Hello, Hello
Posted 23 sierpnia 2007 - 10:36
Fajnie, że pojawiają się nowe osoby na forum, ale niestety część z nich wniosła, jak widzę, fatalny obyczaj leczenia swoich kompleksów kosztem innych i poprzez to niszczenia ogólnej atmosfery tego forum. (Nudzi Wam sięna wakacjach, czy co?)
W zasadzie mam w tej sytuacji wybór pomiędzy:
a/ nie zwracaniem uwagi na te anagonizmy i pisanie tu dalej
lub
b/ unikaniem forum z założenia.
Za bardzo jednak zależy mi na wielu osobach z forum (zarówno tych których znam ze świata realnego, jak i tych których wypowiedzi zawsze czytam z zainteresowaniem i cenię ich osobiście) - aby tak po prostu olać wszystko.
Powiem więc krótko, metaforycznie i po "ojcowsku" - jak dorwę jednego z drugim, jak wkroję w gołe dupsko - to Wam przejdą gówniarskie zapędy na siłę lansowania siebie na dojrzałego oryginała i lekceważenie poprzez to innych.
Sio z tego wątku przede wszystkim - tu witamy się serdecznie z ludźmi, którzy chcą w miłej atmosferze porozmawiać.
Jeśli nie czujecie tego klimatu to proponuję się przenieść na inne forum, lub pokłócić się sobie na gg, a wchodząc na to forum posłuchajcie najpierw tekstów Bono i je przemyślcie. A jak już z tym dojrzejecie - to serdecznie witam na forum, nie nosząc w sobie żadnej urazy (nie zapamiętuję Waszych nicków).
Posted 23 sierpnia 2007 - 10:48
Rozwaliles mnie tym xD (pozytywnie) Jak juz to zrobisz wrzuc filmiki na youtubePowiem więc krótko, metaforycznie i po "ojcowsku" - jak dorwę jednego z drugim, jak wkroję w gołe dupsko - to Wam przejdą gówniarskie zapędy na siłę lansowania siebie na dojrzałego oryginała i lekceważenie poprzez to innych.
Posted 01 września 2007 - 14:50
Lemon od drzewka cytrynowego ??
Mam nadzieję Acr że się nie mylisz
Posted 14 września 2007 - 09:19
Nie żebym się czepiał,ale skoro chcesz stosować przemocy m in. wobec mnie(bo rozumiem,że poniekąd o mnie chodzi),to także radziłbym Ci przejrzeć parę tekstów Bono i coś zrozumiećPowiem więc krótko, metaforycznie i po "ojcowsku" - jak dorwę jednego z drugim, jak wkroję w gołe dupsko - to Wam przejdą gówniarskie zapędy na siłę lansowania siebie na dojrzałego oryginała i lekceważenie poprzez to innych.
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users