I Ty, Brutusie....
Nie no, generalnie z biegiem czasu jest w stanie człek spojrzeć obiektywnie na takie wydarzenie próbuje znaleźć prawdę i ją znajduje.... yyy... dokończę butelkę wina i spadam do nocnych powrotów, buziaki dla wszystkich.
Napisano 15 lutego 2009 - 00:06
Napisano 18 lutego 2009 - 10:32
Napisano 18 lutego 2009 - 15:20
Napisano 18 lutego 2009 - 15:41
To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go
Napisano 18 lutego 2009 - 19:58
...
Pisanie o ulubionej piosence zajęło by zbyt dużo czasu, więc powiem chyba póki co : Until The End of The World, Miracle Drug, If You Wear That Velvet Dress, Where The Streets Have No Name
Napisano 18 lutego 2009 - 20:34
If You Wear That Velvet Dress...już Cie kocham, za ten song , bo tak rzadko ludzie widzą w nim to coś...
Bardzo się cieszę, że chociaż ta nowa płyta Was tu przyciągnęła...i mam nadzieję, że na jednej jedynej wizycie się nie skończy . Bardzo cieplutko Was wszystkich pozdrawiam i niech U2 bedzie z Wami forever and ever !
PS. Ech co za dzień, co za wieczór...co za noc....
Napisano 19 lutego 2009 - 00:54
If You Wear That Velvet Dress...już Cie kocham, za ten song , bo tak rzadko ludzie widzą w nim to coś...
Bardzo się cieszę, że chociaż ta nowa płyta Was tu przyciągnęła...i mam nadzieję, że na jednej jedynej wizycie się nie skończy . Bardzo cieplutko Was wszystkich pozdrawiam i niech U2 bedzie z Wami forever and ever !
PS. Ech co za dzień, co za wieczór...co za noc....
To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go
Napisano 19 lutego 2009 - 04:18
Zaiste, uwielbiam IFWTVD, Bono kiedyś stwierdził, że ta piosenka jest zaplątana w ultrafiolecie. Oj, ciarki. I słyszałam głosy, że na Cedars of Lebanon Bono podobnie brzmi...coś w tym jest, bo to jest wybitnie "nocna" piosenka.
Spoko Eva:) juz niedlugo bede mial wiecej postow od Ciebie:)
Napisano 19 lutego 2009 - 07:46
No to i ja sie przywitam. W sumie to nie wiem czemu dopiero teraz...
Z zalem patrzylem jak heh powoli umiera smiercia naturalna, a sam tez za bardzo czasu nie mialem, no ale wydanie nowej plyty, to ju zsie trzeba cos wiecej zainteresowac:)
Witam wszytskich goraca - widze mnostwo znajomych nickow, co bardzo cieszy - pozdrawiam wszystkich ktorzy w tym roku zalaza seksowne butki:)
Napisano 19 lutego 2009 - 10:07
No to i ja sie przywitam. W sumie to nie wiem czemu dopiero teraz...
Z zalem patrzylem jak heh powoli umiera smiercia naturalna, a sam tez za bardzo czasu nie mialem, no ale wydanie nowej plyty, to ju zsie trzeba cos wiecej zainteresowac:)
Witam wszytskich goraca - widze mnostwo znajomych nickow, co bardzo cieszy - pozdrawiam wszystkich ktorzy w tym roku zalaza seksowne butki:)
Napisano 19 lutego 2009 - 22:22
Ooooo Ty zlosliwcze:) W koncu sie spoktykamy w bardziej sprzyjajacych okolicznoscicha przyrody:)
pozdrawiam:)
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych