2010-08-30 - Ernst Happel Stadium, Vienna, Austria
Napisano 04 września 2010 - 00:52
Uploaded with ImageShack.us
Napisano 04 września 2010 - 06:20
Rzucił flagę ktoś ale zły ochroniarz zabrał"Streets" ode mnie (niestety na moim sprzęcie nie ma możliwości operowania zoomem w trakcie filmowania, ale chyba i tak warto zobaczyć):
http://www.youtube.com/watch?v=N9VyUy51B4I
a tutaj wejście oraz "Return" i od razu "Beautiful Day":
http://www.youtube.com/watch?v=34g_EU3EbeQ
w 3min 38s widać jak ktoś z naszych rzuca flagę.
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 04 września 2010 - 07:26
mój pech bo to już 3 raz
ale Mr B chyba widział ją, bo zanim rzuciłem była chwile rozłożona a Bono coś tam krzyczał...
Napisano 04 września 2010 - 10:53
Napisano 04 września 2010 - 13:56
Gdzie można go wysłać do multicama wie ktoś?
A tutaj Until The end Of The World ze mną od 3:18 sekundy.
http://www.youtube.c...h?v=zeAZ4bBU6Tg
Napisano 04 września 2010 - 17:39
Ja mam nagrany cały koncert,no bez Walk On,Wowy,i One jest od połowy
A tutaj Until The end Of The World ze mną od 3:18 sekundy.
http://www.youtube.com/watch?v=zeAZ4bBU6Tg
No tylko pozazdrościć, ładne rogi
Napisano 04 września 2010 - 18:49
Ja mam nagrany cały koncert,no bez Walk On,Wowy,i One jest od połowy
Nagranie jest w HD? innych niestety nie przyjmują do multicama.
Napisano 05 września 2010 - 20:34
każdy koncert, kazdy wypad połaczony z sajcingiem jest inny, może lepszy, bardziej intensywny, wspanialszy...
tak było i teraz... wielu z Was rozpisywało się na ten temat... moje odczucia są niemalże identyczne!
chciałbym wrócic do rankingu przezytych koncertów... nie da sie go ustawić jednogłosnie, jednoznacznie, każdy wyjazd ma niezapomniane kolory, zapachy, wspomnienia, które pozostają z nowo poznanymi osobami jak i starymi druhami przygody w sercu, forewa! kązdy jest inny, atmosfera, ludzie, sytuacje, gagi!
Wiedeń, odsiecz, show! wspaniale - mega - pzepieknie! zazwyzaj nie mam sił i mocy aby skleic kilka słów (tak było po chorzowie 09) tym razem piszę... pisze aby podziekować Wam wszystkim za wspaniałe i niezapomniane chwile których nie zabierze mi już nikt! To był wunderbal, który trwał od piątku do wtorku póznych godzin nocnych!
Po raz pierwszy mogłem na spokój przezyć koncert, przyglądac się niuansom, szczegółom wystepu, ubiorów, zachowań. Czułem sie na tym sdadionie jak na hali ... poczułem bliskość zespołu ludzi mocy! W dużej mierze dzieki otaczającym mnie ludkom! To był piekny koncert acz najkrótszy czasowo - nie obejrzałem się a juz był ON i końcówka...mos
Ale nim to się stało była podróż za jeden usmiech z tolkiem bananem... wspaniałe spotkanie z Evą i Geronimo w B-B! wielkie dzieki! za odwiedzenie nas, rozmowy do poznej nocnej godziny! za bilety FR.
Potem wspaniała jazda nach wien! Hotel (dzieki Tomek!) mega wypas jak na nasze oczekiwania! Pikniki i imprezy taneczne w pokoju:)przy polskich specjałach!
Zwiedzanie wiednia ... dzienne - nocne! Wspaniały męski melanż zarówno fotograficzny jak i .... meski:) Mega kolejkowanie!Niepowtarzalne spotkania!
no i show!
Dziekuje Olive za pomoc w zdobyciu bietów! bez Ciebie nie byłoby Bramy w Berlinie, Odsieczy Wiedeńskiej i Wiezy w Pari! Dziekuję! Ty wiesz...!
Biesiadzie i Bonukowi za to że towarzysza mi już od jakiegos czasu w wyprawach u2! Za meskie rozmowy o życiu jak równiez związanego z u2! Za brak granic w wyrażaniu emocji! za zabawę za to że jestescie przyjaciółmi! Za to że pomimo lat zachowujemy sie jak tolki banany!
Aguszce81 i Arturowi za wspaniałe auto, za tolerancję, za mile spedzony czas! za wytrwałośc za kółkiem! Za miłe towarzystwo! za Francję!
Całemu obozowi PL spod Ernesta! OLB, Geronimo, Eva, Kade, Geronimo, Anton, Karolina, Olive, Ghost Girl!, Depe, Zbyh, Marki, Szymony:), Greg Jegermajster jest mega o 6 rano (pisz do mnie bracie)! i Wam wszystkim których nicków w tej chwili nie pamietam, z którymi spedziłem wpsaniały czas, mój nasz czas in the rain! DZIENKUJA WAM! przpepraszam tez tych których wygłupami i niewyparzonym jezorem uraziłem!
do zobaczenia next time! Jstescie Wielcy i Tworzycie wpsaniała atmosfere która pozwala mi napełnić akumulatory pozytywna energia dzieki której moge byc dobrym człowiekiem kazdego dnia!
Napisano 06 września 2010 - 20:08
Napisano 07 września 2010 - 10:26
Normalnie aż miło czytać Morfeusz Twoje wspomnienia.
Bonuk, Morfeusz, wielkie dzięki panowie za miłe słowa
Prolog wiedeńskiej wyprawy w "Małym Wiedniu" jak zwykło się określać Bielsko, wróżył słusznie niezapomniane emocje w tym dużym Wiedniu.
Mam nadzieję, że kolejny powrót U2 z zamorskich koncertów do Europy, będzie ponownie okazją do wspólnego wyczekiwania w Doborowym Towarzystwie
Napisano 07 września 2010 - 12:36
Bielsko-łodzko-pleszewsko-stalowowolska ekipa chyba dała rade
Nie wiem, jak reszta, ale co powiecie na Rzym? Ja z Evą jedziemy na 100%
Napisano 07 września 2010 - 13:08
Napisano 07 września 2010 - 13:19
gdybym tylko mogła pojechałabym i do Paryża i do Rzymu... jak kiedyś wygram w totka, opłacę sobie podróż w czasie i pojadę! a co! )
O to to lotto ...i jeszcze o Australie z Nowa Zelandią zahaczymy, a co?
Napisano 07 września 2010 - 13:24
O to to lotto ...i jeszcze o Australie z Nowa Zelandią zahaczymy, a co?
NZ bardzo chętnie, do AU uraz mam...
poza tym po co tak daleko jechać jak i tak wiadomo że najlepsza publika i koncerty są na starym kontynencie )
to się nazywa patriotyzm unijny )
Napisano 07 września 2010 - 13:29
NZ bardzo chętnie, do AU uraz mam...
poza tym po co tak daleko jechać jak i tak wiadomo że najlepsza publika i koncerty są na starym kontynencie )
to się nazywa patriotyzm unijny )
Ale na Poludniową to sie skusisz!!!! Bo nie wierze ze nie
Napisano 07 września 2010 - 22:10
Napisano 07 września 2010 - 22:27
Napisano 07 września 2010 - 22:36
Wycięliśmy tylko Walk On,i Wowy ze względu na baterie.A te dwa kawałki można było poświęcić
Nie długo wrzucę kolejny kawałek,jaki byście chcieli?
Napisano 07 września 2010 - 22:55
WoWy albo Walk OnNie długo wrzucę kolejny kawałek,jaki byście chcieli?
Everything You Know Is Wrong
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych