Ty mi tu nie wiedniuj, praguj i hanoweruj. Tfu! Polska ma być i basta, a najlepiej z powtórką!
Oj Hannah... A nie lepiej się zabezpieczyć i oprócz Polski zwiedzić Prater i kilka innych urokliwych stadionów?
U2 nigdy za wiele!
Napisano 09 sierpnia 2009 - 21:07
ciuch ciuch!
Napisano 09 sierpnia 2009 - 21:09
Och, już zaczynam żałować, że tak wcześnie ci wybaczyłam zbrodnię na jutowej populacji - w ramach zadośćuczynnienia mogłabym teraz żądać zafundowania mnie, Rodii i paru innym zwiedzania tychże stadionów przez ciebie Zagrzeb wyjątkowo bym pominęła, zniechęcona tymże siekanym broadcastem..Oj Hannah... A nie lepiej się zabezpieczyć i oprócz Polski zwiedzić Prater i kilka innych urokliwych stadionów?
U2 nigdy za wiele!
Napisano 09 sierpnia 2009 - 21:12
Och, już zaczynam żałować, że tak wcześnie ci wybaczyłam zbrodnię na jutowej populacji - w ramach zadośćuczynnienia mogłabym teraz żądać zafundowania mnie, Rodii i paru innym zwiedzania tychże stadionów przez ciebie Zagrzeb wyjątkowo bym pominęła, zniechęcona tymże siekanym broadcastem..
Napisano 09 sierpnia 2009 - 21:13
Och, już zaczynam żałować, że tak wcześnie ci wybaczyłam zbrodnię na jutowej populacji - w ramach zadośćuczynnienia mogłabym teraz żądać zafundowania mnie, Rodii i paru innym zwiedzania tychże stadionów przez ciebie Zagrzeb wyjątkowo bym pominęła, zniechęcona tymże siekanym broadcastem..
Napisano 09 sierpnia 2009 - 21:14
ciuch ciuch!
Napisano 09 sierpnia 2009 - 21:18
ciuch ciuch!
Napisano 09 sierpnia 2009 - 21:19
sympatyczny wywiad
Napisano 09 sierpnia 2009 - 21:20
Dobra, skoro jest akurat przerwa w transmisji, i jest dość niemrawo na forum, pozwolę sobie na odpowiedź. To prawda, ceny były wysokie. Niby zależy to jeszcze, po której stronie Wisły zarabiasz (wypłaty ze sredniej czy dolnej półki), ale tutaj to prawie miesięczna pensja.Gdyby bilety nie były w kosmicznych cenach to mielibyśmy 2 koncerty, ale 450 i 850 odstraszyły ludzi :/. Jeżeli to się nie zmieni to wątpię żeby Śląski 2 razy był pełny
Napisano 09 sierpnia 2009 - 21:24
Dobra, skoro jest akurat przerwa w transmisji, i jest dość niemrawo na forum, pozwolę sobie na odpowiedź. To prawda, ceny były wysokie. Niby zależy to jeszcze, po której stronie Wisły zarabiasz (wypłaty ze sredniej czy dolnej półki), ale tutaj to prawie miesięczna pensja.
Kto z was poda ceny biletów z dzisiejszego Zagrzebia w przeliczeniu na złote? Słuchaliśmy przed chwilą stamtąd transmisji. Ciekawe za ile bawią się właśnie Chorwaci
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych