Jump to content

Photo

Survivor 1 - Zooropa

• Please log in to reply
314 replies to this topic

#81 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 posts

Posted 16 lutego 2007 - 03:51

The Wanderer winien wypaść. Ciężko mi znieść porażkę odważnego i stworzonego z jajami Numb.

#82 Guest_Mrówa_*

Guest_Mrówa_*
  • Guests

Posted 16 lutego 2007 - 07:26

some days are better than others

#83 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 posts

Posted 16 lutego 2007 - 08:54

The Wanderer

"some days are better than others" to jedna z nielicznych kompozycji Claytona w całym dorobku U2 i już tak szybko chcecie ją wywalić?!!!

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#84 grusia

grusia

Użyszkodnik.

• Members
  • 2 254 posts

Posted 16 lutego 2007 - 12:25

The Wanderer!!

#85 komandos

komandos

Kawał cholery!

• Members
  • 737 posts

Posted 16 lutego 2007 - 13:18

The Wanderer... Szybciutko :)
"U2's music lifts you up. It's big enough to do that. And in this turbulent year - where Hate has hit the headlines and Hope is in the small print - we've really needed it. Needed it all over the world."

Wielka, zielona, kosmata prawda, którą każdy ma swoją i nieustannie obrabia innym.

#86 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 posts

Posted 16 lutego 2007 - 16:46

Protestuje, protestuję, protestuję.
Jeśli nawet w głupiej zabawie nie trzymamy się zasad, to potem się dziwić, że w takim kraju żyjemy a nie innym.

W drugiej rundzie Numb i The Wanderer otrzymały po cztery głosy, nastąpiła dogrywka. Spośród regulaminowo oddanych głosów 3 były na jedną, 3 na drugą - remis - odpadają oba.
W pierwszej rundzie (kiedy odpadało Babyface) Numb miał 1 głos, natomiast The Wanderer - 5.
Sytuacja jest więc jasna:

10. Babyface
9. The Wanderer
8. Numb

i zostało 7 kawałków.

Może jestem za dokładny, ale nie mogę pogodzić się z tym, że "słaba" (mniej lubiana) piosenka przechodzi dalej kosztem "lepszej" (bardziej lubianej) w sposób pozostawiający wątpliwości...

#87 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 posts

Posted 16 lutego 2007 - 16:58

Może jestem za dokładny, ale nie mogę pogodzić się z tym, że "słaba" (mniej lubiana) piosenka

Za nazwanie jednej z " najlepszych " ( najbardziej lubianych ) piosenek zespołu " słabą " w ogóle powinieneś być zdyskwalifikowany, więc siedź cicho :lol:
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#88 novia

novia

Użytkownik

• Members
  • 623 posts

Posted 16 lutego 2007 - 17:10

W pierwszej rundzie (kiedy odpadało Babyface) Numb miał 1 głos, natomiast The Wanderer - 5.

pierwsze widzę, żeby w głosowaniu brać pod uwagę wyniki poprzedniego głosowania :P A jak się pytałam czy w zasadach wszystko jasne i czy widzicie jeszcze coś, co należy określić w regulaminie, to tylko Atomic zgłosił słuszną uwagę.. a poza tym, skoro już Ci tak ta jedna minuta przeszkadza Witas, to

Dlatego zachęcam także tych, którzy nie głosowali jeszcze, żeby do północy oddali swój głos :) Mam nadzieję, że przez te 2 h i 20 min się sytuacja wyjaśni. Jeśli nie, odpadną oba.

idziemy wg mojego zegarka :P :lol:

A tak na poważnie, Witas, The Wanderer i tak teraz odpadnie. Nie popadaj w przesadną panikę ;)
Eating lemons can help strengthen bones, prevent bad breath and increase energy!

Your signature is more powerful than you think

#89 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 posts

Posted 16 lutego 2007 - 17:13

A tak na poważnie, Witas, The Wanderer i tak teraz odpadnie.

Jak na najlepszą piosenkę na płycie odpada wyjątkowo szybko :P
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#90 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 posts

Posted 16 lutego 2007 - 18:47

Dobra, robię to wbrew sobie, ale odpuszczam :lol:
Ale jak nie odpadnie to się będę stresował i stresował :D

#91 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 16 lutego 2007 - 19:12

Odpadnięcie Numb jest dla mnie szokiem. Bez tego kawałka nie wyobrażam sobie Zooropy. :blink:

Głosuję na The Wanderer - za to że spowodował iż odpadły już 2 bardzo lubiane przeze mnie kawałki :(
Dołączona grafika

#92 eveglider

eveglider

she travels outside of karma

• Moderatorzy
  • 930 posts

Posted 16 lutego 2007 - 21:29

tym razem Some days are better than others

wszystko co genialne jest proste
heartland
szukam sponsora do wystrzelenia mnie w kosmos!..

#93 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 posts

Posted 16 lutego 2007 - 21:46

The Wanderer

#94 pablo

pablo

26 lat z U2...

• Members
  • 1 594 posts

Posted 16 lutego 2007 - 22:26

The Wanderer winien wypaść. Ciężko mi znieść porażkę odważnego i stworzonego z jajami Numb.

The Wanderer

Te, daniel84 nie oszukuj! :angry:

1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode

U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent

#95 grusia

grusia

Użyszkodnik.

• Members
  • 2 254 posts

Posted 16 lutego 2007 - 22:52

Nie zauważyłeś prędzej, że kośam [już nie pamięam kto] też 2 razy głosował? Ale sądzę, że jednak Novia jest na tyle spostrzegawcza, że się nie pomyli przy liczeniu.

#96 novia

novia

Użytkownik

• Members
  • 623 posts

Posted 16 lutego 2007 - 23:02

Ja myślę, że celem Daniela84 jednak nie było oszustwo, tylko za pierwszym razem wyraził niechęć do wyniku, a za drugim oddał glos :) Fakt, może to trochę nieopatrznie zrobił.. Prosiłabym zatem o więcej uwagi przy pisaniu :) Novia się stara liczyć kilka razy, ale jak ktoś zauważy niezgodność w liczbie głosów to proszę o zwrócenie mi uwagi ;)
Eating lemons can help strengthen bones, prevent bad breath and increase energy!

#97 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 16 lutego 2007 - 23:08

Ja myślę, że celem Daniela84 jednak nie było oszustwo, tylko za pierwszym razem wyraził niechęć do wyniku, a za drugim oddał glos :)

Dla mnie jest to wręcz oczywiste. Słusznie Daniela84 w osobnym poście określił swój typ - jak widać bowiem niektórzy błędnie jego pierwszą wypowiedź (komentarz do wyników głosowania) oczytali jako oddanie głosu.
Dołączona grafika

#98 zewlak

zewlak

Użytkownik

• Members
  • 541 posts

Posted 16 lutego 2007 - 23:21

Some days are better than others bo tylko ta piosenka może uratować jakże piękny The Wanderer :)

#99 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 posts

Posted 17 lutego 2007 - 09:45

?? Sądziłem, że Numb już wypadło, więc zaczynamy nową serię, w której postanowiłem zagłosować. To wszystko. Proszę w takim razie o uściślenie zasad.

#100 novia

novia

Użytkownik

• Members
  • 623 posts

Posted 17 lutego 2007 - 10:14

?? Sądziłem, że Numb już wypadło, więc zaczynamy nową serię, w której postanowiłem zagłosować. To wszystko. Proszę w takim razie o uściślenie zasad.

Numb odpadło, jest nowa seria i dobrze zrobiłeś, tylko niektórzy źle odczytali Twoją wypowiedź.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users