2009-11-05 Live At Berlin's Brandenburg Gate
Posted 30 października 2009 - 19:33
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Posted 30 października 2009 - 20:13
Ktos mi te bilety prześle na maila a ja po prostu bede mogl je sobie wydrukowac? Czy nie jest to ryzykowne? Przykladowo: ktos kto mi te bilety sprzedaje tez je sobie wydrukuje i wczesniej wejdzie na koncert a ja juz nie bede mogl wejsc?
Prosze o pomoc jestem w tym temacie zielony.
Posted 30 października 2009 - 20:19
jestem baaaardzo zainteresowany odkupieniem biletów, bo niestety nie zdazylem na rejestracje a slyszalem ze od Niemcow na ebay'u nie warto kupować bo sprzedają te same bilety po kilka razy, ale za to wierze w Polska uczciwosc
Jesli ktokolwiek chcialby sprzedac bilet to prosze o kontakt gg: 9011856
Pozdrawiam
Posted 30 października 2009 - 20:48
http://u2forums.com/...8...0&start=800
senk ju wery macz...
Posted 30 października 2009 - 20:52
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Posted 30 października 2009 - 20:55
http://www.sunflower...n/e-prices.html
sprawdzony - czysto i milo, blisko do kolejki...
Posted 30 października 2009 - 21:08
Wiadomo do której trwa doba? i czy to blisko od bramy brandenburskiej? Ktoś jeszcze się tam zatrzymuje? Zostało mało czasu i dobrze by było rezerwować póki jest jakiś wybór.z uporem maniaka polecam Sunflowers Hostel
http://www.sunflower...n/e-prices.html
sprawdzony - czysto i milo, blisko do kolejki...
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
#171 Guest_madredeus_*
Posted 30 października 2009 - 21:10
Wiadomo do której trwa doba? i czy to blisko od bramy brandenburskiej? Ktoś jeszcze się tam zatrzymuje? Zostało mało czasu i dobrze by było rezerwować póki jest jakiś wybór.
Na mapie wygląda na to, że całkiem blisko. Zresztą jeśli w pobliżu kolejka to nie ma się co martwić.
#172 Guest_depe_*
Posted 30 października 2009 - 22:11
Nie kombinuj, tylko bierz Sunflowera... jest naprawdę the best.. za te pieniądze..Wiadomo do której trwa doba? i czy to blisko od bramy brandenburskiej? Ktoś jeszcze się tam zatrzymuje? Zostało mało czasu i dobrze by było rezerwować póki jest jakiś wybór.
Doba do 11:00 ale nie stoją nad tobą ze stoperem. Ostatnio wybyliśmy około 11:30
Do Bramy i do ścisłego centrum, na piechotę to za daleko (6,5-7,0 km)
S-bahn (Warschauer Str.) jest blisko, jedzie się nim 5 przystanków do Centrum (Friedriechstr.)
Posted 30 października 2009 - 23:02
Posted 31 października 2009 - 17:30
Ech.. wszytko na tikecie napisane..
Wejście od wschodu/Wilhelmstrasse, a koncert odbędzie się na Pariser Platz.
Porównując fotki satelitarne z płytą Olympia Stadion ten plac spokojnie pomieści 10 tys. ludzi..
No Darek masz nosa , Mega Konzert Ereignis zu ersteigern. U2 Live am Brandenburger Tor !!!!! Es gibt nur 10.000 Tickets
Z wejściówkami zrobiło sie juz spokojniej na ebay , mozna wygrać za kilka euro , a skoro wygrana to PDF online wiec mozna próbować do ostatniej chwili.
Edited by bee, 01 listopada 2009 - 14:41 .
Posted 01 listopada 2009 - 16:24
Kto chce się zabrać do Berlina autem z Poznania lub okolic proszę o kontakt.
Mam 2 miejsca wolne.
Mamy też 1 wolny bilet, jeśli ktoś chętny by się dorzucić do oktanów zgłaszać się na priva do mardedeus lub do mnie.
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users