Hello, Hello
Napisano 14 września 2007 - 11:20
Proponuję zakończyć offtop.
Napisano 14 września 2007 - 15:30
Nie żebym się czepiał,ale skoro chcesz stosować przemocy m in. wobec mnie(bo rozumiem,że poniekąd o mnie chodzi),to także radziłbym Ci przejrzeć parę tekstów Bono i coś zrozumieć
Nie żebym się czepiał , ale proponuję wczytać się w całą moją poprzednią 'wypowiedź' i odsyłam tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Metafora
A jeśli chodzi konkretnie o Ciebie 'madeinpoland' to przepraszam, ale nie kojarzę Twoich postów, tak jak pisałem - nie zapamiętałem żadnych nicków osób, których wypowiedzi wpłynęły na moją poprzednią wypowiedź. Bez obawy więc - nawet "metaforycznie" klaps Ci nie grozi z mojej strony.
A jeśli te argumenty Cię nie przekonują, to zapewniam, że nie należę do osób, którym przyjemność sprawia oglądanie męskiego tyłeczka, nawet jeśli jest najpiękniejszy na świecie
Ale w usta mogę Cię za to pocałować :
"Take this mouth
So quick to criticise
Take this mouth
Give it a kiss"
Pozdrawiam serdecznie i witam się z Tobą na forum
p.s. sorry Johnn za offtop, ale sam rozumiesz - nie mogłem tego tak zostawić miłość musi zwyciężyć!
Napisano 14 września 2007 - 17:30
Heh tak wiem,co to metafora,ale moja wypowiedź miała sens czysto żartobliwy Więc proszę jej nie interpretować dosłownie. Ja także Cie witam Cesar. Ave Caesar . Także przepraszam za OTNie żebym się czepiał , ale proponuję wczytać się w całą moją poprzednią 'wypowiedź' i odsyłam tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Metafora
A jeśli chodzi konkretnie o Ciebie 'madeinpoland' to przepraszam, ale nie kojarzę Twoich postów, tak jak pisałem - nie zapamiętałem żadnych nicków osób, których wypowiedzi wpłynęły na moją poprzednią wypowiedź. Bez obawy więc - nawet "metaforycznie" klaps Ci nie grozi z mojej strony.
A jeśli te argumenty Cię nie przekonują, to zapewniam, że nie należę do osób, którym przyjemność sprawia oglądanie męskiego tyłeczka, nawet jeśli jest najpiękniejszy na świecie
Ale w usta mogę Cię za to pocałować :
"Take this mouth
So quick to criticise
Take this mouth
Give it a kiss"
Pozdrawiam serdecznie i witam się z Tobą na forum
p.s. sorry Johnn za offtop, ale sam rozumiesz - nie mogłem tego tak zostawić miłość musi zwyciężyć!
Napisano 14 września 2007 - 22:14
Heh tak wiem,co to metafora,ale moja wypowiedź miała sens czysto żartobliwy Więc proszę jej nie interpretować dosłownie. Ja także Cie witam Cesar. Ave Caesar . Także przepraszam za OT
No cześć Madeinpoland
Znamy się ??
jesteś tu nowy ???
Napisano 01 października 2007 - 15:49
wiesz Vertigo Place jest tutaj a nie na jakimś hehu
#552 Guest_Mac_*
Napisano 01 października 2007 - 17:24
"Heh" nie jest jakiś, trochę szacunku.
Kiedyś to było zaje*** forum
Żałuje że nie dane mi było się na nim udzielać..
Teraz jest tam jakoś dziwnie, tak nijako.
Ale szacunek się należy, w końcu to było jedne ze źrodeł przekazywania wiadomości o akcji z flagą.
Napisano 01 października 2007 - 20:33
jak sie tam rejestrowałem to nawet mi polskich znaków nie wyświetlało
poza tym bajzel, moim zdaniem niepotrzebne działy o elektronice itp
jak kogoś uraziłem to sorry
Napisano 01 listopada 2007 - 09:05
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych