Ogólnie o Bono :)
Started by
Johnny99
, mar 22 2007 17:05
1894 replies to this topic
Napisano 25 kwietnia 2007 - 08:49
Czarny do niego pasuje .... Ciesz się że nie chodzi ubrany na różowo ...
U2 Forever .... :* ''Adam i Larry budują fundament na którym Bono i Edge tworzą melodjee ''
http://hewson.blog.onet.pl/ SeRdEcZnIe ZaPrAsZaM ;*
http://hewson.blog.onet.pl/ SeRdEcZnIe ZaPrAsZaM ;*
Napisano 25 kwietnia 2007 - 12:51
Albo że nie nosi się na co dzień [!] jak Mr MacPhisto albo inny Mirrorball Dobre by to było nawet Zwłaszcza MP
Napisano 27 kwietnia 2007 - 09:19
Napisano 27 kwietnia 2007 - 19:11
o, o butach Bono to i ja wtrącę
ja chce takie jak mial w Red Rocks!!
a teraz to mu sie tak gust w tej materii spaczył.. doprawdy, w tym wieku to powinien już zaakceptować swój wzrost..
ja chce takie jak mial w Red Rocks!!
a teraz to mu sie tak gust w tej materii spaczył.. doprawdy, w tym wieku to powinien już zaakceptować swój wzrost..
Moi sąsiedzi z góry zalali moich sąsiadów z dołu. A mnie wszyscy ignorują..
Napisano 27 kwietnia 2007 - 19:25
O tak, Red Rocks... te wspaniałe modne spodnie z licry To były czasy... ale na UABRS Bono jest naprawdę fajnie ubrany
(O fryzurach nie wspomnę... )
Co do akceptacji... mam wrażenie, że on właśnie dopiero teraz przestaje akceptować swoje ułomności... chociaż zawsze podobała mi się u Niego ta nutka samokrytyki
(O fryzurach nie wspomnę... )
Co do akceptacji... mam wrażenie, że on właśnie dopiero teraz przestaje akceptować swoje ułomności... chociaż zawsze podobała mi się u Niego ta nutka samokrytyki
Napisano 27 kwietnia 2007 - 19:34
fryzury możemy roztrząsać zaraz po butach, to bardzo.. hm, bujny temat
ja tam uważam, ze im człowiek starszy tym mniej się powinien przejmować swoim wyglądem (tzn w sensie kompleksów, chęci podobania się światu za wszelką cenę etc) i tym bardziej powinien wiedzieć, że kochamy go takiego, jakim jest a małe jest piękne i w ogóle zresztą, ja mam tyle samo wzrostu co on i się tym szczycę i nie nosze obcasów, a tym bardziej koturn! nie no, poważnemu facetowi take podszewy po prostu nie przystoją no!
ja tam uważam, ze im człowiek starszy tym mniej się powinien przejmować swoim wyglądem (tzn w sensie kompleksów, chęci podobania się światu za wszelką cenę etc) i tym bardziej powinien wiedzieć, że kochamy go takiego, jakim jest a małe jest piękne i w ogóle zresztą, ja mam tyle samo wzrostu co on i się tym szczycę i nie nosze obcasów, a tym bardziej koturn! nie no, poważnemu facetowi take podszewy po prostu nie przystoją no!
Moi sąsiedzi z góry zalali moich sąsiadów z dołu. A mnie wszyscy ignorują..
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych