2009-11-05 Live At Berlin's Brandenburg Gate
#181 Guest_madredeus_*
Napisano 01 listopada 2009 - 16:55
Póki co 2 wolne miejsca w aucie.
Napisano 01 listopada 2009 - 19:31
1. olive / B
2. zbych / B
3. +1 / B
4. madredeus / B
5. mihnik / B
6. +1 / B
7. +1 / B
8. +1 / B
9. ghostgirl / B
10. depe / B
11. Mars_2000 /B
12. +1 /B
13.dredziarz /b
14+1/b
15. achtung / A
16. +1 / A
17. Małgosia / B
18. brat Małgosi / B
19. Grace / B
20. Bananix (Ola) / B
co mam powiedziec - jak ktos powiedział mi no nic wsiadam kurde do tej karuzeli tak ja i teraz mówie nie ma wyjscia bede tam:)! jeeeeeeeee!
dziekuje Tobie Ty wiesz koniu Ty za bilet:)! no i białe bedzie nie jedno i nie dwa!
sam sie sobie dziwie wpierw sadziłem po chorzowie że do zoba za 5 lat potem wieden paryz a teraz tn berlin szok!
zatem
21. morfeusz / B
22 krzychu frend drajwer / B
#186 Guest_madredeus_*
Napisano 01 listopada 2009 - 20:39
jakies plany co do ataku na branderburger bramen? godzina ataku zmasowanego?
Proponuję umówić się na konkretną godzinę, albo może na wspólny przejazd? Można by się spotkać na trasie, ja nie znam Berlina od strony kierowcy i chętnie się przyłączę.
Morfeusz może jedziecie przez Poznań?
Napisano 01 listopada 2009 - 23:30
Oh child, wipe the tears from your eyes
You know I need you to be strong
And the day is as dark as the night is long
Feel like trash, you make me feel clean
I'm in the black, can't see or be seen
Napisano 02 listopada 2009 - 10:55
Proponuję umówić się na konkretną godzinę (...)
Ja będę wyjeżdżał z Trójmiasta ok. 6.00 i będę jechał przez Kołbaskowo. Myślę, że ok. godz 13-14 dojadę do Berlina. Szybciej, raczej, nie dam rady...
Spróbuję wówczas zaparkować na Strasse des 17 Juni , bo tam zwykle było za free na wysokości parku lub jeśli wszystko będzie obstawione, to przy Sony Center (ale tu jest parking płatny).
Obstawiam, że wg najgorszego scenariusza, to będę ustawiał się do wejścia na koncert przy Wilhelmstrasse przed 15-tą i z chęcią dołączyłbym do jakiejś grupki oczekującej już wcześniej
Jakby co, tu numer komórki na PM...
Napisano 02 listopada 2009 - 11:12
Na pewno nie utkniesz w korku i ie bedziesz szukac miejsca parkingowego.
Ja będę wyjeżdżał z Trójmiasta ok. 6.00 i będę jechał przez Kołbaskowo. Myślę, że ok. godz 13-14 dojadę do Berlina. Szybciej, raczej, nie dam rady...
Spróbuję wówczas zaparkować na Strasse des 17 Juni , bo tam zwykle było za free na wysokości parku lub jeśli wszystko będzie obstawione, to przy Sony Center (ale tu jest parking płatny).
Obstawiam, że wg najgorszego scenariusza, to będę ustawiał się do wejścia na koncert przy Wilhelmstrasse przed 15-tą i z chęcią dołączyłbym do jakiejś grupki oczekującej już wcześniej
Jakby co, tu numer komórki na PM...
Napisano 02 listopada 2009 - 14:45
mozna kupic na ebay.de za 2szt 10 euro, wiec to nie jest duza kwota jesli dochodzi sprawa być albo niebyć
Rozumiem że przysyłają ci plik w pdfie, ale jaka jest pewnosc ze jegomosc sprzedający nie wejdzie na ten bilet wcześniej?
nie chciałbym skończyc w Berlinie z ręką w nocniku, a zamierzam właśnie taki bilet kupic
Napisano 02 listopada 2009 - 16:07
Sprawdzajcie dobrze komentarze sprzedającego, czy ma jakieś negatywy itp. Ewentualnie gdyby komuś się taka sytuacja przydarzyła że ktoś kto kupił bilet z 2 ręki i nie wszedł na imprezę może próbować interweniować poprzez Eventim, oni mają w systemie na kogo był bilet wystawiony. Chociaż jedynym tego skutkiem może byc że mu konto zablokują. Ryzyk fizykRozumiem że przysyłają ci plik w pdfie, ale jaka jest pewnosc ze jegomosc sprzedający nie wejdzie na ten bilet wcześniej?
nie chciałbym skończyc w Berlinie z ręką w nocniku, a zamierzam właśnie taki bilet kupic
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 02 listopada 2009 - 17:04
Do jednego napisałem ze te bilety sa bezpłatne i nielegalne je sprzedaje od razu odpisał zapomnijmy o sprawie cichosza nic niebyło
Napisano 02 listopada 2009 - 21:44
Na zwyklym papierze drukujecie te bilety czy troszke grubszym? W kolorze czy czarno biale?
Mimo ze studiowalam niemiecki to chce sie upewnic czy dobrze rozumiem instrukcje bo sie stresuje czyli:
drukujemy
składamy wzdluz linii Faltmarke 1
i znow skladamy tym razem wzdluz linii Faltmarke 2 tak zeby instrukcja bylo od wewnatrz?
Am I right?
http://www.u2.szczecin.pl
Napisano 02 listopada 2009 - 21:47
wyczytalam tutaj, ze osoby posiadajace bilety beda ogladac koncert od frontu sceny od strony Pariser Platz (to juz wiemy), powyzsze zrodlo twierdzi, ze osoby bez biletow beda mialy mozliwosc obejrzenia koncertu od strony Unter den Linden od tylu sceny.
@Malgosia - skladac nie musisz ale pewnie bedzie wygodniej, sztywny papier czy kolorowy druk nie sa obowiazkowe (sztywny papier pomoze zachowac kody w lepszym stanie a kolor ladniej wyglada), chodzi o to, zeby kody paskowe byly wydrukowane jak najlepiej - nalezy drukowanie ustawic na 100% (a nie na dostosowanie do wielkosci papieru) i na najwyzsza jakosc druku.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych