U2 na trójkowej liście przebojów
Napisano 29 listopada 2009 - 11:59
2 pierwsze utwory zupełnie mi się nie podobają. This I Love Guns N'Roses może być. Crazy znów spadek szkoda.
Niedźwieckiego słuchałem i największy spadek na liście, to nie jest powód do zadowolenia Ale Magni się już tam trzyma 32 tygodnie, więc całkiem niezły wynik (chociaż do Toto daleko, które na liście jest od 9 notowania tej listy, czyli 85 tydzień ).
Napisano 23 grudnia 2009 - 10:00
Ale znowu słuchałeś listy Ja nie pamietam kiedy słuchałem listę od deski do deski, ostatnio zazwyczaj słucham wyrywkowo.
Warto zauważyć, że z wszystkich utworów obecnych w 30-stce listy, Crazy utrzymuje się w niej najdłużej (19 tygodni).
No fakt znów mi się poszczęściło i mogłem słuchać całe listy.
W tym tygodniu tylko trójkowa, bo Niedźwiecki zrobił sobie urlop.
A tak btw...
Coraz bardziej zaczyna mi się podobać LPMN. Utwory lepsze od tych na LP3, Niedźwiecki jest 1000 razy lepszy od Barona (lata doświadczenia prowadzenia listy przebojów robią jednak swoje), no i dowcipy Aliny Dragan, z których sama się śmieje (co tydzień na nie czekam, bo jej śmiech jest genialny:) ). Ktoś też ma takie odczucia ?
Napisano 23 grudnia 2009 - 11:38
(...)
no i dowcipy Aliny Dragan, z których sama się śmieje (co tydzień na nie czekam, bo jej śmiech jest genialny:) ). Ktoś też ma takie odczucia ?
Ktoś ma :-)
nie raz było tak, że nie mogłem zrozumieć puenty, bo została zagłuszona chichotem Aliny :-)))
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych