Hello, Hello
#1141 Guest_lineu2_*
Napisano 17 maja 2009 - 19:27
jestem tutaj nowym forumowiczem. Nie zdradzę swojej tożsamości, ale mogę powiedzieć tylko, że od kołyski słucham U2, lubię zbierać materiały związane z tym zespołem (filmy, nagrania, zdjęcia, plakaty itp. - wiadomo, jak każdy fan... ), interesuję się sztuką stosowaną, czasem ilustruję (czyli rysuję i maluję obrazy) muzyków irlandzkiej formacji (najczęściej wokalistę tej grupy - Bono, którego najbardziej cenię ze względu na jego wspaniały, męski głos ;D oraz charyzmę). Nie tylko żyję muzyką U2, ale także słucham takich artystów jak: Lady Pank, IRA oraz innych artystów, którzy grają muzykę rockową... Od jakiegoś czasu zaczęłam interesować się sztuką japońską (manga, anime i takie tam rzeczy tego typu) i na bazie gotowych filmów anime przerabiam i tworzę animowane wideoklipy (tzw. AMV) oraz własne animacje do wybranej muzyki przez siebie (nie tylko U2 ). Co ciekawe, przerobione animacje dopasowuję do melodii, kontekstu lub do fabuły (najczęściej do tego pierwszego ). Tworzę także własne teledyski z przerobionych klipów. Moje przerobione filmy i animacje można zobaczyć w serwisie You Tube (u2animestory, nick dotyczy także FanArt Central), natomiast moje prace (nie tylko graficzne ) zobaczycie w serwisach: Deviantart (animo200), Digart (AMV5555) oraz FanArt Central (nie tylko związane z U2...). Zapraszam do oglądania moich dzieł...
Pozdrowienia dla U2 Joshua Forum
Napisano 23 czerwca 2009 - 23:33
Do tej pory byłem biernym czytelnikiem tego forum i głosu nie zabierałem, ale w końcu musiałem się zalogować.
Tym bardziej, że na forum u2.com.pl ruszamy z małą inicjatywą. Liczymy, że się dołączycie. Rzecz tyczy się wznowienia seansów U23D.
Dla zainteresowanych:
http://forum.u2.com....;p=30835#p30835
Pozdrawiam,
Maciek
Napisano 29 czerwca 2009 - 08:12
Wzorem ETiiiii (postów 81), też hannah (postów 25) pokornie się melduje! Moja wina, jak nic... Witam wszystkich i kilka słów na dzieńdoberek. Jestem słuchaczem od lat 90tych, z przerwami na maturę i takie tam życie prywatne ;-) Pierwsza inspiracja to With or without you, której taśmę zdarłam do ostatniego dzwięku. Potem było One oraz In your blue room i wsiąkłam ostatecznie. Ulubiona płyta, to jak na razie TJT. Pozdro!Oj... ja tu broję od jakiegoś czasu, a nawet się nie przywitałam...
Nadrabiam: Hello, hello!
Napisano 01 lipca 2009 - 15:55
Szukalem Polkiego forum U2, znalazlem 2, wiec jestem tu i na u2.com.pl..
Do zobaczenia w Chorzowie, pozdrawiam.
Marek.
2001: Sztokholm | 2005: Oslo | 2009: Mediolan 07.07, Chorzow 06.08, Chorzow: run for Front Of Stage
"...(that's because).. The Edge comes from the future. He travelled here in a timemachine... to tell us... that everything is gonna be allright... !"
Napisano 01 lipca 2009 - 21:36
u nas jest fajniej.
witamy!
hehe.. dzieki!
tu widac ze sie bardzo duzo dzieje, duzy ruch..
2001: Sztokholm | 2005: Oslo | 2009: Mediolan 07.07, Chorzow 06.08, Chorzow: run for Front Of Stage
"...(that's because).. The Edge comes from the future. He travelled here in a timemachine... to tell us... that everything is gonna be allright... !"
Napisano 01 lipca 2009 - 22:07
Yo. Jestem fanem U2 od paru lat , czasami mi sie znudzi sluchanie u2 to robie sobie przerwe z miesiac nie sluchania i jest potem Zajebiscie . pzdr
to zajebiście.
a na przyszłość - radziłbym troszkę delikatniej i sensowniej się wyrażać, zwłaszcza będąc nowym użytkownikiem.
miłego pobytu, anyway.
Użytkownik acr edytował ten post 01 lipca 2009 - 22:10
Napisano 07 lipca 2009 - 14:07
Rocznik 78 i staż 9 lat na liście dyskusyjnej U2@PL (pod innym nickiem). Może przekonam się jako staruszek do formuły forum :-)
Jestem z pokolenia ACHTUNG BABY, braku internetu, teledysków tylko na MTV i PROPAGANDY. U2 jest ze mną od 94/95 roku i przeszło ze mną "ciężkie czasy dojrzewania nastolatka w ogólniaku";-), zwariowane czasy studenckie i trwa przy mnie do dzisiaj. Pośrednio dzięki U2 poznałem moją żonę, spotkałem swojego obecnie najbliższego przyjaciela i co tu mówić przeżyłem wiele miłych chwil.
Pozdrawiam wszystkich,
LORD III
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych