Przy okazji usuń mi konto, ziutek.
Mi w sumie też
Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:52
Przecież tu nie wolno mieć odmiennego zdania... huh.gif
Chuj Ci w dupę.
Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:54
Lekcje krótkie, ale treściwe Muszę kiedyś zajrzeć na jakieś forum Queen, a nawet może delikatnie zasugeruję, że Mercury w 1982 r. na koncercie w Pcimiu Dolnym nie wyciągnął jednej nuty, kiedy podśpiewywał sobie podczas przerwy na bisy. Ciekawe co się stanie ?
Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:54
Lekcje krótkie, ale treściwe Muszę kiedyś zajrzeć na jakieś forum Queen, a nawet może delikatnie zasugeruję, że Mercury w 1982 r. na koncercie w Pcimiu Dolnym nie wyciągnął jednej nuty, kiedy podśpiewywał sobie podczas przerwy na bisy. Ciekawe co się stanie ?
Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:56
Napisano 26 sierpnia 2009 - 20:00
Taaaaa.....tak jak w temacie o multicamie
Napisano 26 sierpnia 2009 - 20:01
Mam pytanie:
powinno się pisać "Freddiego" (zawsze używałem takiej formy), czy może raczej "Freddie'ego" (przyszło mi to teraz do głowy) ?
W sumie smutne, ze piszesz akurat tego typu posty, kiedy temat dotyczy(l) Freddiego .
Napisano 26 sierpnia 2009 - 20:01
Napisano 26 sierpnia 2009 - 20:02
To już kolejny post tutaj o tym multicamie, jeśli tak Cię interesuje ten temat to odpowiedni wątek znajdziesz tutaj:
http://u2forums.com/...?showtopic=2427
Napisano 26 sierpnia 2009 - 20:03
ej, a tak własciwie, z czym macie problem BC i Incubus? przestałem ogarniać. ale w sumie, co ja tam wiem, moja wiedza tez ogranicza sie tylko do dyskografii Passengers a Queen to ja znam z przytupów We Will Rock You na w-fie w gimnazjum, kurcze.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych