Chciałbyś mieć 169 cm wzrostu? ja wole zostać przy swoim.
Uwierz mi że wzrost by mnie w tym momencie nie obchodził Mógłbym miec nawet metr piędziesiąt w kapeluszu ;]
Napisano 09 lipca 2007 - 21:24
Saru sądzi, że tak, ale ze swojej strony widzi tam kogoś innego .A jak myślisz Saru ?
Napisano 09 lipca 2007 - 21:33
@madeinpoland, wiem, że to ona, jest nawet napisane .
A skoro 169 cm wzrostu działa tak dobrze, to czemu nie miałby mieć ?
Saru sądzi, że tak, ale ze swojej strony widzi tam kogoś innego .
Napisano 09 lipca 2007 - 21:45
To całkiem logiczne wytłumaczenie! Jego ręce spoczywające na jej ciele to i tak już śmiałe posunięcie .Haha! Juz wyobrażam sobie Bono, który dzwoni do redaktorki naczelnej Vogua i drżącym głosem błaga "Nie publikujcie tego zdjęcia, bo jak żona je zobaczy todo domu mnie nie wpuści!!"
Napisano 09 lipca 2007 - 21:54
E tam! Podstawą związku jest zaufanie,a te Ali musi mieć do Bono wielkie skoro są już razem tyle lat . Pozatym to sesja pewnie tak kazał fotograf .To całkiem logiczne wytłumaczenie! Jego ręce spoczywające na jej ciele to i tak już śmiałe posunięcie .
Oczywiście podzielam Twoją opinię,ale postaraj się wpoić ten pogląd moim rówieśniczkom .Dlaczego bez sensu ;P?
No cóż, 180 cm wzrostu, to dobre 180 cm wzrostu, ale liczy się tylko osobowość właściwie, a przynajmniej powinna .
Napisano 09 lipca 2007 - 22:00
Może Ali to czyta
Napisano 09 lipca 2007 - 22:00
Tak sobie tłumacz .pewnie tak kazał fotograf .
:x, no cóż... ;p.Oczywiście podzielam Twoją opinię,ale postaraj się wpoić ten pogląd moim rówieśniczkom .
Dokładnie! Działa wyobraźnia itd., dobra już nic... ;p.A tak serio to uważam że bez pocałunku jest bardziej zmysłowo.
Napisano 09 lipca 2007 - 22:17
Nie rozumiem ciągu logicznego między pierwszą a drugą częścią zdania
Napisano 09 lipca 2007 - 22:25
Może owa pikanteria to po prostu małżeństwo? madeinpoland - brawo !
Napisano 10 lipca 2007 - 08:47
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych