Hello, Hello
Posted 01 września 2012 - 18:30
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Posted 03 września 2012 - 15:44
So I'm telling you... child
Every artist is a cannibal, every poet is a thief
All kill their inspiration and sing about their grief
Posted 03 września 2012 - 17:22
Zachęcamy do aktywności , pisania postów i dzielenia się swoimi opiniami, spostrzeżeniami, wiedzą itp., itd. w wątkach wszelakich
Posted 03 września 2012 - 19:43
Posted 14 października 2012 - 12:25
U2 słucham chyba trochę inaczej niż wszyscy bo albumami. Moje ulubione to (zdziwię chyba wszystkich) "Pop" i "Achtung Baby". Przepadam też za "Zooropą", "October", bardzo lubię "Passengers...". Z przyjemnością słucham też znienawidzonego przez wielu fanów NLOTH. Poza U2 uwielbiam wszelką muzykę celtycką (z naciskiem na Clannad), elektroniczną (Oldfield!),oraz stare rockowe . Śpiewam, gram na paru instrumentach (flety, klawisze, harmonijka ustna). Jestem fanką dobrej, mocnej literatury (min. Nobokov, Bukowski, Grass), kina (Polański, Wenders, Kubrick, Kieślowski). Eh jak zwykle się rozpisałam
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów!
Charles Bukowski
Posted 14 października 2012 - 13:28
Posted 15 października 2012 - 10:52
Posted 15 października 2012 - 12:24
cali myw końcu normalni, mili ludzie.
Posted 15 października 2012 - 22:36
Posted 15 października 2012 - 22:39
chciałam dodać, że skromni też jesteśmy
Posted 16 października 2012 - 09:26
U2 słucham chyba trochę inaczej niż wszyscy bo albumami. Moje ulubione to (zdziwię chyba wszystkich) "Pop" i "Achtung Baby". Przepadam też za "Zooropą", "October", bardzo lubię "Passengers...". Z przyjemnością słucham też znienawidzonego przez wielu fanów NLOTH.
Fajnie, że wymieniłaś wszystkie moje ulubione płyty U2 (gdybym na tu i teraz tworzyła swój ranking, wszystkie powyżej byłyby w pierwszej piątce. Tu akurat mnie nie zdziwiłaś swoimi jutowymi preferencjami Podobnie jak Ty także słucham U2 albumami (i koncertami) .
Cieszy kolejna młoda osoba ceniąca sobie muzykę U2, mogąca się pochwalić dobrym gustem (nie tylko muzycznym)
Witamy na forum cieplutko!
Posted 16 października 2012 - 12:49
Ej przecież jesteśmy MILI, nikt nie zaprzeczy. No, poza osobami dla których nie byliśmy, ale zasłużyły, a profil koleżanki wskazuje raczej na to, że będziemy W końcu U2 wybiera dobre, literaturę znakomitą, reżyserów też, chciałbym w tym wieku tak ogarniać takie nazwiska (a poza tym wiek nie ma znaczenia, a poza tym nie jesteś najmłodszą, trust me) Witamy bardzo miło, welcome to u2forums, hope you'll enjoy your stay
Dzięki acr, (i namezis) za miłe słowa. Widzę że poznam na tym forum wiele ciekawych osób. Eh, naczytałam się tutaj postów paru nie lubianych przez was chyba osób
No właśnie, a'propos profilu. W zainteresowaniach pojawiło się 'pływanie', co będzie musiała koleżanka kiedyś tam rozwinąć, ale to spokojnie, mamy dużo czasu
Główkuję że ty również pływasz, nie żeby twój avatar był jakąś podpowiedzią, skądże . No cóż, jestem w końcu w klasie pływackiej. Woda to można powiedzieć mój drugi żywioł.
Charles Bukowski
Posted 16 października 2012 - 15:02
Posted 22 października 2012 - 20:05
Zapraszam do dyskutowania, komentowania itp. A i jeśli dobrze pójdzie, to w sierpniu zaprasza do zlot do Katowic
Witaj wśród swoich
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users