Efekt tego taki, że właśnie nabyłem bilety do Brukseli na drugi koncert 23 września...
Osz ty szczesciarzu! Jak zamierzasz/zamierzacie tam dojechac?
Napisano 19 września 2010 - 17:31
Osz ty szczesciarzu! Jak zamierzasz/zamierzacie tam dojechac?
Napisano 21 września 2010 - 19:52
czyje rece ? przyznać sie
Napisano 21 września 2010 - 20:19
Napisano 22 września 2010 - 08:39
No tak ekipka kolejkowa była naprawdę fajna, bardzo szybko mi zleciał czas po bramkami w sumie to 4 rożnymi no ale nie wspominajmy o tym, co najgorsze... z nami była Ewelinka, ta ładna czarna dziewczynka, pierwszy raz była tak blisko sceny (my na prawo od człowieczków)i fajnie sie patrzyło, jak to przezywałaPodziękowania dla całej ekipy kolejkowej, za spędzony czas i za cenne wskazówki. Po przejściu przez bramkę i szalonym biegu z którego jak wszyscy pamiętam tylko schody i "langsam, langsam" niemieckich ochroniarzy, potem po dziesięcio-minutowej zadyszce i kaszlu - zorientowałem się, że jesteśmy w pierwszym rzędzie w GC u Edga... Szok! Koncert super!
Popłakałem się i szkoda, że to wszystko minęło jakby w pięć minut. Do Polski wróciliśmy w piątek nad ranem a otrząsnąłem się dopiero dziś... Włączyłem U2 - emocje i to takie uczucie w środku, które kocham jak ich słyszę powróciły... Efekt tego taki, że właśnie nabyłem bilety do Brukseli na drugi koncert 23 września...
Wspólne foto.
A mi się wydaje, że nasze )))))))))wydaje mi się, że nasze, tzn moje, Człowieka i Boba ;P
Co do koncertu, króciutko, bo wszyscy i tak już wszystko wiedzą...
...to był dla mnie prawdziwy koncert życzeń, a jedyne życzenie, którego nie spełnili, dostałam w Paryżu...
...pierwszy na tym legu dla mnie, magiczna noc, magiczna polska ekipa, której serdecznie dziękuję za czekanie, za podróże, za humor, za bieg, za wszystko - Ani666, Bobowi, Dominikowi, Człowiekowi, Depe, Antonowi, Piotrkowi1986 i reszcie ekipy !!!
Użytkownik bee edytował ten post 22 września 2010 - 09:43
Napisano 23 września 2010 - 15:51
Bootleg faktycznie niesamowity! Chyba najlepszy z całej trasy (przynajmniej dotychczasowej). Zasłużone 5 gwiazdek. Toż to prawie jakość normalnej płyty. Chyba ściągnę też Frankfurt w takim razie.Cudowna jakość bootlegu !!!!!
Czekałem na cos takiego bo ten taper D.M srednu - słychac jak odpina ciagle kurtke.Jego olympus wypadł kiepsko.
Natomiast booty Alysha sa genialne.Udowodniła to już bootlegiem z frankfurtu.
Napisano 23 września 2010 - 18:12
Napisano 23 września 2010 - 18:17
Na mnie nie licz, nawet nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, a jeśli powiedzmy mgliście domyślam się, to nie mam pojęcia jak to zrobić i na co wrzucić. Może któryś z chłopaków, albo zorientowana internetowo młodzież pomoże?byłby ktoś tak dobry i wrzuciłby ten koncert na jakiś serwer w bezstratnej jakości?
Napisano 23 września 2010 - 21:36
właśnie ściągnąłem ten koncert w mp3 z u2start.com i faktycznie jakość powala.
byłby ktoś tak dobry i wrzuciłby ten koncert na jakiś serwer w bezstratnej jakości?
Napisano 23 września 2010 - 21:54
Napisano 25 września 2010 - 23:04
Tu sie nie zgodze. Moje uszy mowia ze 4 gwiazdki to max co powinno dostac ale bardziej kolo 3,5 powinno to cos dostac. Remastering popsul to nagranie na maxa. Tylko 'piasek' slychac w wysokich tonach, niskich niema prawie wcale. Jakosc CD z pierdziczkow laptopowych. Na wiekszych kolumnach wychodza wszystkie jego braki. W wolnej chwili zainteresuje sie tym sprzed remasteringuBootleg faktycznie niesamowity! Chyba najlepszy z całej trasy (przynajmniej dotychczasowej). Zasłużone 5 gwiazdek. Toż to prawie jakość normalnej płyty.
Everything You Know Is Wrong
Napisano 27 listopada 2010 - 00:12
Napisano 16 stycznia 2011 - 14:37
Napisano 19 stycznia 2012 - 20:00
Napisano 19 stycznia 2012 - 20:01
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych