DVD Multicam Chorzów 06.08.09
Posted 06 lutego 2011 - 13:30
A ja, wbrew forumowym trendom zapytam. Chłopie, czyś ty zwariował?
Ale co ty z tego będziesz miał? Pytam z pozycji człowieka, który podobnie jak ty, mniemam, prywatnie haruje zawodowo a tu włożył cegiełkę w ten cały projekt. Wiem zatem dobrze, że nawet tak mały wkład jak mój kosztował wiele czasu i wysiłku. Czy więc naprawdę poświęcisz jeszcze więcej własnego żywota na dokończenie (rozpoczęcie?) cudzego projektu?
Co ja będę z tego miał? Satysfakcję
Jak się kocha to co się robi, to więcej nie trzeba.
Sam właśnie piszesz w dowodzie mojego "poświęcenia"
I jeden detal. To nie będzie dokańczanie cudzego dzieła.
Z Konradowskim projektem nie łączy mnie nic. Nawet nazwa
Posted 06 lutego 2011 - 18:56
Łączy, łączy- wątek na forumZ Konradowskim projektem nie łączy mnie nic. Nawet nazwa
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Posted 07 lutego 2011 - 07:32
W tej chwili kończę projekt w pracy, którzy zajmuje mi całą dobę (dosłownie, siedzę od 9 do północy).
Od poniedziałku przez dwa tygodnie będę pracował w normalnych godzinach i wolny czas przeznaczam na preprodukcję oraz wstępny remastering audio.
Później biorę dwa-trzy tygodnie urlopu i to jest już finalna produkcja.
Podany terminarz, może się opóźnić jeżeli moim kochanym Hiszpanom nie spodoba się system, który im gotuję Aczkolwiek to kwestia tygodnia max.
W tym czasie, muszę jeszcze kupić nowy komputer (co nie jest takie łatwe, biorąc pod uwagę braku czasu) oraz oprogramowanie do edycji.
Dostałem już nagrania od Matta i votec'a, więc mam już względny komplet
W takim razie jest bardzo prawdopodobne że multicam powstanie wcześniej nią nowe wydawnictwo U2 - cokolwiek to będzie:-)
Miłej pracy Jędrzej!!!
Posted 07 lutego 2011 - 17:23
Posted 07 lutego 2011 - 20:21
Naprawde nie wiem którą platformę wybrać dla nowego PC-ta pod multicam... I7-950 czy nowe Intelowe I7-2600K...
Oczywiście główne zastosowanie to Adobe CS5 Production Premium Suite...
Gdyby ktoś miał doświadczenie w dobieraniu sprzętu pod Premiere CS5 i mógł doradzić to proszę o kontakt
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users