U2 w 3D
Posted 13 maja 2008 - 18:55
W praktyce też gdzieś czytałem, że tego nie wydadzą. Co więcej, wszystkie IMAXowe filmy na DVD do tej pory widziałem tylko w 2D. Może w 2D wydadzą, kto wie.
Posted 13 maja 2008 - 21:59
Posted 14 maja 2008 - 19:27
Wszystko jest kompatybilne z normalnymi odtwarzaczami DVD i telewizorami. Depe wspominał, że Mali Agenci zostali wydani na DVD w wersji 3D. W latach 80 chyba też puszczali coś podobnego w TV. Jeśli chodzi o aspekty techniczne to jest to wykonalne, o ile się nie mylę ;-)
A więc mamy jeszcze szansę obejrzeć U2 3D we własnym domu
Posted 24 maja 2008 - 20:03
To z U23D mogę się pożegnać sad.gif Pozostaje mi jedynie czekać na wydanie DVD (o ile take będzie...).
To wlatuj do Poznania - jeszcze ponad tydzień grają
Ja właśnie dzisiaj byłem i koncercik wgniótł mnie w glebę (a właściwie w fotel). Dawno nie było takich emocji - ciary miałem cały czas. Bardzo dobre nagłośnienie, mnóstwo ciekawych pomysłów, świetna reżyseria.
U2 znowu zostawiło konkurencję daleko w tyle. Pomysł rewelacja. Zastanawiam sie czy nie wydać tych 20 zł i nie pójść jeszcze raz.
Posted 24 maja 2008 - 20:44
To wlatuj do Poznania - jeszcze ponad tydzień grają
Ja właśnie dzisiaj byłem i koncercik wgniótł mnie w glebę (a właściwie w fotel). Dawno nie było takich emocji - ciary miałem cały czas. Bardzo dobre nagłośnienie, mnóstwo ciekawych pomysłów, świetna reżyseria.
U2 znowu zostawiło konkurencję daleko w tyle. Pomysł rewelacja. Zastanawiam sie czy nie wydać tych 20 zł i nie pójść jeszcze raz.
Jeśli byłeś pierwszy raz, to ja bym na twoim miejscu poszła Sama byłam trzy razy, mnóstwo kasy wydałam, ale było warto Świetna sprawa z technologią 3D takich rzeczy się nie zapomina
Posted 24 maja 2008 - 22:13
Odnośnie wyświetlania. Czyżby już U2 3D schodziło z IMAXu? W repertuarze krakowskiego IMAXu jest tylko do czwartku...
W Warszawie jest tak samo a w Multikinie juz od jakiegos czasu nie wyswietlaja.....
Chyba trzeba bedzie zorganizowac wieczor pozegnalny i wybrac sie ostatni raz ehhhh jak ten czas szybko minal- jeszcze niedawno czekalam z niecierpliwoscia na premiere;)
Posted 25 maja 2008 - 09:01
Odnośnie wyświetlania. Czyżby już U2 3D schodziło z IMAXu? W repertuarze krakowskiego IMAXu jest tylko do czwartku...
W Warszawie jest tak samo a w Multikinie juz od jakiegos czasu nie wyswietlaja.....
Katowice rowniez, niestety, graja tylko do czwartku:/
Jesli multi juz nie wyswietla, a Imax'y ostatni raz w czwartek to troche lipa. Trzeba sie wybrac jeszcze raz, trzeba..
Posted 25 maja 2008 - 18:31
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users