Survivor 3 - How To Dismantle An Atomic Bomb
Napisano 12 kwietnia 2007 - 21:14
Napisano 12 kwietnia 2007 - 21:33
Moi sąsiedzi z góry zalali moich sąsiadów z dołu. A mnie wszyscy ignorują..
Napisano 12 kwietnia 2007 - 21:53
Napisano 12 kwietnia 2007 - 22:26
#448 Guest_Mrówa_*
Napisano 13 kwietnia 2007 - 10:00
Napisano 13 kwietnia 2007 - 11:39
Miracle Drug jeszcze raz - jednak Original broni się końcówką
Napisano 13 kwietnia 2007 - 12:26
słon mi na ucho nadepnął, bo jakos nie słysze w okruszkach tej niesamowitej rockowosci..
ależ mi wstyd, ze OOSP ma taka ładną melodie!
Napisano 13 kwietnia 2007 - 12:27
No to co w takim razie tam słyszysz ? Disco ?słon mi na ucho nadepnął, bo jakos nie słysze w okruszkach tej niesamowitej rockowosci..
ależ mi wstyd, ze OOSP ma taka ładną melodie! unsure.gif
No ma, tyle że słuchając wersji albumowej ciężko się nią zachwycić, gdyż wszystko przysłaniają smyki a'la Piotr Rubik.
Napisano 13 kwietnia 2007 - 12:29
nie sądze,żeby OOTS było duzo łagodniejsze.
a te smyki mi sie podobaja i nie widze w tym nic rubikowego.
Napisano 13 kwietnia 2007 - 13:40
Mogę się trochę pozłośliwiać ? Niezwykłe jest widzieć osoby uważające się za fanów rocka, gremialnie głosujące za wywaleniem najbardziej rockowego ( po Vertigo - które zresztą wyleciało jeszcze szybciej ) utworu na płycie ( czyli Crumbs )
So Cruel to dla Ciebie drugie Original of the species więc dla mnie Crumbs może być drugim Walk on.
a zachwycające się drugim So Cruel, koszmarnie kiczowatym, mulącym jak wata cukrowa Original Of The Species
buuuuu
eheheheheh
( to jest wspaniały utwór, ale nie w wersji albumowej - a na te głosujemy - która jest dla mnie nie do przyjęcia ). No ale to mój nie pierwszy zaskok na forum U2
e no Gościu jak Ty się uparłeś na tą różnice jakby to była conajmniej różnica jak między albumowym a granym na żywo Yahweh eh
Johnny fani rocka moga być też fanami waty cukrowej
Napisano 13 kwietnia 2007 - 13:53
No bo jest. Original w wersji płytowej ledwo daje się słuchać, za to na żywo.. to jeden z najbardziej poruszających utworów zespołu.e no Gościu jak Ty się uparłeś na tą różnice jakby to była conajmniej różnica jak między albumowym a granym na żywo Yahweh eh
Johnny fani rocka moga być też fanami waty cukrowej
Aha.
Napisano 13 kwietnia 2007 - 14:14
Niezwykłe jest widzieć osoby uważające się za fanów rocka, gremialnie głosujące za wywaleniem najbardziej rockowego ( po Vertigo - które zresztą wyleciało jeszcze szybciej ) utworu na płycie ( czyli Crumbs )
Najbardziej rockowy nie musi być tożsamy z dobrym. Zdecydowanie wolę dobry pop od kiepskiego rocka (choć uważam się za fana tego gatunku). To taka mała dygresja, bo Crumbs cenię sobie bardzo (So Cruel zresztą również). Czy znowu trzeba przypominać, że jest to zabawa. Oddając ostatnio głos podkreśliłem swoje uwielbienie dla wszystkich kawałków które zostały. Z tego na jaki konkretnie w tej sytuacji utwór zagłosuje nie ma sensu wyciągać żadnych racjonalnych wniosków.
Napisano 13 kwietnia 2007 - 14:35
Napisano 13 kwietnia 2007 - 17:14
Napisano 13 kwietnia 2007 - 17:29
Głosowali na Okruszki!
PHI!
:obrażona:
Orginal of the species
Napisano 13 kwietnia 2007 - 17:59
Jak już wcześniej wspominałem schody się zaczęły, pozostały wielkie kawałki. Dlatego z wielki żalem, naprawdę wielkim żalem odsyłam na stracenie "Miracle Drug". Pewnie Acr teraz mi wypomni, że poprzednio dołożyłem się do wywalenia Jego "Okruszków", a teraz glosuję na obroniony utwór. Dla mnie jednak to w tej chwili jedyny mozliwy wyobor... Cos mi sie polskie znaki wylaczyly... echchchch
Pozdrawiam...
Napisano 13 kwietnia 2007 - 18:09
miracle drug good bye
u2roopa ma rację
na razie nie mogę stracić City
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych