się nie skończy chłopaki wydadzą płytę na wiosnę i będzie 3 leg i będziemy mieli takie miasta jak Londyn,Dublin,Poznań/Warszawa lub Chorzów no i marzy mi się Oslo lub Sztokholm...a jak nie to Stany kuszą zwłaszcza końcówka NYC,Mineapolis, Filadelfia
Bob, raz dajesz nadzieję raz odbierasz to jak to w końcu jest?Anton leć jednak do Rzymu...z moich informacji wynika,że raczej są niewielkie szanse na występy U2 w Europie w 2011...
Bedzie, nie będzie, bedzie, nie będzie...zwariować można
Napisano 10 września 2010 - 06:13
Napisano 10 września 2010 - 06:52
Napisano 10 września 2010 - 06:55
Zobaczymy, może przez ten czas się wszystko zmienić kilkukrotnie...
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 10 września 2010 - 08:29
Lecimy w Wrocławia - Ryanair'em. Gdy się logowałem po raz pierwszy wyjściowa kwota za osobę za bilet wynosiła 196 zł. Potem wszytko ciut wzrastało - ubezpieczenie, transakcja z karty i takie tam... Tak czy owak za 2 bilety lotnicze w 2 strony ściągnęło mi z karty kredytowej około 615 zł (tak jak wspominałem 1,5 miesiąca temu). Z tego co widziałem na stronie Ryanaira kilka dni temu cena biletów jest już niestety inna...
Pozdrawiam
Napisano 10 września 2010 - 09:41
Napisano 10 września 2010 - 11:18
dobra - mocno zaczynam i intensywnie myslec nad Romą - dajcie info nt. metra lub jakiejś komunikacji, jak wyglada dojazd z lotniska, no i gdzie spicie ludziska?
Jak lecicie na Fiumicino to dojazd do Termini(stacja głowna kolejowa) kosztuje autobusem 8 euro , pociągiem 14.
Autobus jedzie około 60min i zatrzymuje się naprzeciwko dworca.
Potem wsiadacie w metro obok TERMINI . Stacja o tej samej nazwie .Bilet 1 euro?
Najbliższa stacja metra to OTTAVIANO MUSEI VATICANI. Troszkę trzeba przejść,ale widoki wdłuż Tybru rekompensują
p.s Linia A
Użytkownik teka55 edytował ten post 10 września 2010 - 11:21
Napisano 10 września 2010 - 11:54
Napisano 10 września 2010 - 13:19
Lecimy w Wrocławia - Ryanair'em. Gdy się logowałem po raz pierwszy wyjściowa kwota za osobę za bilet wynosiła 196 zł. Potem wszytko ciut wzrastało - ubezpieczenie, transakcja z karty i takie tam... Tak czy owak za 2 bilety lotnicze w 2 strony ściągnęło mi z karty kredytowej około 615 zł (tak jak wspominałem 1,5 miesiąca temu). Z tego co widziałem na stronie Ryanaira kilka dni temu cena biletów jest już niestety inna...
Pozdrawiam
To nawet nie o to chodzi, bo bilet na samolot już posiadam, tyle, że lece 7go z Krakowa. A myślałam, że może lecimy tym samym samolotem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych