Hello, Hello
Started by
Jędrzej (admin)
, gru 19 2006 12:49
2009 replies to this topic
#571 Guest_Mrówa_*
Napisano 14 listopada 2007 - 12:17
Generalnie przydało by się uporządkować parę spraw.
Powinienem podziękować wszystkim którzy byli za moim powrotem na forum.
Nie sądziłem że po tym jak się zachowywałem ktokolwiek będzie chciał jeszcze pisać ze mną na tym forum.
Przede wszystkim dziękuję cezarowi który już na zlocie zaproponował przywrócenie mnie na forum.
Oprócz tego chciałem przeprosić Maxa za moje zachowanie względem jego osoby, i za to jak wtedy go nazwałem w southboxie. Po tym wszystkim chciałem się wytłumaczyć, za moją niewiedze na temat wiadomego słowa, jednak było już za późno. Nie chcę jednak oczyszczać siebie z winy, bo wiem że postąpiłem naprawdę głupio.
Przepraszam również wszystkich, których wcześniej uraziłem.
A co do postu pablo: tak jak już novia napisała, ja czytałem przez te 2 miesiace forum codziennie. Naprawde było mi smutno, jak nie mogłem porozmawiać na forum z niektórymi osobami. Dopiero po banie zrozumiałem tak naprawdę ile to forum dla mnie znaczy, i że wcześniej zlekceważyłem wiele osób.
I to chyba wszystko co mam do powiedzenia na ten temat.
Pozdrawiam
Mrówa.
Powinienem podziękować wszystkim którzy byli za moim powrotem na forum.
Nie sądziłem że po tym jak się zachowywałem ktokolwiek będzie chciał jeszcze pisać ze mną na tym forum.
Przede wszystkim dziękuję cezarowi który już na zlocie zaproponował przywrócenie mnie na forum.
Oprócz tego chciałem przeprosić Maxa za moje zachowanie względem jego osoby, i za to jak wtedy go nazwałem w southboxie. Po tym wszystkim chciałem się wytłumaczyć, za moją niewiedze na temat wiadomego słowa, jednak było już za późno. Nie chcę jednak oczyszczać siebie z winy, bo wiem że postąpiłem naprawdę głupio.
Przepraszam również wszystkich, których wcześniej uraziłem.
A co do postu pablo: tak jak już novia napisała, ja czytałem przez te 2 miesiace forum codziennie. Naprawde było mi smutno, jak nie mogłem porozmawiać na forum z niektórymi osobami. Dopiero po banie zrozumiałem tak naprawdę ile to forum dla mnie znaczy, i że wcześniej zlekceważyłem wiele osób.
I to chyba wszystko co mam do powiedzenia na ten temat.
Pozdrawiam
Mrówa.
Napisano 14 listopada 2007 - 13:07
welcome back
nie daj się za szybko znowu wyrzucić miło Cię widzieć
nie daj się za szybko znowu wyrzucić miło Cię widzieć
Napisano 14 listopada 2007 - 13:15
Welcome back, mate !
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych