2010-08-30 - Ernst Happel Stadium, Vienna, Austria
Napisano 30 sierpnia 2010 - 21:49
EDIT:a niech mnie! puszczają nowe intro też przed ultavioletem?! mea culpa!
Napisano 30 sierpnia 2010 - 21:51
Ło matko naprawdę myślisz, że Bono aż tak bardzo do tego wszystkiego przywiązuje uwagę ?! Że na każdym NYD musi byc Polska flaga , gadki o Solidarności itp ? Odpuść stary
ja przywiązuje uwage i zadalem pytanie, jak nie potrafiles odpowiedziec to sie mogles nie odzywac
Napisano 30 sierpnia 2010 - 21:53
No i co z tego ! Ludzie jesteście przewrażliwieni na punkcie tych flag, przemów Bono w językach krajów w których U2 występują i takich tam tyleKuba, nie byłeś na chorzowskim koncercie, prawda?
@ matt jakie pytanie bo nie widze stary na prawdę może mam za słabe okulary, ale prawie na pewno nie widzę twojego pytania
Napisano 30 sierpnia 2010 - 21:55
Moze i sa...Ale dotyka Cie to jakos osobiscie...? Po co sie tak spinac...No i co z tego ! Ludzie jesteście przewrażliwieni na punkcie tych flag, przemów Bono w językach krajów w których U2 występują i takich tam tyle
Napisano 30 sierpnia 2010 - 21:56
No i co z tego ! Ludzie jesteście przewrażliwieni na punkcie tych flag, przemów Bono w językach krajów w których U2 występują i takich tam tyle
@ matt jakie pytanie bo nie widze stary na prawdę może mam za słabe okulary, ale prawie na pewno nie widzę twojego pytania
mnie sie wydawalo, ze fani tak maja...
zadalem pytanie czy bral polską flage, chyba nie tylko z okularami masz cos nie tak, pozdrawiam
Napisano 30 sierpnia 2010 - 21:57
Oczekiwałem odpowiedzi tak/nieNo i co z tego ! Ludzie jesteście przewrażliwieni na punkcie tych flag, przemów Bono w językach krajów w których U2 występują i takich tam tyle
A pytam, bo próbuję zrozumieć Twoje podejście.
Napisano 30 sierpnia 2010 - 21:58
NO w sumie to mnie śmieszy bo każdy w napięciu oczekuje przemowy Bono o Polskich fanach na każdym koncercie - sorry ale nie liczcie na to, że w bootlegowym nagraniu usłyszycie coś w rodzaju i love you matt i love you poland you're great people itd itp etcMoze i sa...Ale dotyka Cie to jakos osobiscie...? Po co sie tak spinac...
Napisano 30 sierpnia 2010 - 21:59
2. Beautiful Day /Rain (snippet)
3. New Year's Day
4. Get On Your Boots
5. Magnificent
6. Mysterious Ways
7. Elevation
8. Until The End Of The World
9. I Still Haven't Found What I'm Looking For
10.Every Breaking Wave
11. In A Little While
12. Miss Sarajevo
13. City Of Blinding Lights
14. Vertigo/Rock Me Amadeus (snippet)
15. I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight (remix)/ Discotheque (snippet)
16. Sunday Bloody Sunday
17. MLK
18. Walk On/You'll Never Walk Alone (snippet)
19. One
20. Amazing Grace (snippet)/ Where the Streets Have No Name
21. Ultra Violet (Light My Way)
22. With Or Without You
Napisano 30 sierpnia 2010 - 22:00
A ja odpowiedziałem ! Proste - nie będzie Polskich flag na scenie na każdym show i na kazdym nyd. Moze i fani tak maja ale mnie takie fanowanie nie krecilo nigdy wrecz smieszylomnie sie wydawalo, ze fani tak maja...
zadalem pytanie czy bral polską flage, chyba nie tylko z okularami masz cos nie tak, pozdrawiam
P.S. i cie nie pozdrawiam pieprz sie !
Napisano 30 sierpnia 2010 - 22:00
NO w sumie to mnie śmieszy
Hmmm... Bo wiesz, po twoich wypowiedziach raczej nie bylo widac ze cie to smieszy
Napisano 30 sierpnia 2010 - 22:01
Masz rację To trochę wyglądało jak naśmiewanie się z czyjegoś sposobu "fanowania". PrzepraszamHmmm... Bo wiesz, po twoich wypowiedziach raczej nie bylo widac ze cie to smieszy
Czytałem o winylu Joy Division dla U2 od ekipy naszych
Ale gdzie wy na zdjeciu widzicie ze on to wzial??? (Chyba teraz z moimi kularami cos nie tak )
Napisano 30 sierpnia 2010 - 22:02
No i co z tego ! Ludzie jesteście przewrażliwieni na punkcie tych flag, przemów Bono w językach krajów w których U2 występują i takich tam tyle
Oczywiście, mamy też częste wzdęcia i zgagi. A Tobie proponuję wylogowanie się z forum i pogranie na basie skoro tak bardzo Cię to wszystko irytuje.
Tymczasem miałem ciężki dzień po nocy i nie zdołałem wrzucić dwóch ostatnich zdjęć z relacji, nadrabiam:
Kade (11:27):
Forum regeneruje siły.
(i teraz UWAGA, hicior!!!!!)
Kade (11:30):
Jay-Z i Bono
Napisano 30 sierpnia 2010 - 22:04
Napisano 30 sierpnia 2010 - 22:04
A ja odpowiedziałem ! Proste - nie będzie Polskich flag na scenie na każdym show i na kazdym nyd. Moze i fani tak maja ale mnie takie fanowanie nie krecilo nigdy wrecz smieszylo
P.S. i cie nie pozdrawiam pieprz sie !
mnie nie obchodzi jakie jest twoje fanowanie i sie nie wpierdalaj bo jestes zwyczajnie głupi
P.S. z pozdrowieniami to byla ironia ale na to tez pewnie jestes za tępy
Napisano 30 sierpnia 2010 - 22:05
2. Beautiful Day /Rain (snippet)
3. New Year's Day
4. Get On Your Boots
5. Magnificent
6. Mysterious Ways
7. Elevation
8. Until The End Of The World
9. I Still Haven't Found What I'm Looking For
10.Every Breaking Wave
11. In A Little While
12. Miss Sarajevo
13. City Of Blinding Lights
14. Vertigo/Rock Me Amadeus (snippet)
15. I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight (remix)/ Discotheque (snippet)
16. Sunday Bloody Sunday
17. MLK
18. Walk On/You'll Never Walk Alone (snippet)
19. One
20. Amazing Grace (snippet)/ Where the Streets Have No Name
21. Ultra Violet (Light My Way)
22. With Or Without You
23. Moment of Surrender
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych