Co jest takiego mocno średniego? Pod względem technicznym uważam,że przedstawienie tej piosenki (na podstawie fragmentu w takiej jakości) jest na bardzo wysokim, profesjonalnym poziomie. Dodatkowo mamy tutaj bardzo fajną zależność formy od treści.
Mam za to nieodparte wrażenie, że krytyka tego urywka bierze sie w głównej mierze stąd (może i nieświadomie), że to to znienawidzone Vertigo z tej znienawidzonej Bomby... :|
Ieee tam, akurat Vertigo na 360tce to jest moc, w końcu brzmi tak, jak powinno od samego początku, więc to nie to
Problem chyba w tym, że nie porywa nijak, jak powinno, ja wiem... takie to jakieś, nie wiem, przekombinowane, za mało w tym ducha, takiego czadu... naturalnego (Elevation Slane Castle, anyone?), to jest koncert rockowy a nie, film o koncercie, zestaw klipów. Jakoś nie bardzo mi się tu wydaje uchwycone to, co mi się w tym tracku podobało na żywo, na bootlegach, na amatorskich video nagraniach. No i generalnie ten dźwięk, taki sterylny jakiś, bez kopa, ble, a to dla mnie osobiście jest najważniejsze. No ale to pisałem, mam nadzieję że to kwestia, że nagranie jest z YT. W sumie jakoś się spinacie wszyscy o to, i loversi i hejterzy, ja się chyba z dyskusji wycofam, musiałbym to obejrzeć jeszcze z pięć razy żeby móc z panami porozmawiać, a nie chce mie sie, lepsze są rzeczy do oglądania