Jednakże może to być trochę uciążliwe. Nie uważasz?Lubi, to dodaje...
Hello, Hello
Napisano 23 lipca 2009 - 18:57
Hey, dopowiedzmy jedną rzecz - hannah a hannahu2 to dwie różne osoby. Proszę nie mylić ze mną! Ja to ta od tłumaczeń artykułów z New York Timesa i niebieskich czcionek - eee, to ostatnie było dawno temuJak już czytałeś powyżej wypowiedź Hannah, nie musisz obawiać się, że każdy jej post będzie miał bonus w postaci foty...
Także spoko loko, nie?
A swoją imienniczkę witam na forum
Napisano 23 lipca 2009 - 20:24
No, tak - naprawdę, widziałem co napisała.Jak już czytałeś powyżej wypowiedź Hannahu2, nie musisz obawiać się, że każdy jej post będzie miał bonus w postaci foty...
Także spoko loko, nie?
A to to było takie sprostowanie do Twojej wypowiedzi.
Także spoko loko, nie?
Napisano 24 lipca 2009 - 15:11
Hey, dopowiedzmy jedną rzecz - hannah a hannahu2 to dwie różne osoby. Proszę nie mylić ze mną! Ja to ta od tłumaczeń artykułów z New York Timesa i niebieskich czcionek - eee, to ostatnie było dawno temu
A swoją imienniczkę witam na forum
Bardzo mi milo! Hanno!
I przepraszam za niestosowny wstep, znaczy zdjecia...
Nie przypuszczalam, ze bedzie to jakis wielki problem.
Prosze wybaczyc.
http://www.u2-site.com/
Napisano 26 lipca 2009 - 10:25
'Cause nothing you have that I need - I can breathe, breathe now!'
Napisano 26 lipca 2009 - 14:11
Cześć Bartek! Oto niezły debiut - fajny nickname, ciekawa fotka w avatarze, post z treścią do poczytania, no i ten bilet na Chorzów... Czekamy więc na aktywne uczestnictwo w U2 forums - witamy wśród swoich!witam wszystkich forumowiczów;) mam na imię Bartekjestem z Lubnia (mała miejscowość niedaleko Myślenic). Mam 17 lat, a swoją przygodę z U2 rozpocząłem stosunkowo niedawno, bo dopiero 3 lata temu; ich muzyka wywarła na mnie takie wrażenie, że w mgnieniu oka ten zespół stał się moim muzycznym numerem 1 i tak pozostało do dziś Co do ulubionego albumu - ciężko wybrać, na równi stawiam The Joshua Tree & The Unforgettable Fire. Udało mi się zdobyć bilety na chorzowski koncert, który będzie moim pierwszym koncertem U2 i mam nadzieję, że nie ostatnim:) tak więc - pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w Chorzowie
Napisano 26 lipca 2009 - 17:12
Jestem Zonia (graficzka z Łodzi), z U2 od czasów "Rattle and Hum", z U2 koncertowo - od Służewca... a teraz baaardzo niecierpliwie wyglądam Chorzowa.
Dotąd czytałam, co tu piszecie, ale najwyższy czas dołączyć aktywnie
Pozdrawiam Was sedrecznie!!!
Napisano 29 lipca 2009 - 05:32
Siema jestem baxito! Z imienia Leszek (ale wołają na mnie L3CHU )
Za rok skończe 16 lat
Może ktoś mnie pamięta z forum u2.heh.pl, miałem wtedy nick u2fan
Interesuję się informatyką i programowaniem.
Pochodzę z Kwidzyna leżącego blisko Malborka.
U2 odkąd skończyłem 8 lat (hardcorowy fan )
Moim pierwszym koncertem był Chorzów 2005 (te emocje )
Słucham też innych grup niż U2: RHCP, Depeche Mode, The Killers.
Ale 4 gości z Irlandii na zawsze pozostanie w moim sercu i będzie namber łan
Pozdrawiam,
baxito
Bootleg z Chorzowa 06.08.2009r.
http://rapidshare.co..._06.08.2009.zip
Moje zdjęcia z koncertu w Chorzowie 06.08.2009:
http://picasaweb.goo...06082009Zdjecia
Napisano 29 lipca 2009 - 08:54
Witam wsrod poczatkujacych-nowych!No to ja też - Hello Hello!!! Wam wszystkim - hej hej!
Jestem Zonia (graficzka z Łodzi), z U2 od czasów "Rattle and Hum", z U2 koncertowo - od Służewca... a teraz baaardzo niecierpliwie wyglądam Chorzowa.
Dotąd czytałam, co tu piszecie, ale najwyższy czas dołączyć aktywnie
Pozdrawiam Was sedrecznie!!!
Zycze Ci, zebys szybkiego sie zaklimatyzowala.
Pozdrawiam i do zobaczenia w Chorzowie!
http://www.u2-site.com/
Napisano 30 lipca 2009 - 13:13
Na imię mi Justyna, ale zwą mnie Prosiak ze względu na podobieństwo (rzekome;)) do najlepszego przyjaciela Kubusia Puchatka
Właśnie skończyłam 17 lat.
Z U2 tak na poważnie od 2005 r. chociaż zaczęłam dużo wcześniej od takich hitów jak WOWY czy ISHFWILF
Pierwszy koncert jeszcze przede mną, ale na szczęście zbliża się wielkimi krokami
Ulubione piosenki: Wspomniane już wcześniej With or Without You, Bad, All I want is You, Sunday Bloody Sunday, Stay, Red Hill Mining Town, Desire, Electric Co., z najnowszej płyty Breathe, ... właściwie to jak już zacznę, to mogę przelecieć całą dyskografię
Ulubiony album: The Joshua Tree!!!
Największe marzenie: Przenieść się w czasy TJT i usłyszeć Bono na żywo w ówczesnej formie
Inne muzyczne zainteresowania: zaczęłam od klimatów Franka Sinatry, potem Leonard Cohen, Sting, następnie gładko przez U2 do RHCP, starego dobrego rocka (Led Zeppelin, Guns n' Roses itd.), aż po metal progresywny (Dream Theater!!!). Nie da się tego wszystkiego zliczyć
U2 to dla mnie muzyka, która przenosi mnie do innego świata, odsłania przede mną coraz to nowe obrazy, otwiera coraz to nowe drzwi i oddaje wszystko, co czuję w najprostszy i najprawdziwszy sposób. Szczerze mówiąc, nie rozumiem po co ludziom narkotyki skoro Bóg stworzył czwórkę z Dublina
Pozdrawiam i do napisania!!!
Napisano 30 lipca 2009 - 13:44
Szczerze mówiąc, nie rozumiem po co ludziom narkotyki skoro Bóg stworzył czwórkę z Dublina
Ciekawe sformułowanie U2 jako "Miracle Drug" XXI wieku...
ah...zapomniałbym - witam z mojej strony
'Cause nothing you have that I need - I can breathe, breathe now!'
Napisano 31 lipca 2009 - 11:33
śledzę to forum od wydania NLOTH, ale dopiero teraz postanowiłem do was dołączyć :-)
nazywam się wojtek i jestem z okolic krakowa. mam 17 lat, ale jeżeli chodzi o zamiłowanie do naszej czwórki to wiek się nie liczy
narazie tutaj tyle...
Napisano 01 sierpnia 2009 - 10:55
P.S. Pytanko do administratorów: skoro już popełniłem tak wielkie przestępstwo, jakim jest zdublowanie konta, to do kogo mam się zgłosić, żeby usunąć poprzednie? Przepraszam i z góry dziękuję za pomoc
Napisano 01 sierpnia 2009 - 11:09
P.S. Pytanko do administratorów: skoro już popełniłem tak wielkie przestępstwo, jakim jest zdublowanie konta, to do kogo mam się zgłosić, żeby usunąć poprzednie?
do Patryka
http://u2forums.com/....php?showuser=3
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych