Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hello, Hello

2009 replies to this topic

#961 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 15 lutego 2009 - 00:06

:D :P

I Ty, Brutusie.... ;)

Nie no, generalnie z biegiem czasu jest w stanie człek spojrzeć obiektywnie na takie wydarzenie ;) próbuje znaleźć prawdę i ją znajduje.... yyy... dokończę butelkę wina i spadam do nocnych powrotów, buziaki dla wszystkich.

#962 Jade Barrow

Jade Barrow

Użytkownik

• Members
  • 27 Postów

Napisano 18 lutego 2009 - 10:32

Czołem :)

Śledzę sobie forum od kilku dni... Tak, przyznaję się. Z racji, iż sezon na U2 dzięki nowemu albumowi rozkwitnie, stwierdziłam,że się zarejestruję,pobędę wśród swoich ^^

Nie wiem co mam o sobie napisać... pytajcie ;p

Pisanie o ulubionej piosence zajęło by zbyt dużo czasu, więc powiem chyba póki co : Until The End of The World, Miracle Drug, If You Wear That Velvet Dress, Where The Streets Have No Name

#963 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 Postów

Napisano 18 lutego 2009 - 10:42

Witamy w wielkiej rodzinie U2!

#964 Spóźnialski

Spóźnialski

Użytkownik

• Members
  • 3 Postów

Napisano 18 lutego 2009 - 13:32

Dzień dobry/dobry wieczór :)

Forum śledzę od dawna jednak do zarejestrowania się skłoniło mnie dopiero wypłynięcie nowego albumu...
Wiem, że się spóźniłem.

pzdr :)

#965 Jade Barrow

Jade Barrow

Użytkownik

• Members
  • 27 Postów

Napisano 18 lutego 2009 - 13:36

Nigdy nie jest za późno ;p

#966 yossarian22

yossarian22

Użytkownik

• Members
  • 2 Postów

Napisano 18 lutego 2009 - 15:20

Z U2 od 1986 roku. I w sumie, mimo różnych przejściowych fascynacji muzyczny numer jeden. Pamiętam, że"War" zgrywałem z audycji Piotra Kaczkowskiego w trójce, legalnie, były takie czasy:)) Nawet przez pewien czas istniałem w warszawskim fanklubie chłopaków. Oba koncerty w Polsce... Witam wszystkich gorąco i przyznaję się, bijąc w piersi, że gdyby nie nowa płyta, śledziłbym forum z boku, jak dotychczas: :)) Pozdrawiam!

#967 max4u2

max4u2

Użytkownik

• Members
  • 143 Postów

Napisano 18 lutego 2009 - 15:41

No to i ja sie przywitam. W sumie to nie wiem czemu dopiero teraz... <_<

Z zalem patrzylem jak heh powoli umiera smiercia naturalna, a sam tez za bardzo czasu nie mialem, no ale wydanie nowej plyty, to ju zsie trzeba cos wiecej zainteresowac:)

Witam wszytskich goraca - widze mnostwo znajomych nickow, co bardzo cieszy - pozdrawiam wszystkich ktorzy w tym roku zalaza seksowne butki:) :P

To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go

#968 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Napisano 18 lutego 2009 - 15:42

Witam wszystkich nowych ; )

#969 cosmo80

cosmo80

Użytkownik

• Members
  • 20 Postów

Napisano 18 lutego 2009 - 16:38

Witam. U2 słucham od końca lat 80tych, forum przeglądam od dawna, a zarejestrowałem się teraz bo chcę podyskutować o nowej płycie. O poprzednich zresztą też :)

#970 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 18 lutego 2009 - 19:58

...
Pisanie o ulubionej piosence zajęło by zbyt dużo czasu, więc powiem chyba póki co : Until The End of The World, Miracle Drug, If You Wear That Velvet Dress, Where The Streets Have No Name

If You Wear That Velvet Dress...już Cie kocham, za ten song ;) , bo tak rzadko ludzie widzą w nim to coś...

Bardzo się cieszę, że chociaż ta nowa płyta Was tu przyciągnęła...i mam nadzieję, że na jednej jedynej wizycie się nie skończy ;). Bardzo cieplutko Was wszystkich pozdrawiam i niech U2 bedzie z Wami forever and ever :) !

PS. Ech co za dzień, co za wieczór...co za noc.... :D
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#971 Szadi

Szadi

Użytkownik

• Members
  • 137 Postów

Napisano 18 lutego 2009 - 20:31

Witam nowych użytkowników! Życzę wam aby wasze posty o podanie linka nie były ostatnimi! ;)

#972 Jade Barrow

Jade Barrow

Użytkownik

• Members
  • 27 Postów

Napisano 18 lutego 2009 - 20:34

If You Wear That Velvet Dress...już Cie kocham, za ten song ;) , bo tak rzadko ludzie widzą w nim to coś...
Bardzo się cieszę, że chociaż ta nowa płyta Was tu przyciągnęła...i mam nadzieję, że na jednej jedynej wizycie się nie skończy ;). Bardzo cieplutko Was wszystkich pozdrawiam i niech U2 bedzie z Wami forever and ever :) !

noooooc z horyzontem w uuuszaaaaaaaaaach (na melodię Myslovitz...)

Zaiste, uwielbiam IFWTVD, Bono kiedyś stwierdził, że ta piosenka jest zaplątana w ultrafiolecie. Oj, ciarki. I słyszałam głosy, że na Cedars of Lebanon Bono podobnie brzmi...coś w tym jest, bo to jest wybitnie "nocna" piosenka.

#973 max4u2

max4u2

Użytkownik

• Members
  • 143 Postów

Napisano 19 lutego 2009 - 00:54

Spoko Eva:) juz niedlugo bede mial wiecej postow od Ciebie:):)

To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go

#974 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 19 lutego 2009 - 04:18

Zaiste, uwielbiam IFWTVD, Bono kiedyś stwierdził, że ta piosenka jest zaplątana w ultrafiolecie. Oj, ciarki. I słyszałam głosy, że na Cedars of Lebanon Bono podobnie brzmi...coś w tym jest, bo to jest wybitnie "nocna" piosenka.

Ech co ja mogę tu dodać...dla mnie IYWTVD i COF to (m.in.) dwie perełeczki po prostu... :rolleyes: i już nic wiecej nie pisze, bo dostane ochrzan, że offtopuje ;)

Spoko Eva:) juz niedlugo bede mial wiecej postow od Ciebie:):)

Trzymam za słowo ;). Bo ja może nie mam jakiegoś specjalnego drygu do pisania, ale emocjonalnie przez te wszystkie lata byłam i bedę z Wami. Emocjonalność to moje drugie ja ;) .
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#975 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 19 lutego 2009 - 07:46

Z zalem patrzylem jak heh powoli umiera smiercia naturalna, a sam tez za bardzo czasu nie mialem, no ale wydanie nowej plyty, to ju zsie trzeba cos wiecej zainteresowac:)

Witam wszytskich goraca - widze mnostwo znajomych nickow, co bardzo cieszy - pozdrawiam wszystkich ktorzy w tym roku zalaza seksowne butki:) :P

Ave
Wrzuciłeś urlop na ogame że się zarejestrowałeś ? :)
Miłego pisania życzę
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#976 max4u2

max4u2

Użytkownik

• Members
  • 143 Postów

Napisano 19 lutego 2009 - 08:26

Ave
Wrzuciłeś urlop na ogame że się zarejestrowałeś ? :)
Miłego pisania życzę

Ooooo Ty zlosliwcze:) W koncu sie spoktykamy w bardziej sprzyjajacych okolicznoscicha przyrody:)

pozdrawiam:)

To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go

#977 cezar

cezar

Użytkownik

• Members
  • 695 Postów

Napisano 19 lutego 2009 - 10:07

Max4u2 - z seksem to Ty jutowych klimatów lepiej nie łącz, bo źle się skończy ;)
Zajebiście, że Jesteś!

#978 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 Postów

Napisano 19 lutego 2009 - 11:02

Max4u2 - z seksem to Ty jutowych klimatów lepiej nie łącz, bo źle się skończy ;)
Zajebiście, że Jesteś!

Max+seks= jedno krakowskie nagranie.

Witam Maksiu!!!!

#979 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 19 lutego 2009 - 22:22

Ooooo Ty zlosliwcze:) W koncu sie spoktykamy w bardziej sprzyjajacych okolicznoscicha przyrody:)

pozdrawiam:)

no to będziesz 1 osobą z tamtego świata Panie Rycerzu, poznaną w realu ale jak widzę listę to jeszcze Pigol jest :D
sam dałem urlop jak wypłynęłą płyta bo bałem się o swoje stateczki i surkę :P
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#980 max4u2

max4u2

Użytkownik

• Members
  • 143 Postów

Napisano 19 lutego 2009 - 22:39

Pigol nie gra w ogame z tego co wiem:)

To take a cup
To fill it up