Jump to content

Photo

Hello, Hello

2009 replies to this topic

#1301 hannah

hannah

blue sadness

• Members
  • 937 posts

Posted 16 listopada 2009 - 19:01

Zarejestrowałam się dopiero wczoraj, choć na forum wchodziłam codziennie od paru miesięcy

Cześć! Widzę, że masz już pewien ,,forumowy staż". Ciekawe, jak widzą nas nowi użytkownicy...
The world belongs to the enthusiast who keeps cool

#1302 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 posts

Posted 16 listopada 2009 - 19:04

Zarejestrowałam się dopiero wczoraj, choć na forum wchodziłam codziennie od paru miesięcy. Powinnam to zrobić wcześniej, ale jakoś tak nie miałam śmiałości :unsure: ... tak czy siak- witam wszystkich bardzo serdecznie ;)

Witamy,
okolice Olkusza - więc może Bukowno?;)

#1303 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Posted 16 listopada 2009 - 20:53

Super, ja mam do Olkusza 15 minut drogi :) Nie wiedzialem że mam fanów w okolicy ;p

#1304 Zuzanna

Zuzanna

Użytkownik

• Members
  • 87 posts

Posted 16 listopada 2009 - 21:57

Cześć! Widzę, że masz już pewien ,,forumowy staż". Ciekawe, jak widzą nas nowi użytkownicy...

Hm.. Ja odbieram forumowiczów w samych superlatywach :P. Właśnie ta kultura, która panuje na forum zachęciła mnie do przyłączenia się do Was. Bardzo spodobał mi się Wasz stosunek do siebie nawzajem... no i jestem ;)

Witamy,
okolice Olkusza - więc może Bukowno?

Blisko, blisko.. . Na szczęście nie mieszkam w mieście tylko na wsi. Kwaśniów się zwie :D

Super, ja mam do Olkusza 15 minut drogi Nie wiedzialem że mam fanów w okolicy ;p

Ja też! Jedynymi osobami, które znam i które by lubiły U2 to moi rodzice... W mojej szkole kompletnie nia ma szans na znalezienie jakiegoś fana (oprócz gościa od muzyki :D), ciężko w ogóle spotkać kogoś kto by słyszał "o tym jutu".

Bardzo dziękuję za takie entuzjastyczne powitanie :)

#1305 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Posted 16 listopada 2009 - 21:59

Haha, Kwaśniów? To piona! Ja z Klucz jestem :D

#1306 numb

numb

I feel numb!

• Members
  • 1 698 posts

Posted 17 listopada 2009 - 11:44

Nie wiedzialem że mam fanów w okolicy ;p

no popatrz nie zdawałeś sobie sprawy ze swojej popularności? :lol:
I was looking for the Spirit
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...

I still haven't found what I'm looking for...

#1307 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Posted 17 listopada 2009 - 13:12

Mój fanklub działa w porządku, nie martw sie :D

#1308 conrad5

conrad5

Użytkownik

• Members
  • 4 posts

Posted 21 listopada 2009 - 23:30

Witam wszystkich! Fanem U2 jestem od 5 lat, forum czytam od jakiegos czasu, teraz postanowilem sie troche poudzielac osobiscie ;)

#1309 Spid3r

Spid3r

Użytkownik

• Members
  • 23 posts

Posted 24 listopada 2009 - 20:37

Hello więc... Zespół U2 kojarzę i pamiętam od dzieciństwa. To zrozumiałe dość.. nierzadko oglądałem MTV (dzisiejsze MTV to już nie to samo co 15 lat temu..) ;] Przełom nastąpił w roku 2005, kiedy to dowiedziałem się o koncercie w Chorzowie. Zacząłem zbierać materiały, oglądać zdjęcia, filmy i czytać opinie, a w rezultacie poznawać lepiej kolejne piosenki U2. Jeśli przełom nastąpił w 2005, to jak mam nazwać rok 2009 ? ; ) Na tym koncercie już byłem :) Ze mną moja dziewczyna... Dziś oboje jesteśmy fanami U2. Zbieramy dyskografie, słuchamy, wspominamy i mamy z tego wielką, wielką frajdę :) Pozdrawiam!

#1310 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 posts

Posted 25 listopada 2009 - 09:45

Witamy nowych Użytkowników i zapraszamy do pisania :).

#1311 wercyk

wercyk

Użytkownik

• Members
  • 210 posts

Posted 26 listopada 2009 - 22:50

ok, to i ja sie ujawnie:) u2 slucham od 6 lat, bylam na dwoch koncertach ale nie udzielalam sie wczesniej na forach , dopiero niedawno wpadlam na uczelni na jedna z tutejszych forumowiczek i postanowilam zobaczyc co sie tu dzieje:)mysle ze wybiore sie na jakis zlot czy spotkanie warszawskie bo z checia poznam innych fanow!
Let me teach you some Gaelic: uno, dos, tres, catorce!!

#1312 BIANKA

BIANKA

Użytkownik

• Members
  • 15 posts

Posted 27 listopada 2009 - 00:29

Trafiłam tu w poszukiwaniu biletów na koncert w Hannoverze :) Ale nie zamierzam chyba Was opuszczać :D
Jestem Bianka, mam 19 lat, mieszkam i studiuję w Olsztynie (właśnie, są tu ludzie z okolic?!?! :) ).
U2 'ze słyszenia' znam właściwie chyba od zawsze, ale fanką jestem od koncertu chorzowskiego ;) Wcześniej miałam tylko ulubione pojedyncze piosenki.
Jestem też fanką pewnego polskiego Zespołu od kilku lat, jeżdżę na koncerty, zloty fanów, spotkania itd. Mam nadzieję, że w przypadku U2 w miarę możliwości będzie podobnie.
Pozdrawiam!

#1313 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 27 listopada 2009 - 00:34

:D
Jestem Bianka, mam 19 lat, mieszkam i studiuję w Olsztynie (właśnie, są tu ludzie z okolic?!?! :) ).

no właśnie jedyne osoby stamtąd poznałemw pociągu do Chorzowa, poza tym jakoś nie kojarzę żadnej szerszej reprezentacji regionu, aż dziwne. może ktoś się jednak znajdzie ;)

no i witam, cześc, joł, heloł ;)

#1314 BIANKA

BIANKA

Użytkownik

• Members
  • 15 posts

Posted 27 listopada 2009 - 00:45

no właśnie jedyne osoby stamtąd poznałemw pociągu do Chorzowa, poza tym jakoś nie kojarzę żadnej szerszej reprezentacji regionu, aż dziwne. może ktoś się jednak znajdzie ;)
no i witam, cześc, joł, heloł ;)

W Chorzowie właśnie jakieś 2 dziewczyny się z nami zabrały do Olsztyna, ale oczywiście wtedy nie wpadłam na pomysł, żeby jakiś kontakt nawiązać -.- Chyba to były za duże emocje xD

#1315 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 27 listopada 2009 - 01:00

W Chorzowie właśnie jakieś 2 dziewczyny się z nami zabrały do Olsztyna, ale oczywiście wtedy nie wpadłam na pomysł, żeby jakiś kontakt nawiązać

a w sumie, a zapytam. Karolina, Magda albo Edyta? wiek 18-20 mejbi? wiem, wiem, szanse że to te same są mizerne, ale nie zaszkodzi spróbować, jakby co kontakt jakiś jest, więc zawsze można nadrobić.. ;)

#1316 Greg

Greg

Użytkownik

• Members
  • 402 posts

Posted 29 listopada 2009 - 09:53

Heloł , Heloł ;)

Szkoda , że nie jesteśmy cały czas Jednością

http://i2.demotywato...tosuaff_500.jpg

Peace
Achtung Baby Master

#1317 Weronika

Weronika

Użytkownik

• Members
  • 2 927 posts

Posted 29 listopada 2009 - 12:24

o. ale to motywator ;p

#1318 PedoGuztaw

PedoGuztaw

Użytkownik

• Members
  • 1 posts

Posted 30 grudnia 2009 - 14:17

Dzień dobry, melduje się Guztaw. U2 się słucha od czterech lat i pięciu miesięcy (przeliczcie to sobie ^^). Na koncercie się było w 2009. Pozdrawiam!

#1319 Xanax

Xanax

Użytkownik

• Members
  • 47 posts

Posted 31 grudnia 2009 - 14:31

Helloł helloł ^_^
U2 znam od dzieciństwa, a fanką z krwi i kości zostałam w kwietniu 2008. Forum czytam już od jakiegoś czasu, ale teraz postanawiłam co nie co napisać.

#1320 Moniśka

Moniśka

Użytkownik

• Members
  • 1 posts

Posted 09 stycznia 2010 - 23:36

Witam wszystkich. ;) Nazywam się Monika jestem z Warszawy, a U2 słucham od 5 lat. Brat dał mi do przesłuchania How To Dismantle An Atomic Bomb i tak się zaczęło. :rolleyes:

Reply to this topic

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users