Jump to content

Photo

Hello, Hello

2009 replies to this topic

#1601 andie

andie

(not) original of the species

• Moderatorzy
  • 5 687 posts

Posted 01 września 2012 - 18:30

witamy, zapraszamy, zachęcamy.

:)
Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more

#1602 morleigh

morleigh

Użytkownik

• Members
  • 382 posts

Posted 03 września 2012 - 15:44

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :D U2 słucham od dziecka, aczkolwiek dopiero teraz dołączam do oficjalnej polskiej społeczności fanów U2... trochę późno, ale lepiej późno niż wcale. Kocham Achtung Baby i uwielbiam okres ZooTV a mieszkam 15 minut od Stadionu Śląskiego, zatem każdy letni spacer to wspaniałe wspomnienia z Chorzowa. Dzięki U2 poznałam moją najlepszą kumpelę, szaloną Łotyszkę uwielbiającą Irlandczyków. Miłość do tego zespołu łączy dobrych ludzi i skupia ich (nas :-) wokół dobrych idei. Oooopss! zaczęłam nieco w patetyczne tony uderzać, zatem lepiej czas już kończyć :P Witajcie, welcome to ZooTV! ;-)
They say a secret is something you tell one other person
So I'm telling you... child

Every artist is a cannibal, every poet is a thief
All kill their inspiration and sing about their grief

#1603 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 posts

Posted 03 września 2012 - 16:02

Heh, hej, witaj w U2 drużynie! ;)

#1604 Gone

Gone

Użytkownik

• Members
  • 1 101 posts

Posted 03 września 2012 - 16:20

Hej, witamy na forum! ;) Zapraszamy do postowania, udzielania sie, czatowania i wspólnego odsłuchiwania koncertów! Gwarancja miłej atmosfery ! :P
"I believe in the Kingdom Come.. Then all the colours will bleed into one, bleed into one.."

#1605 nemezis

nemezis

Użytkownik

• Members
  • 407 posts

Posted 03 września 2012 - 17:22

Witamy, witamy w U2forumowej rodzince! :) Cieszy mnie szczególnie, kolejny fan - forumowicz ze Śląska ;) Nie mam tak blisko do Stadionu Śląskiego jak Ty, ale często bywam na terenie w WPKiW (a właściwie to już nie WPKiW a Parku Śląkiego) i doskonale rozumiem jak to jest z tymi wspomnieniami, za każdym razem wracają z taką samą siłą.
Zachęcamy do aktywności , pisania postów i dzielenia się swoimi opiniami, spostrzeżeniami, wiedzą itp., itd. w wątkach wszelakich :)
Every day I die again and again I'm reborn

#1606 morleigh

morleigh

Użytkownik

• Members
  • 382 posts

Posted 03 września 2012 - 19:43

Dzięki za ciepłe przywitanie :D Normalnie już się czuję jak w Rodzinie :-)

#1607 slug

slug

Użytkownik

• Members
  • 57 posts

Posted 14 października 2012 - 12:25

Witam wszystkich :) . Od dawna przymierzałam się do założenia konta na tym forum, i w końcu usiadłam i to zrobiłam. Fanką U2 jestem od czterech lat (staż niewielki, ale rozwijam się szybko). Zespołu słuchałam w zasadzie od najmłodszych lat, dzięki rodzicom i ich pokaźnej kolekcji winyli. Muszę się też przyznać że jestem chyba najmłodszym jawnym użytkownikiem forum, uczę się w ostatniej klasie gimnazjum. Mimo wszystko, postanowiłam nie zatajać tego, bo młody wiek chyba nie jest powodem, żeby nie słuchać tego wspaniałego zespołu, co nie?

U2 słucham chyba trochę inaczej niż wszyscy bo albumami. Moje ulubione to (zdziwię chyba wszystkich) "Pop" i "Achtung Baby". Przepadam też za "Zooropą", "October", bardzo lubię "Passengers...". Z przyjemnością słucham też znienawidzonego przez wielu fanów NLOTH. Poza U2 uwielbiam wszelką muzykę celtycką (z naciskiem na Clannad), elektroniczną (Oldfield!),oraz stare rockowe ;). Śpiewam, gram na paru instrumentach (flety, klawisze, harmonijka ustna). Jestem fanką dobrej, mocnej literatury (min. Nobokov, Bukowski, Grass), kina (Polański, Wenders, Kubrick, Kieślowski). Eh jak zwykle się rozpisałam :P

Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów!
"Nie hoduj w sobie więcej, niż możesz połknąć: miłości, uniesień czy nienawiści."
Charles Bukowski

#1608 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 posts

Posted 14 października 2012 - 13:28

witamy :) 'Pop' na pierwszym miejscu w ulubionych to bardzo najs, zresztą na tym forum to już chyba nie takie 'konfiguracje' widziano :P zapraszamy do udzielania się :)

#1609 Szczotecz-kal

Szczotecz-kal

FlowerPower

• Moderatorzy
  • 2 544 posts

Posted 14 października 2012 - 13:31

Witamy, witamy i do pisania zapraszamy ;) Wpadaj na zloty, u2-czatowe odsłuchy koncertów (i ogólnie na u2czat codziennie ;) ), zabawy (np. survivory) itp. itd. ;)

#1610 slug

slug

Użytkownik

• Members
  • 57 posts

Posted 15 października 2012 - 08:59

Dzięki za tak serdeczne przywitanie:) Wspaniałe forum, w końcu normalni, mili ludzie.
"Nie hoduj w sobie więcej, niż możesz połknąć: miłości, uniesień czy nienawiści."
Charles Bukowski

#1611 Gone

Gone

Użytkownik

• Members
  • 1 101 posts

Posted 15 października 2012 - 10:52

A no witamy witamy! Miło widzieć kolejne młode osoby zafascynowane twórczością U2 ;) (Zupełnie jak ja :P) No więc zapraszamy przedewszystkim na U2czat - zazwyczaj od ~22:00 można spotkać już tam wiele osób i świetnie spędzić wieczory (i noce, jak co poniektórzy) ;)
"I believe in the Kingdom Come.. Then all the colours will bleed into one, bleed into one.."

#1612 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 posts

Posted 15 października 2012 - 12:24

w końcu normalni, mili ludzie.

cali my ;)

#1613 Gone

Gone

Użytkownik

• Members
  • 1 101 posts

Posted 15 października 2012 - 19:38

Andie, nie zdradzaj szczegółów, dowie się prędzej czy później :P:P:P

#1614 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 15 października 2012 - 22:36

Ej przecież jesteśmy MILI, nikt nie zaprzeczy. No, poza osobami dla których nie byliśmy, ale zasłużyły, a profil koleżanki wskazuje raczej na to, że będziemy ;) W końcu U2 wybiera dobre, literaturę znakomitą, reżyserów też, chciałbym w tym wieku tak ogarniać takie nazwiska (a poza tym wiek nie ma znaczenia, a poza tym nie jesteś najmłodszą, trust me) ;) Witamy bardzo miło, welcome to u2forums, hope you'll enjoy your stay ;)

#1615 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 posts

Posted 15 października 2012 - 22:39

no a czy ja zaprzeczam? ;)

chciałam dodać, że skromni też jesteśmy :P

#1616 Szczotecz-kal

Szczotecz-kal

FlowerPower

• Moderatorzy
  • 2 544 posts

Posted 15 października 2012 - 23:29

a profil koleżanki wskazuje raczej na to, że będziemy ;)

No właśnie, a'propos profilu. W zainteresowaniach pojawiło się 'pływanie', co będzie musiała koleżanka kiedyś tam rozwinąć, ale to spokojnie, mamy dużo czasu ;)

#1617 nemezis

nemezis

Użytkownik

• Members
  • 407 posts

Posted 16 października 2012 - 09:26

U2 słucham chyba trochę inaczej niż wszyscy bo albumami. Moje ulubione to (zdziwię chyba wszystkich) "Pop" i "Achtung Baby". Przepadam też za "Zooropą", "October", bardzo lubię "Passengers...". Z przyjemnością słucham też znienawidzonego przez wielu fanów NLOTH.

Fajnie, że wymieniłaś wszystkie moje ulubione płyty U2 ;) (gdybym na tu i teraz tworzyła swój ranking, wszystkie powyżej byłyby w pierwszej piątce. Tu akurat mnie nie zdziwiłaś swoimi jutowymi preferencjami :P Podobnie jak Ty także słucham U2 albumami (i koncertami) :) .
Cieszy kolejna młoda osoba ceniąca sobie muzykę U2, mogąca się pochwalić dobrym gustem (nie tylko muzycznym) :)
Witamy na forum cieplutko!
Every day I die again and again I'm reborn

#1618 slug

slug

Użytkownik

• Members
  • 57 posts

Posted 16 października 2012 - 12:49

Miło słyszeć

Ej przecież jesteśmy MILI, nikt nie zaprzeczy. No, poza osobami dla których nie byliśmy, ale zasłużyły, a profil koleżanki wskazuje raczej na to, że będziemy W końcu U2 wybiera dobre, literaturę znakomitą, reżyserów też, chciałbym w tym wieku tak ogarniać takie nazwiska (a poza tym wiek nie ma znaczenia, a poza tym nie jesteś najmłodszą, trust me) Witamy bardzo miło, welcome to u2forums, hope you'll enjoy your stay

Dzięki acr, (i namezis) za miłe słowa. Widzę że poznam na tym forum wiele ciekawych osób. Eh, naczytałam się tutaj postów paru nie lubianych przez was chyba osób ;)

No właśnie, a'propos profilu. W zainteresowaniach pojawiło się 'pływanie', co będzie musiała koleżanka kiedyś tam rozwinąć, ale to spokojnie, mamy dużo czasu

Główkuję że ty również pływasz, nie żeby twój avatar był jakąś podpowiedzią, skądże :lol: . No cóż, jestem w końcu w klasie pływackiej. Woda to można powiedzieć mój drugi żywioł.
Charles Bukowski

#1619 Szczotecz-kal

Szczotecz-kal

FlowerPower

• Moderatorzy
  • 2 544 posts

Posted 16 października 2012 - 15:02

Bardziej bym użył NIESTETY formy przeszłej (choć jeszcze od czasu do czasu jakieś zawody dla emerytów pt. "studentów" się zdarzają :P ), ale ciągle w tym sporcie siedzę w parę innych sposobów, bo w końcu to najpiękniejszy sport na świecie :P No, ale to nie jest wątek o tym. Może kiedyś założymy jakiś pływacki topic ;)

#1620 morleigh

morleigh

Użytkownik

• Members
  • 382 posts

Posted 22 października 2012 - 20:05

Welcome to Zoo TV Y'all! Poczujesz się jak rodzinie, ja póki co poznałam z forum osobiście jedną osobę, kolejne poznam w ten weekend i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to nie tylko fajne miejsce do dyskutowania o U2 i muzyce w ogóle, ale do poznawania nowych, fajnych ludzi!

Zapraszam do dyskutowania, komentowania itp. A i jeśli dobrze pójdzie, to w sierpniu zaprasza do zlot do Katowic :D

Witaj wśród swoich :)

Reply to this topic

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users