2009-08-09 - Zagreb, Croatia - Stadium Maksimir
Napisano 09 sierpnia 2009 - 20:46
Czytam i przyprawiłaś mnie niemal o zawał serca.. Naprawdę aż tak źle Polandia wypadła pod kątem szybkości wyprzedaży biletów? Pytam, bo nie śledziłam statystyk na bieżąco, ani u nas, ani w Zagrzebiu. To ważne zagadnienie, bo wiąże się z przyszłymi występami grupy u nas
Ludzie, straszycie mnie Boje się, że magiczna atmosfera przegra z ekonomią i czekają nas trasy poza granice Polski...
PLEASE!
Napisano 09 sierpnia 2009 - 20:48
Masz rację, tak pewnie będzie. Ale co musimy jeszcze zrobić, żeby zapewnić sobie 2 gigi z rzędu? Czuję, że skoro rodaków stać było na tak niesamowitą akcję jaką była Flaga, to .... Chyba po dzisiejszym koncercie (i wielu następnych), będzie to gorący temat na forum.Ja uważam że tym samym jednym występem zapewniliśmy sobie występ na kolejnej trasie na 100 % jeden może już w przyszłym roku podczas SOA
PS coś przerwało transmisję, u was też?
Napisano 09 sierpnia 2009 - 20:49
Ja uważam że tym samym jednym występem zapewniliśmy sobie występ na kolejnej trasie na 100 % jeden może już w przyszłym roku podczas SOA
Jakby nie było, Polska została wyróżniona na tej trasie patrząc ile tylko miast przejadą. Owszem nie wątpię, że U2 nas zapamiętało, ale nie udało się zorganizować drugiego koncertu. Możliwe, że tylko ze mnie taka panikara, bo zależy mi na ich ponownym występie bardzo. Dużo się czytało o tym, jak szybko bilety poszły np. w Amsterdamie..
Napisano 09 sierpnia 2009 - 20:51
bezet, jesteś? Słuchasz tej jakości dźwięku z Zagrzebia http://bambuser.com/...roadcast/236551 i nie grzmisz?
A co ja moge ? Jedynie sie cieszyc ze lepiej nadawalem ...
Everything You Know Is Wrong
Napisano 09 sierpnia 2009 - 20:52
Jakby nie było, Polska została wyróżniona na tej trasie patrząc ile tylko miast przejadą. Owszem nie wątpię, że U2 nas zapamiętało, ale nie udało się zorganizować drugiego koncertu. Możliwe, że tylko ze mnie taka panikara, bo zależy mi na ich ponownym występie bardzo. Dużo się czytało o tym, jak szybko bilety poszły np. w Amsterdamie..
Zaśpiewał I will be with U again?
Zaśpiewał!!
4 lata temu też zaśpiewał i dotrzymał obietnicy
Nie mam ani cienia wątpliwości, że na kolejnej trasie koncertowej U2 odwiedzą Polskę. I skończcie te dywagacje
Napisano 09 sierpnia 2009 - 20:52
Masz rację, tak pewnie będzie. Ale co musimy jeszcze zrobić, żeby zapewnić sobie 2 gigi z rzędu? Czuję, że skoro rodaków stać było na tak niesamowitą akcję jaką była Flaga, to .... Chyba po dzisiejszym koncercie (i wielu następnych), będzie to gorący temat na forum.
hmm sam nie wiem czemu...może dlatego że zbiegło się kilka wydarzeń muzycznych m.in. Madonna która nie wątpliwie jest tandeciarą sciągnie masę ludzi w Warszawie...może fakt że gdyby występ był w Warszawie to udałoby się machnąć drugi show ?
Sam nie wiem
ok ostry OT się robi :-)
Napisano 09 sierpnia 2009 - 20:53
1. Breathe
2. No Line On The Horizon
3. Get On Your Boots
4. Magnificent / Miss Sarajevo (snippet)
5. Beautiful Day / Blackbird (snippet)
6. Elevation
7. One / Unchained Melody (snippet)
8. Until The End Of The World
?. Happy Birthday
9. Stay (Faraway, So Close!)
ciuch ciuch!
EDIT:
No nie i jeszcze dostali Stay! Jakby w Chorzowie zagrali te dwa kawałki pod rząd to by mnie ochrona wynosiła jak te dziewczyny na Snow Patrol ...
I widzisz, podajesz za przykład kolejny mały kraj. Coś w tym jest. Niby tamci bogatsi niż Chorwacja i my, także sąsiaduje z paroma krajami gdzie U2 ma zwolenników, ale to wcale mi nie wyjaśnia sprawy tylko 1 występu u nas.Dużo się czytało o tym, jak szybko bilety poszły np. w Amsterdamie..
Słuchacie nadal z tego samego źródła czy przenosiny? Niech ktoś da namiar na Zagrzeb
Napisano 09 sierpnia 2009 - 20:54
Masz rację, tak pewnie będzie. Ale co musimy jeszcze zrobić, żeby zapewnić sobie 2 gigi z rzędu?
Najprościej wykupić bilety w ciągu doby... Ale boję się, że to nierealne.
Swoją drogą myślicie, że naprawdę wielce prawdopodobnym jest, że w 2010 będzie show u nas?
taki mały OT - mina Bońka podczas wypowiadania irish-polish connection - BEZCENNE!
Ma ktoś to na jakimś filmiku?! Eh, ten uśmiech
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych