Hello, Hello
Started by
Jędrzej (admin)
, gru 19 2006 12:49
2009 replies to this topic
Napisano 26 października 2012 - 17:19
Witaj
Napisano 26 października 2012 - 17:43
cześć cześć pisz, udzielaj się i czuj się tu dobrze
Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 03 listopada 2012 - 16:11
Witam również, ja słucham u2 stosunkowo krótko bo jakieś 3 lata, ale bardzo intensywnie. Nie mam żadnego systemu, zaczęło się od pojedynczych utworów, nie słuchałam wszystkiego od razu i nie wszystko mi się podobało, ale co jest cudowne to to, że z czasem dojrzałam do pewnych utworów i co na początku było niedostepne, stało się dla mnie mini świątynią, to piękne, bo poraz pierwszy coś przemówiło do mnie tak bardzo od początku do końca
Napisano 05 listopada 2012 - 22:57
Witam wszystkich serdecznie!
Na imię mi Łukasz, U2 słucham tak na dobrą sprawę od 2011 roku, wcześniej, od 2005, znałem w całości tylko HTDAAB + kilka innych piosenek. Ci czterej Panowie są moją największą muzyczną miłością i wywarli bardzo duży wpływ na to, czego słucham.
Zarejestrowałem się po to, aby lepiej poznać U2 oraz innych fanów Irlandczyków. Mam nadzieję, że miło będziemy spędzać tu czas
Pozdrawiam!
Na imię mi Łukasz, U2 słucham tak na dobrą sprawę od 2011 roku, wcześniej, od 2005, znałem w całości tylko HTDAAB + kilka innych piosenek. Ci czterej Panowie są moją największą muzyczną miłością i wywarli bardzo duży wpływ na to, czego słucham.
Zarejestrowałem się po to, aby lepiej poznać U2 oraz innych fanów Irlandczyków. Mam nadzieję, że miło będziemy spędzać tu czas
Pozdrawiam!
Napisano 05 listopada 2012 - 23:39
witamy na forum
Is there an order in all of this disorder
Napisano 06 listopada 2012 - 17:11
Witaj! Widać, że i R.E.M. nie jest Ci obce ;> Wielki plus
Napisano 01 grudnia 2012 - 19:00
Irlandzki kwartet to moje roczniki. Wtedy, w 1983 roku, byli ledwie chłopakami tuż po dwudziestce, ale już po trzech płytach studyjnych, z których ostatnia wyniosła ich do roli gwiazd. Iluminacja dopadła mnie dwa lata później, gdy w Wieczorze płytowym Tomasz Beksiński zapuścił "Under A Blood Red Sky". Muzyka z tego de facto minialbumu (trzydzieści pięć minut z sekundami) wbiła mnie w domowy fotel. Rokendrol jeszcze raz zarzucił na mnie swoje sieci - bezkompromisowa i bardzo gitarowa jazda do przodu zachwyciła od pierwszego słuchania. W jeden wieczór stałem się wielkim wyznawcą U2, którym mimo ciężkich prób w postaci "Zooropy" i "Popu" - jestem do dziś.
Dla przyjemności (mam cichą nadzieję, że nie tylko swojej) prowadzę bloga muzycznego z rysunkami. Jeśli macie ochotę, zajrzyjcie tam czasem: http://blognroll.blox.pl/html
Dla przyjemności (mam cichą nadzieję, że nie tylko swojej) prowadzę bloga muzycznego z rysunkami. Jeśli macie ochotę, zajrzyjcie tam czasem: http://blognroll.blox.pl/html
Napisano 02 grudnia 2012 - 16:19
Witamy kolejnego fana! O fajnie, że blog prowadzisz, będziemy zaglądać ;>
Napisano 09 grudnia 2012 - 22:37
no cóż..miałam małą przerwę...ale zawsze jakoś to tak się dzieje (czy wy też tak czasem macie? xD), że U2 prędzej czy później zawsze wracają, a człowiekowi z kolei chce się wrócić na forum, bo jakoś tak....kurcze, tęskni się czy coś?
w każdym razie chciałam się po raz kolejny przywitać
tak więc dobry wieczór wszystkim
w każdym razie chciałam się po raz kolejny przywitać
tak więc dobry wieczór wszystkim
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych