2010-08-10 - Commerzbank Arena - Frankfurt, Niemcy
Napisano 12 sierpnia 2010 - 21:03
Z tego co udalo mi sie zarejestrowac okazalo sie ze za blisko mialem miejsca .... i tak przesterowane wychodzilo ze wstyd. Widac nie moj dzien byl. Koncer ogolnie 6 moze 7 / 10. Troche wpadek, zle ustawienie poziomow instrumentow do wokalu. Nie zmienia to faktu ze bylo milo ich ponownie na zywo zobaczyc.
To co udalo mi sie ciekawego wylapac:
Nie podpisze bo niestety nie znam.
Everything You Know Is Wrong
Napisano 13 sierpnia 2010 - 06:11
Dredziarz - fioletowa koszulka, Wiecha - czarny top, Margot - z palcem w buzi i mój biały łeb częściowo zasłonięty przez rudą Niemkę Dziękuję wszystkim za wspólne koczowanie pod stadionem i zabawę na płycie. Coś mi się wydaje, że gdyby nie polska ekipa, koncert byłby niemieckim piknikiem z piwem, wurstem i fajkami. A owczarzowi i dziewczynom składam serdeczne kondolencje, jeżeli musieli kolejny raz wąchać Niemkę z wytatuowanym logo trasy Szczyt poświęcenia. z BonemBylem, widzialem, probowalem ... Sorki misie ze nie udalo mi sie postreamowac. Okazalo sie ze siec w ktorej mialem dostep do netu (O2) nie wyrabiala sie i albo nie laczylo z netem albo jak laczylo to za moment zrywalo.
Z tego co udalo mi sie zarejestrowac okazalo sie ze za blisko mialem miejsca .... i tak przesterowane wychodzilo ze wstyd. Widac nie moj dzien byl. Koncer ogolnie 6 moze 7 / 10. Troche wpadek, zle ustawienie poziomow instrumentow do wokalu. Nie zmienia to faktu ze bylo milo ich ponownie na zywo zobaczyc.
To co udalo mi sie ciekawego wylapac:
Nie podpisze bo niestety nie znam.
Napisano 13 sierpnia 2010 - 12:36
Napisano 13 sierpnia 2010 - 15:26
Napisano 13 sierpnia 2010 - 16:39
To był bez wątpienia niesamowicie długi dzień, który upłynął pod znakiem niesprzyjającej zachowaniu homeostazy temperatury, ekscentrycznych osobowości o charakterystycznym zapachu, cisnących się niezgodnie z numerkami młokosów i enigmatycznej czwórki, bramki-widmo. Niemniej jednak wieczór mogę spokojnie zaliczyć do najbardziej, jeśli nie najbardziej udanego w swoim dotychczasowym życiu. Błyskawiczne upływanie takich chwil można uważać za ironię losu... Pozostaje mi jedynie podziękować za doborowe towarzystwo, wspólne wyczekiwanie - trening cierpliwości Mistrza Zen i wspólną zabawę. Obecność osób o podobnych priorytetach jest naprawdę pocieszająca w niesprzyjających warunkach
Greetings, Fellows
#506 Guest_madredeus_*
Napisano 13 sierpnia 2010 - 19:34
A owczarzowi i dziewczynom składam serdeczne kondolencje, jeżeli musieli kolejny raz wąchać Niemkę z wytatuowanym logo trasy Szczyt poświęcenia. z Bonem
Niemki, Włoszki i Holender-Pudzian - byłam zdruzgotana, gdy ich zobaczyłam pod bramą w Hanowerze
Dzięki za towrzystwo we Frankfurcie. I za wspólne pokonywanie ostatnich kilometrów do Frankfurtu. Nie ma to jak ścigać wóz Bono
Napisano 13 sierpnia 2010 - 19:56
Everything You Know Is Wrong
Napisano 14 sierpnia 2010 - 16:36
Dredziarz - fioletowa koszulka, Wiecha - czarny top, Margot - z palcem w buzi i mój biały łeb częściowo zasłonięty przez rudą Niemkę Dziękuję wszystkim za wspólne koczowanie pod stadionem i zabawę na płycie. Coś mi się wydaje, że gdyby nie polska ekipa, koncert byłby niemieckim piknikiem z piwem, wurstem i fajkami. A owczarzowi i dziewczynom składam serdeczne kondolencje, jeżeli musieli kolejny raz wąchać Niemkę z wytatuowanym logo trasy Szczyt poświęcenia. z Bonem
Czarny top to ja
Wiesia siedzi i odpoczywa
Czy ktoś może wrzucić filmik z u2.com WTSHNN (on jest tylko dla osób z subskrypcją), bo ja niestety nie potrafię. A Marek - Dredziarz i Wiesia chętnie zobaczą
Napisano 14 sierpnia 2010 - 17:07
http://www.u2.com/me.../video/setId/75
Specjalnie, bez krzyku. Rozumiem, że dla upamiętnienia ofiar. Co by jednak nie było wolę wersję z mocnym krzykiem od początku.
Oraz jeszcze filmik z budowy sceny (nie wiem czy już było?):
http://www.u2.com/me.../video/setId/73
Napisano 14 sierpnia 2010 - 19:34
Czarny top to ja
Wiesia siedzi i odpoczywa
Sorry teraz widzę Jakoś tak miejscami poleciałam
łał a na filmiku z u2.com, nawet moja brzydka połowa się załapała
Napisano 15 sierpnia 2010 - 10:01
Napisano 15 sierpnia 2010 - 10:25
Przejdę więc do podziękowań:
Zaczynając od swojej ekipy warszawsko ? wrześniowej:
Eliza pełen szacuj, jesteś chyba najlepszym kierowcą na świecie i oczywiście nawigator Michał ? nie wiem czy miałabym ochotę czatować od rana, gdybyś nie rzucił hasła.
Margotka co tu dużo mówić fajnie, że pojechałaś jesteś świetnym kompanem.
Ekipa N1 Bono za mile spędzony czas i wspólne czatowanie i koncert.
Dredziarz i Wiesia dzięki za trzymanie miejsca pod barierką
Anton fajnie było nareszcie poznać i cała reszta ?obrońców krzyża ?, których imion nie pamiętam ale dzięki którym milej mijał czas wśród brudnych Włoszek, stukniętych Niemek, zaćpanych Holendrów i Pudzianów.
Link do galerii zdjęć i do YT gdzie umieściłam kilka filmików:
http://www.youtube.c...ser/zooshek#p/a
http://picasaweb.goo...nkfurt10082010#
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 15 sierpnia 2010 - 10:25
Frankfurt - 16:18 po czekaniu od rana nareszcie jestesmy w Golden Circle!!
Pozniej zauwazylismy na stadionie i znajome twarze z U2forums - Depe, Ceasar of Rome i Zbych!! Pozdrawiamy !!!
Z Frankfurtu powrocilismy dopiero wczoraj (sobota), koncert byl wspanialy, ale organizacja przed wejsciem - katastofa !!! Chorzow pod tym wzgledem byl 10 razy lepszy, Polacy - brawo !!!
Jezeli ktos chce obejrzec wszystkie zdjecia zrobione przed i po koncercie U2, link do mej galerii (i zmnostwem innych zdjec) jest - http://picasaweb.goo...rpion.ostrava50
W wypadku, ze ktos sie znajdzie na zdjeciach, moge mu wyslac wiekszy oryginal.
Napisano 19 sierpnia 2010 - 07:19
Jest niekompletny (10 kawałków):
01. Glastonbury
02. Elevation
03. In A Little While
04. Miss Sarajevo
05. Until The End Of The World
06. The Unforgettable Fire
07. City Of Blinding Lights
08. Vertigo
09. I\'ll Go Crazy If I don\'t Go Crazy Tonight
10. SUnday Bloody Sunday
11. MLK
12. Walk On
13. One
14. Amazing Grace
15. Where The Streets Have No Name
16. Intermission
17. Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
18. With Or Without You
19. Moment Of Surrender
http://hotfile.com/d....part1.rar.html
http://hotfile.com/d....part2.rar.html
Linki znalezione na forum guitars101.com
pzdr
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 24 sierpnia 2010 - 22:52
Korzystając z okazji, dziko rekomenduję torrentowe DVD z Frankfurtu, polecone przez zacną forumowiczkę Patmart - tradycyjnie, na U2Torrents, 5.5GB
Niech to wszystko wróci... On, and on...
Napisano 04 września 2010 - 12:39
A to okazuje się byc rozwścieczony Edge krzyczący PIANO!, ponieważ ktoś zapomniał, że wyjechac z podziemi musi pianino!
hah, głos furii!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych