"U2 360° At The Rose Bowl"
Napisano 17 czerwca 2010 - 08:44
Wczoraj po południu odebrałem super-hiper-strickly-limited-deluxe-box-set :-) z poczty
Udało się kupić na alllegro za 270 zeta z wysyłką - nówka bez folii.
Wow, winszuję kupić nowość za blisko połowę taniej to naprawdę sztuka nie byle jaka !
Graty !!
Napisano 17 czerwca 2010 - 10:35
W sumie to nastawiałem się na wersję 2 DVD i akurat przeglądając allegro zobaczyłem tą aukcję Sam się dziwię, bo było wystawione od 250 zł, jedna osoba tylko zalicytowała na 250, potem ja na 255 i wygrałem Aukcja była bodajże przez tydzień, a nie było zainteresowania. A w sumie to tak jak Owczarz napisał prawie połowę taniej, a 200 zeta na ulicy nie leży... Jak na taki zestaw 275 zł (z wysyłką) to dobra cena. Samo 2 DVD kosztuje 100, BD kosztuje też koło 100, nie pamiętam ile kosztował Tourbook w Chorzowie, ale pewnie 70 - 90 zł... A do tego pocztówki, książka w twardej oprawie, Soon na vinylu, plakat sceny i kostki do gitarki (zapomnieli do boxa włożyć jakieś gitary Edge'a
Także cena bardzo zadowalająca - przynajmniej dla mnie.
pzdr
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 17 czerwca 2010 - 14:49
Dzięki :-)
W sumie to nastawiałem się na wersję 2 DVD i akurat przeglądając allegro zobaczyłem tą aukcję Sam się dziwię, bo było wystawione od 250 zł, jedna osoba tylko zalicytowała na 250, potem ja na 255 i wygrałem Aukcja była bodajże przez tydzień, a nie było zainteresowania. A w sumie to tak jak Owczarz napisał prawie połowę taniej, a 200 zeta na ulicy nie leży... Jak na taki zestaw 275 zł (z wysyłką) to dobra cena. Samo 2 DVD kosztuje 100, BD kosztuje też koło 100, nie pamiętam ile kosztował Tourbook w Chorzowie, ale pewnie 70 - 90 zł... A do tego pocztówki, książka w twardej oprawie, Soon na vinylu, plakat sceny i kostki do gitarki (zapomnieli do boxa włożyć jakieś gitary Edge'a
Także cena bardzo zadowalająca - przynajmniej dla mnie.
pzdr
Zgadza sie zgadza - ale tourbook kupiony w Chorzowie czy gdzie indziej na swiecie jest zupełnie inny od tego w BOXIE ,to takie moje małe sprostaowanie.
Napisano 17 czerwca 2010 - 15:46
Uploaded with ImageShack.us
Napisano 17 czerwca 2010 - 15:49
http://www.youtube.c...layer_embedded#!
kurcze użytkownik SlawasU2 wyprzedził mnie o 3 min.z podobnym postem
Napisano 17 czerwca 2010 - 17:45
takie same fotki mam w edycji blu-ray tutaj dodane są dwa zdjęcia bono i ta grafika stadionu z rozmieszczeniem sceny no i setlistaProsze -moze to nie skany nieposiadam skanera ale mysle ze zobaczyc tyle mozna na zdieciach.
a to zdjęcie z moojej komórki sorry ze nie edytowałem tego posta u góry ale ten post automatycznie mi sie dodał naprawde wielkie SORRY
Użytkownik acr edytował ten post 17 czerwca 2010 - 18:17
połączyłem posty,
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 18 czerwca 2010 - 19:30
BluRay instructions.................Select ?Main Menu?, then when ?3:32? appears within the bottom left hand corner of the screen, before it changes to ?3:33?, press ?4? on your DVD remote and the bonus clip starts playing =0)
Napisano 21 czerwca 2010 - 09:21
Zgadza sie zgadza - ale tourbook kupiony w Chorzowie czy gdzie indziej na swiecie jest zupełnie inny od tego w BOXIE ,to takie moje małe sprostaowanie.
A tego nie wiedziałem
Ale obejrzałem go dokładnie wczoraj i faktycznie - musi się różnić, bo tourbook z box'u jest tourbookiem na amerykańską część tour'u a nie europejską
Dzięki Sławek
pzdr
Napisano 21 czerwca 2010 - 17:55
Napisano 21 czerwca 2010 - 21:00
OTWIERASZ!!!
WKŁADASZ !!!
LUKASZ !!!
Napisano 22 czerwca 2010 - 02:47
Wydanie w wersji BOX ma cos w sobie - ale jesli chodzi o oglądanie koncertu z płyty w np: niedzielny wieczór to trzeba sie niezle nawyginac by dokopac sie do samego nosnika DVD czy BD , w tej kwestji wydanie POLSKA CENA bije Box na głowe
OTWIERASZ!!!
WKŁADASZ !!!
LUKASZ !!!
Tu Sławek ma 100% racji... dokopać się do płyt jest niesamowicie trudno...
Napisano 23 czerwca 2010 - 09:20
Napisano 23 czerwca 2010 - 09:40
Wiadomo już jak odblokować ukryty dodatek na Blu Rayu?
Na forum U2start pojawił się taki post:
I started it by accident...
But not the same way atu2 did it...
Just go to "Play show" and press left. That's it.
EDIT : I see the "3:32 - 3:33" problem now
You have to move your cursor (or whatever it's called) to "Play show" and wait until 3:32 appears... As soon as it changes to 3:33 (within a second), you can press left and there you are.
Was lucky in the past then.
PS hint : you hear Crazy Tonight at the background. When you hear "...peaceful LIFE", your moment has arrived
Hope you're able to access it now
Nadal jednak nie udaje mi się tego zrobić
Napisano 23 czerwca 2010 - 11:28
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych