Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hello, Hello

2009 replies to this topic

#1321 Mniamik1000

Mniamik1000

Użytkownik

• Members
  • 2 Postów

Napisano 10 stycznia 2010 - 19:15

Cześć, Mam na imię Aneta, U2 słucham od niedawna... jakiś 3 albo 4 miesięcy. Żałuje, że tak krótko, ale przede wszystkim tego, że ominął mnie koncert w Chorzowie.

#1322 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 11 stycznia 2010 - 14:55

Witamy nowe Użytkowniczki i nowych Użytkowników. Zapraszamy do pisania!

Dołączona grafika

#1323 wredna zimna s*

wredna zimna s*

Użytkownik

• Members
  • 202 Postów

Napisano 25 stycznia 2010 - 21:19

Cześć, jestem wredna zimna suka.

U2 zmieniło moje życie. Gdyby nie oni, nie byłabym tak wredna, zimna, zła i cyniczna.

Pozdrawiam wszystkich fanów Bonio i spółki, w szczególności tych, dzięki którym dane mi było przeżyć niesamowite wzniosłe chwile dzierżąc w dłoni czerwone koronkowe majtki podczas NYD na niezapomnianym koncercie w Chorzowie

:*

#1324 Olenka

Olenka

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 2 648 Postów

Napisano 25 stycznia 2010 - 21:26

Witamy Cię Kochana:)

tutaj otoczona miłością i zrozumieniem staniesz się na powrót tą wrażliwą i pełną ciepła dziewczynką z ery pre-U2 :rolleyes:

#1325 tommorow

tommorow

Użytkownik

• Members
  • 60 Postów

Napisano 27 stycznia 2010 - 17:24

Hej!

Emilia jestem i o mnie tyle: U2 sprawiło, że potrafię znajdywać się nagle po 'radosnej stronie życia' :)
A od czasu koncertu w Chorzowie nie mogę przestać o nich myśleć, cierpiąc z powodu faktu 'mnieniebycia' na żadnym z tegorocznych koncertów.

Pozdrawiam :D

#1326 borzar

borzar

Użytkownik

• Members
  • 2 Postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 08:05

Cześć,
Z U2 jestem od jesieni 1984 gdy w polskiej telewizji zobaczyłem teledysk do "Pride (In the Name of Love)".
Natomiast "The Unforgettable Fire" było pierwszą płytą nagrana z II programu radia w niedzielę wieczorem w jakiś jesienny albo zimowy wieczór.
Potem jeszcze w lipcu 1985 pojawiło się kilka migawek z Live Aid i wsiąkłem na dobre.
Dopiero teraz do mnie dotarło że to już ćwierć wieku z U2 !!!
Pozdrawiam wszystkich,
Borys

#1327 monika2506

monika2506

Użytkownik

• Members
  • 294 Postów

Napisano 09 lutego 2010 - 19:49

hejka :) Jestem Monika, U2 słucham od maja 2008, jej, co to był za maj w ogóle, magiczny trochę... no to tak, dzień dobry wszystkim,
i tak mi się nawet wydaje że fajni jesteście :))

#1328 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 09 lutego 2010 - 22:12

No ba, jesteśmy najlepsi :)

Forumowicze, proszę ładnie przywitać koleżankę, dzięki której macie dużo np. Opposition i ogólnie poznaliście dużo muzyki, np. Natural Snow Buildings, nawet o tym nie wiedząc ;)

#1329 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 09 lutego 2010 - 22:24

Kolezanki nick wydaje mi sie dziwne znajomy, hm.
Oczywiscie, ze witamy. Pozdrawiamy i polecamy sie na przyszlosc :P

#1330 el_f

el_f

Użytkownik

• Members
  • 1 967 Postów

Napisano 09 lutego 2010 - 23:32

Forumowicze, proszę ładnie przywitać koleżankę, dzięki której macie dużo np. Opposition i ogólnie poznaliście dużo muzyki, np. Natural Snow Buildings, nawet o tym nie wiedząc ;)

Skoro tak, to i witamy, i dziękujemy, w moim przypadku pewnie trochę z góry, bo takiego Opposition nie znam jeszcze prawie w ogóle, ale Natural Snow Buildings na przykład... no, robi wrażenie ;) (chociaż też dopiero poznaję tak naprawdę).

#1331 monika2506

monika2506

Użytkownik

• Members
  • 294 Postów

Napisano 10 lutego 2010 - 10:34

el_f nie może być tak że nie znasz Opposition, musisz się do mnie zgłosić, to coś poradzimy, jakieś linkacze.... trzeba znać :)

i dzięki za przywitanie :)

#1332 Lexi

Lexi

Użytkownik

• Members
  • 48 Postów

Napisano 11 lutego 2010 - 21:55

A to i ja się przywitam :)
Zarejestrowałam się już ponad miesiąc temu, więc chyba najwyższy czas
W U2 zakochałam się już jakiś czas temu...i to na zabój :)
Więc pomyślałam sobie, że sobie tutaj dołączę :D

#1333 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 11 lutego 2010 - 22:02

A to i ja się przywitam :)
Zarejestrowałam się już ponad miesiąc temu, więc chyba najwyższy czas
W U2 zakochałam się już jakiś czas temu...i to na zabój :)
Więc pomyślałam sobie, że sobie tutaj dołączę :D

Witamy, witamy :)

Zachęcamy do pisania!!!!

#1334 andie

andie

(not) original of the species

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 22 lutego 2010 - 16:05

Witam wszystkich :)

Słucham U2 od ok. 1,5 roku, a na poważnie wciągnęłam się parę miesięcy temu. Muzyka U2 jest jedną z lepszych rzeczy, które mi się przytrafiły w życiu :)

Nie jestem duszą towarzystwa w świecie wirtualnym (zresztą w rzeczywistym też nie :P), więc nie obiecuję, że licznik postów pod moim nickiem będzie się szybko zmieniał. Ale już mi się tu podoba :D
Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more

#1335 hannah

hannah

blue sadness

• Members
  • 937 Postów

Napisano 23 lutego 2010 - 17:43

Nie jestem duszą towarzystwa w świecie wirtualnym (zresztą w rzeczywistym też nie :P ), więc nie obiecuję, że licznik postów pod moim nickiem będzie się szybko zmieniał. Ale już mi się tu podoba :D

Niczym się nie przejmuj, licznik mówi tylko o liczbie postów, a nie o ich sensowności. Czasem to są 2 różne rzeczy ;) Czuj się tu jak u siebie, witamy na forum!
The world belongs to the enthusiast who keeps cool

#1336 patmart

patmart

Użytkownik

• Members
  • 129 Postów

Napisano 03 marca 2010 - 15:58

Hello !
Słucham U2 od mniej więcej roku. W sumie to nie długo ale odrazu zakochałam się w ich muzyce :rolleyes: oczywiście byłam obecna na koncercie w Chorzowie '09, którego nigdy nie zapomnę z oczywistych względów ;) od dawna przeglądam to forum i w końcu postanowiłam tu dołączyć.
Pozdrawiam i do zobaczenia na koncercie we Frankfurcie :D
06.08.09 Chorzów
09.08.09 Zagrzeb
10.08.10 Frankfurt

najwspanialsze dni mojego życia. dziękuję i kocham U2

#1337 Atena

Atena

Użytkownik

• Members
  • 4 Postów

Napisano 03 marca 2010 - 16:52

Hello .!

Słucham U2 jakieś 5 lat. Byłam na koncercie w Chorzowie w 2009 r. :) Hmm i cóż jeszcze moge dodać .. Pozdrawiam wszystkich fanów ;D

#1338 Olenka23

Olenka23

Użytkownik

• Members
  • 1 Postów

Napisano 09 marca 2010 - 17:55

Witam wszystkich U2 fanów;) łączmy się:)

#1339 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 10 marca 2010 - 10:02

Witamy nowych użytkowników i zachęcamy do aktywności :).

#1340 Fortunate Son

Fortunate Son

Użytkownik

• Members
  • 125 Postów

Napisano 11 marca 2010 - 13:21

Howgh :)

Witam wszystkich użytkowników U2Forums, mam nadzieję, że będzie nam się sympatycznie pisało. Imię me Marcin, 19 lat, regularnie słucham U2 od stosunkowo niedawna - w zasadzie od 2005 roku; to jest także jeden z niewielu powodów, przez które żałuję, że nie urodziłem się wcześniej, aby móc niejako wzrastać z zespołem i brać udział we wcześniejszych trasach ;) Pierwszy kawałek, jaki wpadł mi w ucho to "Beautiful Day"; liczyłem wtedy może z 10-11 lat. Póki co, mam za sobą jeden koncert w Chorzowie (6 sierpnia 2009, kiedy to dołączyłem do radosnej grupy rozentuzjazmowanych wyznawców, radośnie deklamujących "To najlepszy dzień w moim życiu, teraz mogę spokojnie umrzeć" :D ). W tym roku również wybieram się na koncert. Co jeszcze mogę powiedzieć o sobie? Mam sporo zainteresowań, parę osobliwych poglądów na świat i ludzi, lubię od czasu do czasu poszarpać gitarowe struny, a muzykę U2 cenię nie tylko za sam przekaz i zaangażowanie w sprawy społeczne, ale przede wszystkim za sposób, w jaki słowa okraszone Edge'ową gitarą malują wizje pełne emocji i uczuć. Nie ukrywam, że zawsze pałałem, pałam i pałać będę ogromną sympatią do Bono, którego traktuję jako żywą legendę rocka oraz jednocześnie autorytet w wielu dziedzinach. Sam do końca nie wiem, z czego bezpośrednio może to wynikać, lecz od zawsze wydawał mi się osobą o szalenie przyjaznym wizerunku i osobowości - dlatego też jednym z moich największych marzeń jest zaprzyjaźnienie się z nim, chociaż niestety, blisko temu do granicy nierealności...

I to by było na tyle, jeżeli chodzi o pełen patosu wstęp - obowiązek spełniony, zatem let's go. Cheers, bros' :P

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych