DVD Multicam Chorzów 06.08.09
Posted 01 maja 2011 - 07:57
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Posted 01 maja 2011 - 16:25
Wiesz, że cieszymy się każdym twoim postem z racji zadania którego się podjąłeś. To oczywiste. Ale dobrze jest też przeczytać post, w którym ktoś dzieli się magią chwili, tym, że dostrzegł coś wspaniałego, ulotnego i nie wstydzi się tym podzielić. Czytając taką wypowiedź myśli się: nareszcie coś pozytywnego! W morzu codziennego ogólnoforumowego narzekania, ironii i tematów bla bla to jak zdjąć bezpieczną maskę i na chwile pokazać jak to jest być prawdziwym fanem(...)Ehhh... w waszych nagraniach są magiczne chwile, czasami aż dziwne... np. ostatnie uderzenie Larrego w Vertigo zgrywa się z oscylacją kamery, jak gdyby kamera Matta odpowiadała na natężenie dźwięku; Solówka Edge'a z Pride'a, gdzie w kulminacyjnym momencie kamera zaczyna drżeć jak szalona (co akurat dodaje dramatyzmu!!) lub moment w Sunday'u, gdy kamera traci ostrość i jak ją odzyskuje Boniacz cofa się bezwiednie jakby sam dopiero co odzyskał świadomość No i oczywiście magnetyzm Bono z NYD, który klęka przed publicznością i w tej chwili wszystkie kamery, które dobrze to kręciły jadą na telebim jak zaklęte
Wybaczcie tę refleksję.
Posted 01 maja 2011 - 20:53
Będzie jakieś release party?
Posted 02 maja 2011 - 10:56
Posted 02 maja 2011 - 11:11
4 minucie w okolicach 1,30?Przykładowo myślę, że warto było by dać jakieś ujęciez kamery, która jest w 4 minucie, gdzieś w okolicach 1,30 wydaje mi się, że zabardzo monotonie. Jedno genialne przejście z niebieskiego telebimu na edge'a. Przejrzyjsię jeszcze raz materiałom, może znajdziesz coś jeszcze fajniejszego;)
Napewno sprawdzę. Na początku było ostrzej pocięte, ale później zmieniłem ze względu na stabilizację. NIe chciałem na koniec robić trzęsiawki, trudno kontemplować swoje doznania kiedy kamera lata jak szalona
Posted 02 maja 2011 - 12:45
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Posted 02 maja 2011 - 15:38
-> Jędrzej
Wielkie dzieki, ze sie za to wziales i zapewne dostaniemy super DVD.
Dzisiaj mamy wielki dzien, wiadomo JP II, moze z tej okazji wrzucilbys "Moment of surrender". Kto byl w Chorzowie wie ze to bylo dla JP II.
Jak się nam mały koncert życzeń robi to ja w takim razie z okazji zbliżającej się rocznicy wydania albumu Achtung Baby poproszę Drogi Jędrzeju Ultraviolet ( Light My Way )
Oh child, wipe the tears from your eyes
You know I need you to be strong
And the day is as dark as the night is long
Feel like trash, you make me feel clean
I'm in the black, can't see or be seen
Posted 02 maja 2011 - 16:16
Jak się nam mały koncert życzeń robi to ja w takim razie z okazji zbliżającej się rocznicy wydania albumu Achtung Baby poproszę Drogi Jędrzeju Ultraviolet ( Light My Way )
Limit życzeń się wyczerpał Akurat Ultravioletu bym i tak nie wysłał bo ciągle pracuje nad sztucznym trzęsieniem (tak, pewne nagrania są za stabilne i psują efekt!!)
Posted 02 maja 2011 - 20:22
Reszta dokładnie tak samo. Pamiętam frustrację wynikającą z montażu tego utworu, z drugiej strony jestem zadowolony, że tyle dało się wycisnąć z trzech kamer (trzecia jest obecna do ok. 3 minuty, później są dwie).
Reply to this topic
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users