Cześć! Widzę, że masz już pewien ,,forumowy staż". Ciekawe, jak widzą nas nowi użytkownicy...Zarejestrowałam się dopiero wczoraj, choć na forum wchodziłam codziennie od paru miesięcy
Hello, Hello
Posted 16 listopada 2009 - 21:57
Hm.. Ja odbieram forumowiczów w samych superlatywach . Właśnie ta kultura, która panuje na forum zachęciła mnie do przyłączenia się do Was. Bardzo spodobał mi się Wasz stosunek do siebie nawzajem... no i jestemCześć! Widzę, że masz już pewien ,,forumowy staż". Ciekawe, jak widzą nas nowi użytkownicy...
Blisko, blisko.. . Na szczęście nie mieszkam w mieście tylko na wsi. Kwaśniów się zwieWitamy,
okolice Olkusza - więc może Bukowno?
Ja też! Jedynymi osobami, które znam i które by lubiły U2 to moi rodzice... W mojej szkole kompletnie nia ma szans na znalezienie jakiegoś fana (oprócz gościa od muzyki ), ciężko w ogóle spotkać kogoś kto by słyszał "o tym jutu".Super, ja mam do Olkusza 15 minut drogi Nie wiedzialem że mam fanów w okolicy ;p
Bardzo dziękuję za takie entuzjastyczne powitanie
Posted 17 listopada 2009 - 11:44
no popatrz nie zdawałeś sobie sprawy ze swojej popularności?Nie wiedzialem że mam fanów w okolicy ;p
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Posted 24 listopada 2009 - 20:37
Posted 26 listopada 2009 - 22:50
Posted 27 listopada 2009 - 00:29
Jestem Bianka, mam 19 lat, mieszkam i studiuję w Olsztynie (właśnie, są tu ludzie z okolic?!?! ).
U2 'ze słyszenia' znam właściwie chyba od zawsze, ale fanką jestem od koncertu chorzowskiego Wcześniej miałam tylko ulubione pojedyncze piosenki.
Jestem też fanką pewnego polskiego Zespołu od kilku lat, jeżdżę na koncerty, zloty fanów, spotkania itd. Mam nadzieję, że w przypadku U2 w miarę możliwości będzie podobnie.
Pozdrawiam!
Posted 27 listopada 2009 - 00:34
Jestem Bianka, mam 19 lat, mieszkam i studiuję w Olsztynie (właśnie, są tu ludzie z okolic?!?! ).
no właśnie jedyne osoby stamtąd poznałemw pociągu do Chorzowa, poza tym jakoś nie kojarzę żadnej szerszej reprezentacji regionu, aż dziwne. może ktoś się jednak znajdzie
no i witam, cześc, joł, heloł
Posted 27 listopada 2009 - 00:45
W Chorzowie właśnie jakieś 2 dziewczyny się z nami zabrały do Olsztyna, ale oczywiście wtedy nie wpadłam na pomysł, żeby jakiś kontakt nawiązać -.- Chyba to były za duże emocje xDno właśnie jedyne osoby stamtąd poznałemw pociągu do Chorzowa, poza tym jakoś nie kojarzę żadnej szerszej reprezentacji regionu, aż dziwne. może ktoś się jednak znajdzie
no i witam, cześc, joł, heloł
Posted 27 listopada 2009 - 01:00
a w sumie, a zapytam. Karolina, Magda albo Edyta? wiek 18-20 mejbi? wiem, wiem, szanse że to te same są mizerne, ale nie zaszkodzi spróbować, jakby co kontakt jakiś jest, więc zawsze można nadrobić..W Chorzowie właśnie jakieś 2 dziewczyny się z nami zabrały do Olsztyna, ale oczywiście wtedy nie wpadłam na pomysł, żeby jakiś kontakt nawiązać
Posted 29 listopada 2009 - 09:53
Szkoda , że nie jesteśmy cały czas Jednością
http://i2.demotywato...tosuaff_500.jpg
Peace
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users