"U2 360° At The Rose Bowl"
#162 Guest_piotrek85_*
Posted 24 października 2009 - 21:20
#166 Guest_madredeus_*
Posted 25 października 2009 - 22:17
czy ktos postanowil byc twardzielem czy wybieracie zdrowy sen i obejrzycie sobie powtorke na spokojnie?
Postanowiłam wstać jutro wcześniej. Położę sobie laptopa w zasięgu ręki, bym nie musiała wstawać z łóżka i może się uda To chyba rozsądniejsze rozwiązanie niż siedzenie całą noc. W końcu jutro do pracy
Posted 25 października 2009 - 22:42
czy ktos postanowil byc twardzielem czy wybieracie zdrowy sen i obejrzycie sobie powtorke na spokojnie?
O to chodzi w tej całej imprezie, żeby obejrzeć na żywo. A więc nie mam wyjścia, budzik już nastawiony na 4:15
Koncert zostanie wydany na DVD w 100%. Zostało to już oficjalnie ogłoszone.
Pytanie tylko, w jakiej postaci? Czy aby na pewno będzie to 100% pełne, oficjalne DVD "U2 360" czy może głównym celem realizacji video jednak jest transmisja na youtube? A ewentualne wydanie zależeć będzie np. od przyszłorocznej trasy, tego, czy uda się wydać SoA i doprowadzić setlistę do ostatecznej wersji. Jeśli tak, to może Pasadena będzie dodana do wersji deluxe SoA (wiem, że bez sensu, ale czy U218 + Milan miało sens?), może jako download, może jako prezent dla subskrybentów... możliwości jest wiele...
Posted 25 października 2009 - 22:49
As a U2.com subscriber, we wanted you to be first with some breaking news - this Sunday the band's 360° Show at the Rose Bowl in Pasadena will be filmed for a dvd.
As they're drafting in more cameras to create a great film, the band has decided to allow it to be streamed live on YouTube.
It'll be officially announced later today but at 8.30pm (PT) on Sunday, wherever you are in the world don't miss the chance to see the show live and uninterrupted online. See a clip on You Tube.
As well as being able to watch the show, we'll bring our subscribers news as the week progresses from our video reporter on the ground. We'll also have bulletins from Director Tom Krueger and other exclusive video footage from backstage over the weekend.
Stay tuned, should be quite a night...
best wishes,
Wiadomość dla subskrybentów, chyba rozwiewająca wątpliwości
ciuch ciuch!
Posted 25 października 2009 - 22:54
To jest strona http://www.tomkrueger.com/
Posted 25 października 2009 - 22:55
Posted 25 października 2009 - 23:11
Koncert bedzie wydany na DVD ale niekoniecznie w takiej formie jak bedzie streamowany. Dojdzie odpowiedni montaz a niekoniecznie ujecia ze streamu znajda sie na DVD. Czyli to co zobaczymy na YT bedzie sie roznic od tego co bedzie na DVD. Umiescic na u2torrents teoretycznie moga ... ale to tylko moje zdanie.Z tego co zrozumiałam z informacji na u2torrents, to raczej nie mogą umieścić tam tego koncertu ponieważ ogłoszono, że będzie z niego wydane DVD ? czy ktoś wie może jak to nagrać jeśli już udałoby się to w Polsce ogłądać - czyli jak zapisać transmisję z YouTuba na dysku?
Everything You Know Is Wrong
Posted 25 października 2009 - 23:49
Koncert bedzie wydany na DVD ale niekoniecznie w takiej formie jak bedzie streamowany. Dojdzie odpowiedni montaz a niekoniecznie ujecia ze streamu znajda sie na DVD. Czyli to co zobaczymy na YT bedzie sie roznic od tego co bedzie na DVD. Umiescic na u2torrents teoretycznie moga ... ale to tylko moje zdanie.
Zgadzam się. Myślę, że finalnie po montażu możemy dostać trochę inny materiał niż dzisiaj na żywo...
Posted 26 października 2009 - 01:15
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users